Dagens videosammanställning

Lite nyhetstorka just nu så jag slänger ihop en videosammanställning och kompletterar den om jag hittar något nytt under kvällen. Så håll utkik!

Shane Carwin

Frank Mir

Todd Duffee

Jake Rosholt

MMA Animation

Jerry Millen

Så här uttalas Fedor Emelianenkos namn

17 Responses to “Dagens videosammanställning”

 1. Alexander on tour skrev:

  Fjådår

 2. Hulkster skrev:

  Shane Carwin.. shit där har vi en kille som står med båda fötterna på jorden. Verkar mycket ödmjuk å tänker till lite innan han svarar på frågorna. Bra intervju och helt klart ett bra ansikte utåt för MMA och UFC.

  Respect!

 3. niclas 1 skrev:

  Fjådor är så skön. Carwin är ödjmuk. Och jag frustrerad att det är sååå lååång tid mellan varje UFC event. Det borde vara ett varje eller åtminstone varannan lördag. Herre jesus, skall det vara så svårt att förstå!

 4. jb skrev:

  håller med om att det är svårt att tycka illa om carwin, sjukt ödmjuk!

  snubben som intervjuar känns som en nuthugger av värsta sort dock hehe, drar upp massa mmath och grejer :)

 5. Björn skrev:

  Känns lustigt att Shane verkar vara helt ok gällande barnmisshandel…

 6. christian skrev:

  @ niclas 1
  jag är as nöjd att det är så ofya nuförtiden. förut var det ju var yredje månad typ.

 7. julle skrev:

  Låter som det var Mike Straka som intervjuade. Förövrigt så ska det bli kul att se Carwin mot Brock, Carwins höger känns verkligen som en kanon.

  Får se hur det går för Mr.Mir att bygga på sig muskler till nästa brockfight, innan var det ju “teknik” man vann på men han verkar ju ha ändrat sig… vilket jag uppfattar vara mot allt han lever för.
  Det jag menar med det är att Frank alltid har så starka åsikter och älskar att diskutera och alltid ska vara så jävla smart.

 8. Pulvertomte skrev:

  Ofta han jobbar heltid oxo? han kommer ju få mega snorre i sig om han inte lägger ned hela dagen på träning.

 9. Vinnysimmo skrev:

  Pulvertomte: Oj! Jobbar han som prosituerad?

 10. mapa skrev:

  Kan inte alla sluta med det utvecklingsstörda uttalet FEYDOOR nu när Fjodor himself har visat dess direkta idioti

 11. dp skrev:

  @Björn: Du kanske ska lämna dina åsikter angående barnmisshandel utanför den här bloggen

 12. Björn skrev:

  dp: Ursäkta? Jag tror du missförstår mig.

 13. dp skrev:

  Det jag menar är att ett sånt påstående kan skapa en diskussion om barnmisshandel och det är fel forum för det, Jag fick t.ex. stryk och smisk då och då när jag var liten och det räknar jag inte som barnmisshandel, så därför tycker ja inte att Shane Carwin är en person som är för barnmisshandel. Därför sa jag det jag sa förut just för att folk tolkar vad som är barnmisshandel olika och det är behöver inte mmabloggsläsare bry sig om.

 14. Björn skrev:

  Jag finner det inte helt irrelevant i sammanhanget, och att försöka bortförklara det med skillnader på slag och slag hoppas jag de flesta förstår hur fel det är.

  Shane pratar i detta fall om regelrätt misshandel med hjälp av föremål. Som en känd och framträdande person är det hemskt hur han pratar om det som acceptabel uppfostran, med hänvisning till hur bra det har gått för honom och hans bröder.

 15. belfort skrev:

  word björn. det e väl för fasen en fråga som bara har ett svar. kan man väl inte riktigt tycka om.

 16. Anders E skrev:

  okej fjådar, jag som trode det var fjådor, bra att veta, vetefan om jag kommer börja kalla honom det dock, har altid kallat honom fedor…. :cool:

 17. Anders E skrev:

  han säger väl bara att han kunde förstå morsan, inte att han tycker att folk skall göra så idag, det var ju helt annorlunda på den tiden.

  och rent hypotetiskt, skulle man väl någon gång kunna hävda att en örfil eller “ett kok stryk” är befogat, typ om ens barn bränt ner ett hus så att någon dött och sedan inte visar något ånger och inte lyssnar när man pratar med det…? fast detta är ju helt hypotetiskt då, och i den hypotesen så är barnet inte en liten femåring, utan snarare typ 14 eller 15…
  obs! jag säger inte att jag stödjer barnamisshandel, men skulle ni tycka det var fel att ge barnet en örfil om detta hade hänt? :???:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235