Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Dagens citat

Dagens citat

“Enligt mig är det slumpen som avgör stående. De har båda mycket kraft i slagen och kan knocka. Jag tror att det kan gå åt båda hållen stående, men Brock Lesnar har bättre brottning. Jag tror att han kan ta matchen dit han vill och gör han det ser jag honom som vinnare i matchen.”

Cain Velasquez har pratat med Sherdog om titelmatchen mellan Brock Lesnar och Shane Carwin på UFC 106. Efter vinsten mot Ben Rothwell har han vunnit fem raka matcher i UFC och hans tränare tycker att han är redo för titelmatch. Velasquez tror alltså på Lesnar som vinnare den 21 november och det är tydligen också den motståndare man helst ser honom möta. Passande nog har Dana White sagt att han hoppas på en gala i Mexico i vår. Där känns Velasquez given, kanske i en titelmatch?

9 Responses to “Dagens citat”

 1. erik skrev:

  Nä känns lite taskigt mot Brock med en gala i Mexico.

  Jag älskar brock och är hans största nuthugger. Det känns som om han spöar Carwin, vilket han borde, och sedan håller sig lugn och snäll efter matchen så kanske han blir lite mer populär och inte konstant utbuad som han varit hitills ända sen hans första invägning i UFC. Då är det lite taskigt att skicka iväg honom till Mexico för en match mot Cain. De är ju helt jävla galna i det landet just nu, farligare än i Irak för tillfället i vissa städer där. Känns som att Brock skulle bli förgiftad/avrättad i sämsta fall och totalt utbuad och få flaskor kastsde på sig i bästa fall.

  Kör matchen i Las Vegas för fan.

 2. yonsson skrev:

  Han är alldeles för klen för att kunna avsluta Brock. In med nån fetare istället. :mrgreen:

 3. Benke skrev:

  Vore märkligt om utmanaren fick hemmaplan… men Brock blir ju utbuad överallt utom Minnesota ändå. Sen ska vi nog inte räkna ut Carwin - blir det första ordentliga testet av Lesnars haka.

 4. erik skrev:

  Jag menar alltså att hypen innan match skulle bli så sjukligt stor, och brock skulle säkert vilja sälja matchen lite extra med lite trashtalk vilket många i Mexico inte skulle klara av att hantera från den store Gringon, på riktigt tror jag situationen skulle urarta.

  Många kommer säkert håna mig för detta men kom ihåg var ni läste det först, går en titelmatch i Mexico mellan Cain och Lesnar kommer det att urarta, tro mig.

 5. OutCold skrev:

  Tycker också att Cain är redo för en titelmatch men Lesnar känns som en mardrömsmotståndare för Cain.

  + Känns det inte som om Cain har förvånansvärt LITE kraft i slagen. Riktigt veka slag…

 6. Farujah skrev:

  Cains brottning är bättre än lesnars och han rör sig bättre på marken. Lesnars enda chans att vinna matcher är att få sina motståndare på ryggen, och dit lär han aldrig få Cain.

  Problemet med Cains striking är inte att han saknar kraft, utan att ofta är i dålig balans när han slår slagen, har vikten på fel fot osv. Det är ett tydligt tecken på att fortfarande håller på och lär sig strikinggameat

 7. Niclas 1 skrev:

  Farujah: Hur tänker du när du säger att Brock inte kommer kunna få Cain på rygg? Berätta!

  Jag undrar om Cain kan ta ned Brock, samt hålla honom nere? Hur mycket kommer viktskillnaden att göra?

  Jag tycker Brock är en bra MMA-anpassad brottare, men Cain är ju fenomenal!

  Brottare brukar ju annars vara bra på att ha bra balans när de slår och därmed få mycket kraft.

 8. Akira skrev:

  Man ska nog inte räkna ut Carwin, vi såg ju att Lesnar inte gillar att ta slag nu senast av Mir, och Carwin som är en man i Lesnars storlek och som knockade Gonzaga med vad som i princip var en jabb, har nog ett j_vla tryck i nävarna.

 9. Farujah skrev:

  Niclas, jag tror helt enkelt bara att Cain är den bättre brottaren av dom två, tror att hans brottningsskills + cardio kommer att neutralisera Brocks storlek. Brock var visserligen NCAA champion, fast vi ska komma ihåg att det är collegebrottning det handlar om, det var inte så att han var någon världsbrottare. Likaså med Cain Velasquez, en duktig collegebrottare.

  Brocks storlek är bra i början av matchen, men både mot Randy Couture och Frank Mir såg han onekligen trött ut i andra ronden. Hans standup är inte särskilt vass, är precis som Cain ofta i dålig balans och har vikten fördelad fel när han slänger iväg en av sina ölkannor till händer.

  Niclas, brottare brukar i regel inte ha så mycket kraft i händerna stående på grund av bristande teknik, men däremot på marken i topposition, då är det en helt annan femma.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235