Dagens citat

“Jag tror att det bara är en vanlig match och alltså inte en som utser en titelutmanare. Paul Daley är en jävligt tuff fighter, men du vet, han är inte lika känd som Swick i USA. Men jag tar inget ifrån honom för han är en tuff kille och en farlig motståndare så jag underskattar honom inte.”

Martin Kampmann har pratat med Ariel Helwani från mmafighting och är alltså tydlig med att han inte underskattar Paul Daley. Men han verkar självklart besviken över att Mike Swick skadat sig och hoppas att matchen blir av senare. Dessutom verkar han ha dragit samma slutsatser som Daley själv gjort i intervjun med oss om att man inte kan såga hans grappling i en match mot någon som Jake Shields.

6 Responses to “Dagens citat”

 1. Benke skrev:

  Men frågan är hur länge UFC vill att GSP ska vänta på sin titelmatch. Om Kampmann imponerar mot Daley finns det säkert en chans att han får gå mot GSP utan att möta Swick. Swick har väl samma chans om han imponerar i den ryktade matchen mot Hughes. Vinner Fitch mot Almeida (vilket jag tror) så förtjänar han ett nytt försök. Men då dessa herrar möts först på 106:an är det svårt att se en match mellan Fitch och GSP förrän tidigast februari/mars. Detsamma gäller väl för Swick om han slåss på 105:an egentligen. Kampmann ligger därför ruggigt bra till om han imponerar mot Daley. Skulle gissa att UFC vill ha ett GSP-försvar kring nyår.

 2. dp skrev:

  Tycker att det börjar bli lite samma som med middleweight nu, känner inte att vare sig Kampmann eller Swick riktigt kommit tillräckligt långt för att klara av en match mot GSP. Tycker att båda är värda det efter vad dom har åstadkommit i UFC även om dom haft nån förlust här o där som brutit deras streak men dom är fortfarande inte på den nivån tvärr.

 3. Cruez skrev:

  Tycker lite synd om Kampmann som tvingas köra en match där han inte har nånting att vinna… Å andra sidan kan den bli rätt underhållande.

  OT: nån som känner till nån bra mma-tracker/sida? Svårt att få hem MMA hyfsat snabbt… Måste ju göra nåt vettigt på jobbet :smile: , evigt tacksam för mail…

 4. Cruez skrev:

  Cruez@sverige.nu :roll:

 5. Cruez skrev:

  Crue@sverige.nu var det visst… btw MMABloggen är lätt bäst :lol:

 6. Anders E skrev:

  tycker att welterweight saknar en riktig contender mer än vad middleweight gör. i middleweight har ju Nate imponerat och utvecklats som fan och gått många matcher sedan förlusten mot silva och jag anser att han är den som förtjänar en chans på tieln allra mest, men henderson har ju åtminstone vunnit matcher och han är ju henderson. i welter däremot har vi endast kampman och swick som jag inte riktigt tror är på den nivån att dom kan utmana gsp.
  jag hejar självklart på scandinaviern, men jag tycker tyvärr inte att han gjort tillräckligt mycket för att förtjäna ett titleshot och inte heller swick.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235