Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Dagens bild

Dagens bild

Det är fult att peka Thiago. Det tyckte i alla fall de flesta när Brock Lesnar gjorde det.

30 Responses to “Dagens bild”

 1. jb skrev:

  jag gillar denna bättre

  http://i31.tinypic.com/2i20il2.jpg

  självklart är det bara dumt när brock gör saker, han är ju bara stor och stark och jättedum och stor och stark!!11oneoneeleven

 2. Johnny skrev:

  jb: HAHAHAH

 3. Alexander on tour skrev:

  Inte snyggt alls av Thiago. Sen var Brock lite mer extrem då han följde upp med att räcka finger åt publiken, dissa sponsorer och säga att han skulle knulla sin fru.

 4. Hadex skrev:

  För mig är det självklart att bilden är fejk.

 5. jeNk skrev:

  @jb

  Om du vill in på det spåret så:
  http://cdn3.sbnation.com/fan_shot_images/69853/bjjfairy-sm.gif

  @Hadex
  Vad får dig att säga det? Bilden verkar legitim och är hämtad från:
  http://tinyurl.com/m4z393

  Dessa känns mindre sannolika:
  http://i25.tinypic.com/245ah08.jpg
  http://s53.radikal.ru/i142/0908/a2/7e7fed9403f7.jpg
  http://img33.imageshack.us/img33/4342/loljardine.png

  Ja, du förstår poängen. Fler finns här:
  http://www.mixedmartialarts.com/?go=forum_framed.posts&forum=1&thread=1515644&page=1&pc=61

 6. julle skrev:

  Det roliga var att han sa tydligen bara “I’m Back”

 7. Daniel Bodin skrev:

  Haha underbar länk jenk.

 8. Tobbe skrev:

  Håller med Hadex. Bilden är fejkad. Pekar han med lillfingret eller haha. Som för övrigt sticker ut från mitten på ringfingret. Fejk fejk

 9. Benke skrev:

  Ähh, det är ju en cigg. Det ser väl alla? Först knockad, sedan fimpad på… tuff dag på jobbet för Keith.

 10. Stefan skrev:

  Förstår inte poängen här, jämför ni att Silva pekar mot Jardine med vad vidriga Brick gjorde???

  som att jämföra äpplen och päron. PINSAMT anser jag!

 11. Pirreus skrev:

  Bästa länkarna någonsin Jenk :D Tackar och bockar!

 12. Lasha skrev:

  vadå pinsamt… nu får du ju ändå tagga ner. Keith Jardine ligger ju ner å e redan helt förnedrad. sen står Thiago där å viftar me kukfimgret. Ja menar han e ju störtskön, men vafan de e fan mig lika illa som Brocks pekning

 13. jeNk skrev:

  @Stefan

  Att göra gester eller på annat sätt förnedra en motståndare efter att man knockat honom/henne är pinsamt. Att göra en observation om detta är inte det. :wink:

 14. Hulkster skrev:

  Bilden är knappast fejk då den även finns på UFC´s hemsida..

  Tyckte Brock gjorde helt rätt när han gick fram till Mir när han låg i fosterställning å skaka för så mycket skit han snackat å en mer självgod sate får man leta efter, däremot så kunde han tagga ner lite mot publiken å sponsorerna men en sak som är säker är att han kommer inte göra om det..

 15. jb skrev:

  det ända som är pinsamt är den sjuka enögdhet som drabbar brockhatare..

 16. Tomas skrev:

  jb: Den störste fanboyen här i mmabloggens kommentarer är ju du.. Du verkar närmast fixerad vid brock lesnar och vid att hävda att han VISST är bra, ofta fast ingen ens kritiserat honom. “Brockhatare” och “brocktåget” tjatar du om konstant. They’re everywhere!! OMG!!!

 17. Hadex skrev:

  Thiago Silva kommenterade att han pekat finger på presskonferensen så jag tar tillbaka det om att det var fejk. Efter det hittade jag en bättre bild på sherdog http://www.sherdog.com/pictures/gallery/event/19423/93998 Tycker verkligen bilden ser ut som ett dåligt photoshop jobb, vilken synvilla. Såg ut som ett lillfinger. Men jag tycker inte det var så illa att han pekade på honom. Det var ju också precis efter avslut, 5 sekunder senare hade han nog inte gjort det.

 18. jb skrev:

  @thomas Ja, du har helt rätt, det är ingen hemlighet direkt.. Jag överdriver det lite i syfte att provocera men i princip är det mina åsikter, jag tycker nog att jag är en välbehövlig motpol till hatarna, jag försöker undvika enögdhet och rena dumheter dock..

 19. julle skrev:

  jb du är löjlig som inte låter folk ha sina åsikter om Brock. Du har dina och alla andra har sina, men istället för att acceptera det ska du förlöjliga alla brockhatare och ständigt försöka förklara vilken hjälte han är med sin helikopterfrisyr och kläder från 80-talet.

 20. Kenneth skrev:

  Det värsta är ju inte att Silva pekade finger utan att han sekunden innan dett SLOG Jardine, alla såg det men ingen reagerade.

  Fult är bara förnamnet.

 21. jb skrev:

  Jag låter alla ha sina åsikter, jag ifrågasätter dom om jag tycker folk har fel men försöker inte tvinga nån att tycka som jag.. Däremot har jag tydligen lyckats provocera dig julle eftersom du aldrig missar ett tillfälle att hoppa på mig, det är för övrigt helt ok om du vill göra det om du tycker det är konstruktivt..

 22. Tomas skrev:

  Kenneth: Fniss.. :)

  Fullständigt oacceptabelt, jag håller med. Sjukt.

 23. Petter H skrev:

  @Kenneth
  Hahaha….

 24. jeNk skrev:

  @Kenneth

  Den roligaste kommentaren på mycket länge… :lol:

 25. natali skrev:

  bra blogg:smile::)

 26. Tom skrev:

  tycker vi kan snacka om en annan omtalda sak på samma gala som Brock grejen när vi ändå är igån:grin:
  UFC 102 tycker jag också gav henderson en liten smäll på käften, inte då för att Marquardt såg så bra ut. Utan för att han la ett fint argument mot hendersons bettende i UFC 100 mot Micheal Bisping.
  För alla som var för hendersons agerande sa att de är så mycket adrenalin och liknande för att inte kontrolera sig själv för ett extra slag som Henderson gjorde ORDENTLIGT.
  Så nu i helgen vissade MArquardt motsattsen i mot Maia han hade full koll på att han var ute, tänkte slå ett till slag men avbröt till skilland mot Henderson som dundrade på av bara den. Tycker nate visade riktig sportmanship i den fighten.guldstjärna och titelfight till den killen

 27. jb skrev:

  Nate sa också att han undvek ett extraslag för att inte råka väcka Demian igen, man har ju sett prov på det förr att folk liksom vaknar till liv igen när dom får ett slag efter knocken. Så det kanske inte bara var prov på god sportslighet?

  det var snyggt och kontrollerat gjort hursomhelst!

 28. Karl J skrev:

  Enögdhet drabbar dom flesta som suger åt sig en favorit. Knappast bara sk. “Brockhatare” som lider utav detta. “Frank Mirhatare” gör ju detsamma, o.sv o.sv. Det roligaste är väl att många gillar att hånskratta åt Mir och säga att “nu snackar han inte så mycket skit igen HAHA”, men någonstans på vägen så glömmer dom bort att vanligt thrastalk är något som sker ideligen, speciellt innan feta huvudmatcher för att hypa och sälja. Det har ingenting med deras personliga åsikter att göra om det är hype, ni vet.

 29. Daniel Bodin skrev:

  Mir snackar iof fortfarande lika mkt skit :razz:

 30. ronny skrev:

  Klumpfoten dribbla bort sig själv! , skönt och se att en snubbe med så många brister stående äntligen fick sitt. Har inget emot tecnovikingen men nångång måste hans bristande tecknik falla.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235