Dagens videosammanställning

Brock Lesnar

Stephan Bonnar

Kenny Florian

Dana White om Bisping

TUFfa bilar

Clay Guida

Diego Sanchez

Sexyama gör reklam

15 Responses to “Dagens videosammanställning”

 1. Johan N. skrev:

  En “tragisk” mästare…..

 2. Alexander on tour skrev:

  En tragisk “mästare” skulle jag säga.

 3. Ejepeje skrev:

  Vad är det som är så tragiskt med Brock ? Han hypar matchen, och har väldigt mycket självförtroende att han kommer vinna. Hur ofta inför en match pratar de gott om varandra ? Mycket trashtalk innan för att komma under skinnet på sin motståndare…..

 4. Morgall skrev:

  Diego Sanchez vs Roger Huerta

  Det hade varit en match som bara kan ha potential att bli ännu bättre än Sanchez/Guida matchen.

 5. Karl-GSP skrev:

  haha skrattar lite åt brockens “some call it game plan, I call it luck.”

  Mirr är en mästare på gameplan - om det inte är gameplan som ger han vinsten utan ett visst moment där moståndaren gör misstag. Då är det väll ändå skillz som gör han att “sieze the moment” och inte tur?

  Så enligt mig dumförklara Brocken sig själv i det trashtalket.

 6. dp skrev:

  brock är ju som bush, han är så dum så att man tycker att han är söt

 7. Alexander skrev:

  Har egentligen aldrig gillat Brock men ska hålla på honom stenhårt bara för att det retar upp alla så kallade “experter” på olika bloggar/forum runt om i världen.
  Hoppas sedan att han håller bältet en bra lång djävla tid för att göra samma experter helt desperata vilket jag faktiskt tror kommer ske. Brock är nog tyvärr bättre än vad många vill tro. Tycker snarare Dana White är den stora boven som gav Brock en titelfight även om han faktiskt vann den matchen. Säg en annan fighter som inte hade tagit chansen?

 8. Tom skrev:

  JAg håller helt med dig Alexander förutom att jag faktiskt gillar Brock, och han kommer vinna och borde ha vunnit möte ett mot Mir

 9. Peter A skrev:

  Brock bevisar att han sturskhet blandat med lite dålig eftertanke kan få en att låta ganska pantad i den här sortens intervjuer. Att kalla Frank Mirs vinster för luck istället för preparation är korkat, men jag tror inte heller Brock tror på det han säger.

  Men make no mistake, Brock är ett riktigt monster och har haft mycket mer tid att träna submissiondefense nu. Frank har en hårdare match framför sig, kanske en för hård match. Har Frank med sig samma välsmorda teknik stående som han hade mot Nogueira så kommer han kanske att vinna matchen stående istället.

 10. Morgall skrev:

  Han borde få säga precis vad han vill, och tycka precis de han vill..Sen att vi kan tycka att han är pantad bara för att han inte delar vissa andras åsikter är en annan femma, de är väl ändå han som ska in i octagonet, och försöka ta sig in i Mirs huvud (a la Dan Hardy).
  kom ihåg att vi oftast säger inget om våra “favvo” fighters dumma kommentarer utan det är våra egna “hatfighters” som får skiten när vi själva tycker det.

 11. Peter A skrev:

  Jag tror på Brock, och gillar honom en hel del. Mir kan också vara en köttskalle ibland. Brock tror oerhört på sig själv, och myten kring honom gör honom charmig. Men även utanför vilka fighters vi tycker om eller inte så låter det dumt när man säger att det är tur och inte preparation som gjort att Mir kunnat vinna över t.ex. Nogueira. Isf är väl precis allt i en MMA-match tur, även Brocks vinster. Tur är egentligen, om man ska gå in på det lite djupare, ett fullkomligt nonsens-begrepp.

  Men som jag sa; Brock menade nog mer psykning än att han faktiskt ställer sig bakom att Mir faktiskt haft tur. Det är bara en av de där sakerna folk säger. Han tänkte säkert efteråt att han lät lite korkad, men det tjänade nog sitt syfte.

 12. julle skrev:

  Kenny är en riktig favorit.

  Är det bara jag som blir nervös för brocks motståndare innan varje fight? Jag kan bara tänka hur jävla läskigt det ska vara att stå framför Brock innan domarn sätter igång

 13. yonsson skrev:

  Brock är bara så jävla amerikansk, och således en anhängare av allt vi inte gillar med USA, det är därför folk inte gillar honom. Det har innerst inne ingenting med hans figting att göra. :twisted:

 14. skurtbert skrev:

  Kenny är fett nice, verkar ödmjuk och är verkligen seriös med att analysera sina motståndare osv… han har dessutom blivit riktigt, riktigt bra, gillas!

  Jag gillar faktiskt Brock med! Han är nog en jävla vinnarskalle vilket syns i intervjuer inför hans matcher, men annars så verkar han ha båda fötterna på jorden. Och han har ju rätt i att han gav bort kneebaren sist. Han hade helt enkelt för dåliga submission skills.

  Frank har sett riktigt grym ut på sistone och imponerade med sin stand up mot Nog… men jag tror det kan vara väldigt annorlunda mot Brock. Han behöver använda sina sparkar för att hålla distans samtidigt som han inte får öppna upp sig för mycket för nedtagningar. Brock har riktigt bra double och single leg-nedtagningar men verkade inte så stark från clinch i matchen mot Randy. Å andra sidan är väl inte Frank så stark från clinch heller.

  Det verkar inte helt orimligt att Brock kommer ta ner Frank upprepade gånger så Franks submission game kommer nog kunna bli en avgörande faktor i deras match.

  Som jag ser det kan Brock vinna på TKO eller octagon control med sina nedtagningar. Jag tror faktiskt inte Frank knockar Brock så hans största chans att vinna är nog på poäng stående eller submission på marken.

 15. Morgall skrev:

  Håller med dig skurtbert, bra analys.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235