Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Dagens videosammanställning

Dagens videosammanställning

BJ Penn ger sig inte

Inför UFC 95 - Koscheck vs Thiago

Jim Miller tränar inför UFC 96

Mir i reklam för Eckö

Tävling med Frank Shamrock

41 Responses to “Dagens videosammanställning”

 1. ClaesN skrev:

  BJ Penn var störande redan innan matchen men vem hade kunna annat att det skulle bli 10 ggr värre?

 2. Rebel-Ape skrev:

  Alltså ja känner lite för BJ även om jag vet att matchen hade endå gått åt samma håll. Det hade varit en grej om vaselinet gällde bara BJ matchen men hans camp har mer eller mindre aggerat så här under i stort sätt alla hans UFC matcher, . Och användningen av vaselin på ryggen mot en av världens främsta BJJ fighters i hans största match i karriären känner jag som medveten fusk. Men GSP är fortfarande bättre än honom i weltervikt, men matchen var inte 100% jämn, så with that said, start the speculations :P

 3. diabolo skrev:

  Ja, det där med och bygga sin “legacy” har ju BJ inte förstått. Hans record börjar ju faktiskt bli diskutabelt (13-5, 2-3 vid 179 lbs), framstår som barnslig och gnällig och personligen tror jag inte att jag någonsin kommer hålla på honom igen.

 4. Franjo skrev:

  Samtidigt som BJ är en störande faktor, måste rätt vara rätt fan han kan ju itne smörja in sig på det viset.

 5. greg skrev:

  Framförallt så är hans videoredigerare bra på att framställa saker på fördelaktigt sätt.

 6. Daniel skrev:

  mest vinklade videon ewwa!

 7. Matador! skrev:

  snacka om en video som kan zyka en, undrar vilken impact de kommer ge till USA’s mmafans, så lättlurade som de e

 8. Alexander skrev:

  Tror ni att det är möjligt att GSP blir avstängd under en tid eller? För som dom sa så är det emot reglerna.

 9. skurtbert skrev:

  Efter att ha sett den där videon måste jag faktiskt hålla med lite om att det inte ser bra ut. Även om det inte skulle påverkat matchutgången… Jag är annars ett stort GSP-fan.

 10. pulvertomte skrev:

  Överdriver lite

 11. CashaUpp skrev:

  Ska bli intressant att se om GSP blir en “Bad Guy” och blir utbuad nästa gång han fightas på amerikansk mark.

  Finns många som är dåliga förlorare men jag tror att BJ Penn tar priset överlägset.

 12. Joakim Briselius skrev:

  Haha, bara jag som tycker Frank Shamrock är lite överskattad?, dessutom indroduserar han sig som “undefeated UFC-champion”..
  Snacka om att dra ut på sina meriter..
  Han gick fem matcher i UFC.. senaste var 1999.. tio år sen..

 13. Burre skrev:

  Ja vad ska man säga, man ser ju defenitivt att han inte klarar att hålla en hög guard och halkar ner. och man kan ju inte veta hur det påverkade. Sjukt vinklad video dock. Men som sagt ingen rök utan eld.

 14. Danne skrev:

  Angående gsp - penn så kan jag nog hålla med om att matchutgången hade blivit densamma, men fusk är fusk. Det är lika illa att smörja in sig sådär som att ta något för att orka mer i mina ögon. Jag förstår att man gör allt för att få så många fördelar som möjligt iom att det är så små marginaler bland topfighters, men det är tråkigt att se i titelmatcher (i alla matcher såklart, men men). Visst är den vinklad, men det är ju fakta att det inte är första gången han blir insmord så varför alls göra det? idiotiskt, helt klart. Men med dom nya reglerna är det väl slut med sånt nu så vi får väl se hur det går för gsp i hans nästa match ^^

 15. Symon skrev:

  Videon är ju helt klart vinklad, men jag tycker att de helt klart är “fusk” från GSP sida tror dock inte att matchen hade slutat annorlunda om de inte hade varit vaselin med i bilden.

  Jag är ett stort BJ fan men detta börjar gå lite långt de finns ett rätt sätt och ett fel sätt att göra saker på och detta är ganska lågt från hans sida.

  Men som jag ser det tycker jag helt klart att GSP ska få någon påföljd av detta han har trots att brutit mot reglerna och lika så dom som va i hans hörna.

 16. julle skrev:

  Hahaha älskar sånt där som med frank shamrock !! haaha leva på gamla meriter

  Jim Miller fick inte mycket vila:D

 17. MG skrev:

  Förstår BJ Till 100%!

  Han har erkännt att han skullr förlora ändå men Vaselinet ÄR Fusl och det får inte accepteras!

  BJ E KUNG

 18. Emil skrev:

  BJ skulle troligen inte ha en chans även utan vaselinet. Detta har dock inget med saken att göra. Fusk är fusk oavsett.

 19. Anders skrev:

  det är ju inte förbjudet att smörja in en fighters kropp med tex vaselin, hur skall gsp då kunna få ett straff?

  “The excessive use of grease or any other foreign substance may not be used on the face or body of an unarmed combatant. The referees or the Commission’s representative in charge shall cause any excessive grease or foreign substance to be removed.”

  var det tillräckligt mycket för att räknas som “excessive”?
  kan man ens döma ett straff utifrån ett begrepp som är så luddigt? tycker inte dom kan ge någon påföljd för gsp eller hans camp, men dom bör defenitivt ändra regelrna så att det är förbjudet att överhuvudtaget smörja in någon annan del än ansiktet.

 20. El guapo skrev:

  Jag såg nåt nyhetsinslag för någon vecka sen när nån kille läst på reglerna för NSAC, reglerna sa enligt honom inget om att man bara fick smörja in ansiktet, utan där stod det “överdriven användning av vaselin etc.” Om däremot matchen gått i exempelvis under CSAC(kalifornien) regler hade det varit ett mera tydligt regelbrott då deras regler utförligen säger “inget vaselin annat än i ansiktet.”

  Gillar för övrigt hur de mixtrat med bilden när texten “still nice and shiny after the comission wipes him off”.

 21. Wicked skrev:

  Men BJ är ju en gnällig falsk liten jävla psykopat till backstabber som inte klarar av att ta en förlust.
  Klart dom tar med sig vaselin upp i ringen för att fixa facet, finns det på film att han verkligen tar ur burken och smörjer på kroppen??
  Och Matt Hughes är inte så jävla bra karaktär inom Ufc heller..
  Jävla gnällspikar, och dom snackar om att INTE gnälla och att vara riktiga män och krigare inom sporten, fucking bullshit..
  Inte när det gäller dom själva tydligen!

  Näe tacka vet jag GSP och de fighters som är ödmjuka vettiga och bra representanter för fightingen!

  (Länge leve Randy!!)

 22. Wicked skrev:

  Och hade Penn vunnit så inte faan hade det varit snack om nå jävla vaselin då heller..
  Och Hughes skulle väl sagt nåt förr om det var så farligt.
  Sen svettas GSP fruktansvärt mkt, klart som faan att han blir hal.. http://www.mmabloggen.se/wp-images/smilies/icon_rolleyes.gif

 23. rasmus skrev:

  Kanske en dum fråga, men hur hal blir man egentligen av den mängden vaselin som GSP fick på bröstet och på ryggen?

 24. Beppe skrev:

  Wicked: knasig på riktigt?
  GSP:s hörna gnider in honom med vax, inget snack om saken.
  Försök ha lite objektivt förhållande till vad som har hänt. Hälften ställer sig bakom den fighter de gillar mest och får ur sig massa skit. Annars håller jag med dig om han BJ och Hughes e aningen gnälliga men i detta fall har BJ rätt att klaga.

  Jag höll för övrigt på GSP men helt klart gav det BJ mindre chanser att få till det. Avgörande?
  Troligtvis inte men vem vet, i MMA kan allt hända.

 25. Beppe skrev:

  *..att BJ

 26. Martin skrev:

  Go BJ

 27. Alexander on tour skrev:

  Detta är ju helt sjukt. En super vinklad video och så tar alla BJ:s anklagelser för sanning.

  Att hålla en så hög guard är svårt oavsett om motståndaren ha oliv olja på ryggen eller är helt ouppvärmd. GSP svettas, och svett är halt.

  Dessutom var BJ tröttare än GSP och det gör att han inte orkar hålla en lika aktiv guard.

  Men jag hoppas på en rematch. Så kan dom kolla GSP en vecka innan så BJ inte har något att skylla på.

  Innocent until proven guilty!

 28. Danne skrev:

  Är sjukt klyfen till en re match, visserligen så vill man få tyst på bj, men detta försör ju för alla andra contenders, ser hellre bj möta florian och gsp möta alves..

  eller är detta tänkt efter dem matcherna?

 29. Emil skrev:

  Alexander on tour:

  Vad får dig att tro att Keith Kizer skulle gå ut och säga;
  It definitely wasn’t fair to Mr. Penn.

  Det är inte Dana White eller random mediakåt skitsnackare vi talar om. Sen har väl GSP redan fått en varning av NSAC?

  Ingen tror nog på allvar att BJ Penn skulle ha en chans mot GSP som matchen såg ut, men regelbrott är regelbrott, hur svårt ska det vara att förstå? Om det var med mening eller ej kan man diskutera, men i bästa fall var det extremt klantigt.

 30. Emil skrev:

  Och nej, ingen jävla rematch tack.

 31. R skrev:

  Dehär är så löjligt så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, dehär är den mest vinklade videon du någonsin kan hitta och kan inte ens närapå användas som underlag i denhär diskussionen, bj penn blev totalt krossad och har ingen mer “rätt” än någon annan att klaga. Dessutom, vaselin eller inte hade inte ändrat på utgången av fighten de är fakta som alla vet, allt annat är egentligen irelevant, objektiv eller inte fakta är fakta och ändras inte oavsätt vad någon säger
  regelbrott……… vore en sak om han tog med sig en kniv in i ringen men dehär är löjligt

 32. Emil skrev:

  Så nu kan de börja tumma på reglerna sålänge de inte har en kniv med sig in? Nice.

 33. Torsten skrev:

  jag trodde reglerna var till för att följas “R”!?

 34. Alexander on tour skrev:

  It wasn´t fair to mr Penn kan ju syfta på att han ens fick gå in i buren med gsp :twisted:

  Men skämt åsido så kan såna citat tas ur sammanhang och vi vet inte hur det menades utan att ha mr Keizers hela utlåtande i frågan.

  Om, jag säger OM, nsac kommer fram till att ett regelbrott begåtts så får de väl ge segern till BJ och straffa gsp. Det är det enda rätta. Fusk ska inte tillåtas.

  Men oskyldig till bevisad skyldig!
  Och i mina ögon (som inte hatar bj vad man än kan tro) så ser jag ingen medveten påstrykning av vaselin. Möjligtvis ofrivillig överförelse när man masserar GSP mellan ronderna. Något som domarna fö torkade bort.

 35. R skrev:

  Regler är till för att följas, aldrig sagt något annat, trodde de va givet men ok.. Finns dock olika nivåer av regelbrott, om man skulle råka, eller om de nu är så att tränaren t om med flit skulle haft lite vasselin på toppen av sin rygg som sedan torkats av så har de väldigt lite inverkan, om ens någon. De händer hela tiden att fighters slår “to the back of the head”, tar tag i buren eller slår på en downed opponent, vilket kan ha bra mycket större inverkan, utan att de blir några straff, aldrig sett någon diskussion om detta.
  För övrigt så va min knivkommentar lika löjlig som hela denhär grejen, men de är klart att inte du fattar det som ställer dig bakom anklagelserna…

 36. GG Allin skrev:

  Jag tyckte som många andra att BJ var en gnölspik efter matchen men vafan efter att ha sett videon (ja, jag ser att den är vinklad men den var inte fejkad) så ser man ju vad han menar.

  Hans BJJ är vassare och självklart vill han utnyttja den. Det krävs _EN_ submission för att vinna. Visst han blev dominerad men vem vet hur matchen hade sett ut om allt gått rätt till? Jag tycker att BJ förtjänar en rättvis rematch.

  För att dra en dålig parallel så är det ju som att binda fast en bra boxares crosshand bakom ryggen - hans bästa vapen får han inte använda.

 37. Phixx skrev:

  För det första är det ju inte BJ står bakom filmen utan nån “featured member” på bjpenn.com. Sen kan jag väl bara hålla med om att GSP förmodligen vunnit ändå men vad som helst kan ju hända i MMA och jag tycker absolut att BJ gör rätt som uppmärksammar fusket. För fusk är fusk oavsett.

 38. R skrev:

  haha, skrattretande, spelar de någon roll vem som gjort filmen? Dehär är inte bara ett uppmärksammande, hela denhär grejen har tagit allt fokus från vinsten. “Fusk är fusk”……. inget fusk är ens bevisat.

 39. Nordin skrev:

  GSP är en bra fighter, synd att han systematiskt fuskar & trycker anabola vid rätt tillfällen.

  Exempel på Mr bitchtits:

  http://i117.photobucket.com/albums/o52/Goddhand/riddum.jpg

 40. KILLERWOLF skrev:

  Till Nordin:

  Bitchtits ??? Tillåt mig ifrågasätta hur du kan bedöma GSP´s bröstmuskulatur som bitchtits ? Snarare så har han väl tvärt emot detta. En väldefinerad, stram bröstmuskulatur. Hur insatt är du i träningsvärlden ?
  Å att då anklaga honom för att trycka steroider…..GSP har en vältränad kropp, han är inte alls överdrivet stor lr överdrivna muskler, utan har en “normalt” vältränad kropp för nån som tränar på d vis som d gör inom UFC.

 41. Nordin skrev:

  KILLERWOLF: Du däremot verkar inte så bildad vad gäller “bitchtits” och liknande avarter som dom flesta när dom trycker anabola får. Det är klart, hans bröst ser inte ut som en kvinnas bröst, utan det är området runt bröstvårtorna som har blivit förändrade. Testa o googla lite om du inte vet vad du pratar om.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235