Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Ditten och datten

Ditten och datten

Det har kommit lite varierande nyheter som i sig inte “förtjänar” ett eget inlägg. Men med tanke på att videosammanställningarna uppskattas tänkte jag försöka skriva kort om de nyheter som kommit (som jag tyckte var intressanta). Kommentera gärna om detta är något ni efterfrågar, något ni önskar i fortsättningen och hur jag kan göra dem (och allt annat) bättre. Har ni hittat någon nyhet så dela mer än gärna med er i kommentarerna.

Bowles bröt handen i matchen mot Torres

Den nykrönte mästaren Brian Bowles manager har bekräftat att Bowles bröt sin vänstra hand i slutsekunderna av matchen mot Miguel Torres. De tror att Bowles kunde gå match redan i december men det kanske är något optimistisk (med tanke på hur andras handskor läkt), men förhoppningsvis är han åter tidigt 2010. Det var även fler som fick restriktioner av NSAC efter galan.

Kenny Florian kommenterar sin match
I en intervju med The Boston Herald berättar Kenny Florian att han trodde att matchen skulle vinnas av den fighter som hade den bättre brottningen. Det förklarar varför han vägrade ge upp nedtagningsförsöken. Vidare menar Florian att han definitivt vann den första ronden och att han vann den tredje, att en domare hade Florian som vinnare i alla tre ronder och en hade honom som vinnare i två ronder av tre.

Jag måste verkligen se om matchen om det finns en susning till chans att detta kan stämma. För när jag tittade på galan så upplevde jag att BJ Penn var vinnare i alla ronder innan matchen avslutades vackert.

Patrick Cote och hans knä
Cote ska på sin Facebook ha skrivit att hans knä (MCL) ska ha kraschat igen och att han ännu en gång ska genomgå en operation. Cote menar att att han kommer tillbaka och att han kommer vara starkare än någonsin. Wow, undrar vad det blir för operation för att uppnå det?

Domare Dan Miragliotta om Hendricks vs Sadollah
Efter matchen Hendricks vs Sadollah fick domare Miragliotta motta en hel del kritik, till och med Dana White uttryckte öppet att han ifrågasatte beslutet att stoppa matchen. I en intervju med Fighters förklarar Miragliotta att även om han inte såg Sadollahs ögon så upplevde han att Sadollah var utslagen och lealös (underbart ord med skånsk dialekt). Miragliotta berättar vidare att när Sadollah kom upp så var han glansig i ögonen och frågade domaren om vad som hade hänt.

Att vara domare är sjukt svårt och jag tycker inte domaren begick ett alldeles uppenbart fel (denna gång).

Pris vs Prestanda
Den totala summan av lönerna till fighters för WEC 42 var $235000. Brock Lesnar fick $400000 för sin insats på UFC 100. Jag säger inte att Lesnar ska ha mindre i lön, jag säger att fighters i WEC får på tok för lite.

Tim Sylvia ger det ännu ett försök
Det ryktas att Sylvia ska ge det ännu ett försök och att han har en match inbokad på Adrenaline MMA IV mot Jason Riley. Sist vi såg honom så var han helt ur form och frågan jag och andra ställer sig är hur kommer det att sluta för den förre bälteshållaren?

Inga mer vlogs från Dana White
Tydligen blir det inga mer vlogs från Dana White inför UFC galorna och det tidigare innehållet har tagits bort från UFCs YouTube-kanal. Fighters Only hävdar att detta beslut beror på att UFC arbetar med ett program som eventuellt kommer heta “Outside the Octagon” och att vloggens innehåll skulle inkränkta på innehållet i programmet. Synd. Visserligen har det mest varit nonsens i vloggarna men för mig som MMA-nörd så har de varit underhållande.

15 Responses to “Ditten och datten”

 1. david skrev:

  Fan Kenny måste ha blivt hjärnskadad av BJs avslut för att kläcka ur sig nåt så idiotiskt!…

  Sen tycker jag brock kan få möta alla WECs fighters samtidigt och slåss om vem som förtjänar mest stålars.

  Skön grej att köra! Korta men intressanta nyheter. Mer sånt tack!:smile:

 2. André skrev:

  Om en domare hade Kenflo som vinnare i alla tre ronder måste han ha varit kraftigt påverkad. BJ dominerade ju matchen utan tvekan.

  Rampage twittrade just en ganska rolig grej: “I’m in Hollywood minding my own business & I look over.. & I see Forrest… he’s still running!”

  :)

 3. alexander "on tour" skrev:

  Härligt inlägg JeNk. Kul med dessa “twitter nyheter”.
  Kenny vann inte nått i den matchen…tyvärr.
  WEC fightersen borde def ha mer betalt!
  Klart Dana säger stoppandet av Sodollah var felaktigt. Sodolla är ju en tuf fighter.

  Att Dana slutar med sitt vloggande visar sig att be till Gud hjälper.

 4. Kalle skrev:

  Ser det som omöjligt att Florian vann någon rond. Allra minst första, där han blev nerslagen två gånger.

  Ronderna i BJ’s favör rakt igenom. Florian pressde upp Penn mot buren och clinchade vilket är typ det enda som kan gett poäng. Dock åkte han ju på stryk i varenda dylik duell, så det kan knappast vunnit honom någon rond.

  Trist med v-loggarna, klart underhållande.

 5. Farujah skrev:

  Alltså, i bästa, bästa fall, så kan någon domare ha gett Kenny andra ronden, även om jag är osäker. Hur i helvete vann han första? Bj skakade honom stående 2 gånger, Kenny fick inte till någon nedtagning, vore intressant att veta vad han baserar den vinsten på. Att trycka en fighter mot buren, utan att landa varken slag eller sparkar räcker inte.

 6. niclas 1 skrev:

  ni kör med “morgonens/dagens/kvällens videosammanställning”
  Kanske också skall börja köra med morgonens/dagens/kvällens ditten och datten” :smile:

 7. Mikael A skrev:

  Jag gillar inlägget. Behagligt att kunna läsa en liten sammanställning av saker som hänt under dagen, alltid något man missat. Keep it up.

 8. Benke skrev:

  Knepigt det där med Kenny. Randy Couture och Stephan Bonnar satt ju och sa ungefär samma sak i MMA Live-eftersnacket. Jag såg det som 3-0 i ronder för BJ, han var den ende som träffade hårt med någonting, dessutom såg Kenny ut att bli mycket tröttare av det än BJ.

 9. El Matador ! skrev:

  Grymt inlägg,
  Du borde lägga upp någon ny “grej”
  typ som dagens videosammanställning med mera.
  För dessa smånyheter är intressanta att läsa, kanske inte stora nog för att ha som ett inlägg men ändå väldigt intressant att läsa, give it a thought.

  Hahahha tyckte inte att lealös va roligt tills jag sa det själv med skånsk dialekt, rolig!

 10. El Matador ! skrev:

  har sett BJ Penn mot Kenny nu för 4e gången, och nej, kenny vann 1 rond enligt mig, annars så fick han inga bra slag alls, han kunde inte få ner BJ, han träffa EN spark, och BJ fick mycket mer smällar än kenflo.

 11. Joakim Borgudd skrev:

  Bra grej Patrick, tummen upp!

 12. Morgall skrev:

  Kenny vet ju innerst inne att han förlorade nästan varje rond stort, förutom kanske första ronden. men han försöker tala för sig själv att han vann istället några, för att öka sin självkänsla något, vilket i sig är inte fel.

  Om det var så att Amir Sadollah frågade vad det var som hade hänt direkt efter stoppet, är det ju för fan ett solklart stopp av miragliotta, domaren ska inte ta några stora risker, fighterns säkerhet är ju prio 1.

 13. skurtbert skrev:

  gav kenny en rond, k0mmer inte ihåg vilken…

 14. Tom skrev:

  tycker BJ vann alla ronderna utan någon tvekan,BJ gjorde alla skada och Kenny i stort sätt ingen. Han hotade aldrig BJ och tro att BJ´s takedown kunde kommit tidigare en den gjorde. Han hade total kontroll på fighten och Kenny borde veta de egentligen.

 15. Ludde skrev:

  Så jävla sant! Featherweight och Bantamweight fighter är så jävla mkt roligare att kolla på, och ändå får dom så mkt mindre!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235