Dana White om the Spider

“Anderson Silva håller på att flippa ut. Han vill fightas igen, typ 15 november. Han är upprörd över sin prestation och han vill fightas igen så snart som möjligt.” -Dana White för Las Vegas review-journal

Om han nu verkligen vill gå match så tror jag inte att UFC kommer att neka honom, men frågan är när det finns möjlighet. Jag tror knappast att någon kommer att ta en match mot Anderson Silva på UFC 91 med bara ett par veckors varsel. Och UFC 92 i december är sprängfyllt med bra matcher redan nu.

Även om jag gärna skulle se Silva gå match så snart som möjligt blir det nog inte förrän efter nyår. Frågan är vem som får möta honom och i vilken vikt det blir, mellanvikten är minst sagt tom på utmanare. Särskilt eftersom Bisping precis gått match och Okami är bokad för UFC 92.


Vem får nästa chans att möta the Spider?

26 Responses to “Dana White om the Spider”

 1. David skrev:

  hoppas på mindre samba och mer thai :)

 2. Alexander skrev:

  Klart han vill gå match. Har förberett sig mentalt och kroppsligt för en fight och sen blir han inte ens svettig. Jag skulle älska att se honom fightas igen så snart som möjligt.

  Varför inte Goran Reljic.

 3. Karl-GSP skrev:

  Haha Bra citat att använda sig av :D

  Skiter i Bj Penn som ändå att förlora mot GSP; GSP vs SILVA Julafton i januari!

  Mer realistiskt är väll kanske Chuck Liddel? Den ända fightern bland “typ” LHW top 10 som inte redan har en match inbokad.

  Sen tycker jag som jag ovan nämnt att det ska vara mot en bra snubbe i light-heavyweight division.

 4. herr_tomte skrev:

  Släng in han mot machida eller den där andra brassen machida skulle möta sist som blev avbrutet (vad heter han nu igen, hjälp!)

 5. Achmid skrev:

  Han heter Thiago Silva

 6. Morgall skrev:

  Goran reljic förtjänar bara gatekeepers

 7. Daniel Bodin skrev:

  Martin Kampmann:smile:

 8. yonsson skrev:

  Machida och Silva är ju polare så de vill nog inte fightas mot varandra. Glöm inte att Silva sagt att han inte vill stanna i LHW eftersom han anser att det bältet tillhör Machida.

  Machida är dessutom obesegrad och har vunnit bland annat över BJ Penn som av någon konstig anledning kommer på tal när man pratar om Silva. Silva och Penn är så långt ifrån varandra viktmässigt att det blir löjligt att nämna dom samtidigt.

  Nej för fan, ge Machida en titelmatch efter UFC 92 och låt Silva möta Rua eller Lidell i LHW för tillfället. Jag har däremot svårt att tro att Silva vill upp till LHW på kort varsel.

 9. yonsson skrev:

  Daniel: Kampmann har redan förlorat mot folk som Silva vunnit mot. (Nate)

 10. Daniel Bodin skrev:

  yonsson:
  Jo jag vet, men det vore kul med en nordbo i en titelmatch. Tyvärr har han inte fötjänat den.

 11. Alexander skrev:

  Silva mot Jardine.

 12. David skrev:

  silva skulle mörda chuck

 13. BigRob skrev:

  Känns lite som Silva bara vill bli av med sina fem matcher han har kvar på kontraktet så fort det bara går, känns tråkigt. Han har ju själv sagt klart och tydligt att han känner sig helt klar med MMA.

  UFC borde dra ut lite på det och inte kasta in honom mot någon bara för att han själv vill det.

  Är dom smarta så använder dom hans återstående matcher som “main events” under några års tid, så varje match blir något att minnas för alltid.

 14. Handy skrev:

  LHW:

  Chuck (En riktig stormatch mellan två legender som snart går i pension. Även ett smart sätt att få in Chuck i ett main event något han annars inte riktigt platsar i längre efter sina senaste resultat).

  Vera (Borde rimligtvis också vara rejält revanschsugen. Ett naturligt steg upp för Silva efter James Irvin).

  Dean of Mean (Intressant matchning då Jardine både har en oortodox stil och en fallenhet för att vinna mot bättre motstånd)

  MW:

  Okami (Den naturlige försteutmanaren. Skrota matchen mot Lister och släng in Jason MacDonald, som alltid är på, där istället).

  Thales Leites (Har egentligen bara en kvalitetsvinst och det i den mycket kontroversiella matchen mot Marquartdt. Har dock ändå vunnit fem raka och det finns inte många bättre i divisionen som inte redan fått pisk av The Spider).

 15. skurtbert skrev:

  Jag ser fler intressanta matchningar i LHW för Silva just nu… vem som helst i top 7 skulle va kul…

 16. yonsson skrev:

  BigRob: Vet du om kontraktet är tidbesämt? Det skulle även vara kul att veta vad Silva gör när han är “klar”. K-1?, softa? Gästspela i någon annan organisation? -Förhoppningsvis så förhandlar han bara upp sitt pris.

 17. Morgall skrev:

  Jag har för mej att silva sa någongång att de ska bli så skönt efter retirement att bara sitta på läktaren med en liten big-mac mage och knapra popcorn under UFC eventerna.

 18. BigRob skrev:

  Yonsson:

  Vet inte vad gällande tid, men har sett flera intervjuer nu där han rent ut säger att han inte tänker syssla med MMA själv när han gått klart sina matcher i UFC. Han vill bara softa. Jag vill bara gråta…

 19. Emil skrev:

  GAAAAAHHHH, om någon nämner Machida i samma mening som “förtjänar titelshot” igen exploderar jag tamigfan. Varför förtjänar han den? Är det någon slags läskig asiat/brasse fetisch som jag missar här? Varför förtjänar han den?
  En slö Ortiz som passerat bäst före datum för länge sen.
  En Sokoudjo som blivit exponerad för den 1trick pony han är.
  Sedan är det 3 totala nobodys. Detta är hans UFC-record. Att han vunnit mot en BJ Penn i michelindräkt eller spöat några hyffsade fighter i obskyra galor för 5 år sedan har inget med saken att göra.

  Machida har potential och yadayada, men snälla lägg ner hypen. Han har mer att bevisa.

 20. Emil skrev:

  Så ontopic!
  Har också känslan av att Silva helst vill göra sin fighter på smidigast sätt för att sedan ta sig vidare mot större saker i livet. Han känns lagom mätt på MMA och UFC som organisation men vem kan klandra honom? En atlet av hans kaliber helt utan utmaningar måste vara extremt frustrerande. Nej släng in honom i LHW för gott och matcha honom hårt alternativt gör en fight mot Okami verklighet!

 21. Morgall skrev:

  Emil

  Det är ju därför Machida ska möta Thiago Silva enligt va jag hört.

  Blir de av, och machida vinner på knock eller submission så vill jag inte höra mer om Machidas okunskaper=p..Dock tror jag att han vinner på decision.

 22. Emil skrev:

  Morgall

  Ja, det är en perfekt matchup som är helt logisk. Vinnaren klättrar givetvis ett steg närmare titelchans. Själv tror jag det kommer bli en väldigt jämn drabbning där förhoppningsvis Silva vinner då jag tycker han är en mer underhållande fighter.

  Det jag stör mig på är inte att folk tycker han är bra. Det är han. Men folk som talar i toner som att det skulle vara en skandal att han inte fått titelfight, att UFC har något emot honom osv, det är fruktansvärt tröttsamt och patetiskt. En fighter kan se hur bra ut somhelst men innan han visat det mot lämpligt motstånd kan man inte claima att han är bäst. Vemsomhelst kan se väldigt bra ut mot dussinmotstånd.

  Det är ingen som klagar på Machidas “okunskaper”, han kan mycket väl ta titeln en dag. Men för att ta sig dit ska han förtjäna det, och ett bra steg i den riktningen är att besegra Thiago Silva.

 23. herr_tomte skrev:

  Och vipps så ramlar brock in och får titlefight efter 2 matcher xD

 24. Joakim skrev:

  Silva vs stackarn bisping! kul grej liksom!hahaha

 25. Mr.cute skrev:

  Fedor vs Silva hade ju varit en drömmatch xD

 26. Emil skrev:

  Hur är det en drömmatch? Slakt och förnedring..

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235