Direkt efter UFC 80

Det var på många sätt en spektakulär gala men med många besvikelser och obesvarade frågor. Jag kommer under morgondagen redovisa för mina tankar…kanske blir mer positiv efter ha sett galan en gång till med frukost i magen. Dela gärna med er av era tankar i kommentarerna…

Men nu är det sängen som gäller…God natt!

14 Responses to “Direkt efter UFC 80”

 1. Brocowich skrev:

  Vad ska man säga angående UFC 80. Massa sköna matcher dock en besvikelse och det var Per Eklund.
  Karln har ju vetat länge att han ska vara med i UFC, men han verkar inte tränat någon Kardio. Per var ju helt slut!
  Sen kan det berott på många anledningar, stress, sjuk, dåligt tränad osv. SKulle vara kul å veta vad han säger om matchen.
  Hade han haft bättre kardio och stått upp mot Stout så kanske det gått bättre?

 2. Morgall skrev:

  Jahap, de va UFC 80 det.
  Vad gjorde Per Eklund fel? Jo jag tror att de han gjorde fel, var att han gjorde alldeles för tydliga och många takedowns, takedowns kräver ju energi, och när han gjort ett antal sådana, hade han nog ingen energi överhuvudtaget..varför kunde han stå och trada lite slag o sparkar, de verkade vara ganska oavgjort på den fronten, men han kunde nog ha haft de till sin fördel att vara bättre stående…Gonzaga har en glaskäke enligt mej, han tål inte slag mot ansikte, bra gjort werdum!..Samt Herb Dean skulle ha stoppat matchen, onödigt att låta Stevenson blöda så.

 3. Chifenix skrev:

  Galan var bättre än jag förväntade mig helt klart! Vissa matcher var dock bara pinsamma.
  Att Herb skulle stoppa matchen tycker jag verkligen inte. Han tog ju tom en time out en gång för att läkarna skulle kolla till Daddy. Han gav klar tecken. Herb ska vara där för att skydda dom inte för att leka doktor.
  Tack för ett underbart arbete ni bloggmaisters!

 4. Kalle Uggla skrev:

  Jag vill bara skriva att BJ Penn har kommit tillbaka till den han en gång i tiden var. Sen vad det Gäller UFC i allmänhet så saknar jag Pride mer och mer. Sen vill jag bara skriva att Wand-Chuck matchen var så uppgjord som den kan bli, Den som säger något annat vet inte ett skit om sporten. Per Eklund var ett skämt skämde ut MMA Sverige! Dana White tänker $ inte på sporten. Tim the blimp får en match överhuvudtaget, saknar ord.

 5. hustler skrev:

  Uppgjord? Är du störd eller?

 6. jeNk skrev:

  Nu börjar det hetta till…till skriftlig kamp! :razz:

 7. Linus skrev:

  Jag vill säga mig veta en del, men….Uppgjord? Explain buddy:razz:

 8. Blejs skrev:

  “Jag vill bara skriva att BJ Penn har kommit tillbaka till den han en gång i tiden var.”

  Håller inte med alls, hans cardio verkar fortfarande inte speciellt bra. Tror att han skulle ta slut i rond 3 om den nu hade gått dit.

 9. Ono skrev:

  Blejs: Vi fick inte se om hans kardio var dåligt eller inte. Att han verkade vara helt slut efteråt tror jag med har att göra att alla nerver släppte när han vann. Allt som han gått och haft på sina axlar sen han kom tillbaka släppte och då blir det ofta sådär.

 10. Kalle Uggla skrev:

  Om ni någon gång sett Wanderlei innan i hans karriär så vet man att den matchen är uppgjord. Wanderlei backa i en match ett skämt! Han backade inte ens mot fujita(stavning) som han knockade, som inte ens Fedor lyckades med. Sen att han slagit Rampage 3 gånger som Chuck åkt på pisk av. Att han stod upp mot crocop (första mötet och faktikt tog ner) Men mot chuck slår han han i uften som en sparring match. Bara att kolla på tidigare matcher så vet man.

  Sen vad det gäller att Bjpenn inte är tillbaka som någon nämde då vill jag fråga när såg BJ så här bra senaste. Inte ens mot Gomi enligt mig. Han svettades ju inte ens.

  Sen om jag är störd, tydligen i och med att jag tycker att Chuck borde gå i en farmar liga efter sin match mot Jardine. Hade han inte varit Amerikan så hade han inte fått match, men det lönar sig att vara Dana Whites Buttboy. Kolla på Sean Roidboy Sherk. (Ursäkta felstav)

  Kalle Uggla

 11. Torsten skrev:

  Kalle Uggla skriver :”Per Eklund var ett skämt skämde ut MMA Sverige!” menar du kanske att du skulle ha gjort det bättre själv Herr Uggla? Vi ska vara stolta att vi ens har en svensk i UFC.

 12. hustler skrev:

  Att favoriseringen är utbredd i UFC är det inget snack, det kan vi väl alla enas om? Däremot är det inte mer än logiskt, speciellt i Chucks fall, med tanke på hur mycket marknadsföringsdollar som UFC har lagt ner för att öka organisationens awareness och recognition hos den stora massan runt om i stugorna.

  Det funkar inte riktigt att vända kappan med vinden så fort han torskar. Du får helt enkelt vänja dig.

  Vad gäller Wanderlei så håller jag med dig om att han såg väldigt konstig ut. Tog enormt mycket stryk men gav inte ens hälften så mycket tillbaka.
  Hans världsberömda Chute Boxe-clinch var helt obefintlig och hans vanliga “relentness” och aggressivitet som man är van att se var borta.

  Det här kan bero på vad som helst och det är nog mest en fråga om psykiska faktorer. Personligen tror jag PRIDE-killarnas fall beror mycket på att dom inte kan köra roider i UFC längre. Krävs inget geni för att se att deras muskelmassa är betydligt mindre, muskeldefintitionen likaså. Jag är övertygad om att han kommer vara ett stort hot inom light heavyweight.

  Slutligen tror jag dessa hätska känslor mest beror på att Per Eklund gjorde rent ut sagt uselt ifrån sig igår.

 13. Robban skrev:

  Var det bara jag som la märke till att Wanderlei kolla mer in i kameran för att le när Bruce Buffer presenterade honom än att stirra ner Chuck som han alltid gjorde mot sina motståndare i PRIDE. Redan där blev man orolig.

 14. Kalle Uggla skrev:

  SVAR TORSTEN *Om jag fick en chans att gå UFC och leva på att slåss i en bur så hade jag iallafall försökt. knocka eller knockas. Ag kan inte var stolt över någon som inte ger allt när en chans ges, även om det kommer komma en förklaring med förkylningar, skador dylikt så tycker jag faktiskt det finns många andra isverige som är bra mycket tuffare.

  Sen håller jag med Hustler i många saker han skriver.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235