Dagens citat

Det hände en hel del saker i matchen som ni kanske eller kanske inte lade märke till. Kenny blev petad i ögat, något som BJ är ökand för. Han gjorde det två gånger i en av matcherna mot Matt Hughes och han gjorde det i båda matcherna mot Georges St. Pierre. Han slog dessutom mot bakhuvudet hela tiden. Kenny kommer inte säga något om detta, men det gör definitivt jag.

- Kenny Florians bror Keith till FightHype

23 Responses to “Dagens citat”

 1. H. Roark skrev:

  Pussy

 2. Limpan skrev:

  Spenny Florian
  Martial Farts Center

 3. JW skrev:

  Det här börjar ju bli värre än Serie A inom fotbollen för fan!

 4. Zeljko Pranjic skrev:

  HAH han liknar ju FAKTISKT Spenny :mrgreen:

 5. Fredrico Bird skrev:

  Han ska vara glad att han inte fick ett par fingrar i röven också!!! :evil:

 6. Dykarn skrev:

  Är det bara jag eller har det inte blivit mycket dåliga bortförklaringar från förlorarna på senare tid? Snart börjar de väl gnälla om att de blivit slagna på näsan, strypta och fårr sina leder böjda i onaturliga vinklar.
  För övrigt så är Florian mest lik Ben Stiller. Enda skillnaden är att han inte är lika underhållande att se på.

 7. skurtbert skrev:

  Usch! Tycker inte om att svenska MMA-fans vänder kappan efter vinden på det här sättet… Visste bortförklaringar är trist. Men vad har han gjort för fel annat än att förlora? Jag är övertygad om att både han och hans camp trodde han skulle vinna och jag tycker han varit och är väldigt ödmjuk som fighter.

  I mina ögon var Penn den klart bättre i matchen, men jag tycker det var rätt jämt vid flera tillfällen.

  Låg nivå på diskussionerna kring den här matchen… tyvärr.

 8. ErikD skrev:

  jaja,

  Du är rätt sur på Florian du me för att han inte fick BJ att gråta..:wink:

  ERKÄNN !!11!

  Anyway kan hålla med, innan ufc 101 så tyckte de flesta att Florian va en rolig prick att titta på…inte längre…synd

 9. Ejepeje skrev:

  Usch! Jag tycker inte om dessa personer som ska gnälla på andra när de har helt rätt. Florian och hans camp är patetiska, kan de inse att Kenny är sämre och förlorade matchen för att BJ var bättre, och Kennys GP var dålig. Det dära med att vända kappan efter vinden, vad menar du? Tycker att de flesta har sagt att BJ skulle vinna!

 10. Lasha skrev:

  Kenny e en likeable guy… å e ett av de som promotar MMA i media å övrig “icke MMAvärld”. Men han e oxå en helvetes grym fighter. Ingen skugga bör falla över vår allas Ken-FLo.
  Men jag anser att lite fula knep e ok inom rimliga gränser. Fan de e inte Guds bästa barn vi snackar om direkt hehe :mrgreen:

 11. Morgall skrev:

  Oh jag visste inte att lite tjuvspel i fotboll kunde avgöra matcher..men det gör det tydligen”"”det förekommer i alla sporter.

 12. Shane54 skrev:

  Tycker ni BJ var bättre när han tog med sin mamma och gnällde på klet för att han blev MOSAD av GSP?

  Alla vet (säkert även Florian) att han hade torskat oavsett vilket mot BJ men ett finger i ögat är ju inte så sportsligt. Tror inte BJ gör det avsiktligt men han bryr sig nog inte ett skit om det å andra sidan.

 13. herr_tomte skrev:

  Han fick sig nog ett litet nyp i rumpan också av bj som ingen såg :roll:

 14. hehe skrev:

  isåfall när fick han fingret/fingrana i ögat/ögonen? och påverkade det hans gameplan något? för han hade ju samma game i alla ronder och misslyckades helt.

  peta i ögat är nått som förkommer med öppna handskar jag har själv råkat peta öga 4gånger under ett pass men om jag gjorde det med flit får ni aldrig veta heller inte om BJ gjorde det.

 15. julle skrev:

  Håller med Skurtbert

 16. Alex skrev:

  Tråkigt med bortförklaringar ja, men bortförklaringar förekommer nog i alla sporter. Bara media som “hypar” upp det!

  Ta det med en nypa salt folk!

 17. tojo skrev:

  Håller inte med Julle :eek:

 18. fred skrev:

  ok efter som det var titelfight och kanske hans viktigtaste match i livet, varför i h….te stoppade han inte ett finger i ögat på Bj? öga för öga, tand för tand… hade någon gjort det medvetet mot mig hade jag haft väldigt svårt att hålla tillbaka.
  Fula trix finns i alla sporter, endel tar det och håller käften. Andra utnyttjar det endel ger tillbaka med samma medel. Men att gå ut efter matchen och gnälla håller inte. Kennys brorsa kunde väl ha sagt något under matchen eller är de förbjudet?

 19. Drago skrev:

  Sportsligt pratar vi alltid om i Sverige.. Puh blir så trött, trir själv det är medvetet av bj och jag gillar det också, märker domaren inget så är det bara köra på. Fan man gör hur mycket skit som helst om inte domaren ser någonting

 20. Tom skrev:

  Fäägoot!! det var kenny som petade bj i ögat. och slog fleraq ggr i bakhuvudet på bj när dom var upp mot buren.

 21. Tom skrev:

  Kenny är rätt känd för att förlora titelmatcher föresten

 22. Tom skrev:

  Du Tom den här bloggen är inte stor för oss båda:grin:
  nä men jobbigt med någon med samma namn, men men
  MEn bara för att han förlorade mot Sherk kan man väl inte bli känd att förlora titelfighter?inte i min bok i alla fall

 23. Bj örn skrev:

  Finns egentligen ingenting att diskutera. Bj var redan innan fighten den bättre fightern, och om man inte förstår det nu har man ingenting att yttra sig om. Pet i ögon, slag i bakhuvudet, hålla i buren… vem fan bryr sig? bryter inte domaren så spelar det egentligen ingen roll. Bj vann, Kenny förlorade. Spelar ingen roll om man klagar efter matchen, kan man gärna göra, men du vinner inget bälte.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235