E:60 med Brock Lesnar

25 Responses to “E:60 med Brock Lesnar”

 1. alexander skrev:

  Marion Jonse har heller aldrig testat positivt, men vi vet ändå med säkerhet att hon tagit dopingklassade preparat. Det är allt jag säger om den saken.

 2. Sebastian H skrev:

  haha ja inte så svårt att undvika att åka dit när man vet exakt när man ska bli testad… :roll:

 3. herr_tomte skrev:

  Upplever det väldigt löjligt att han går därifrån när han kommer in på doping, hur jävla löjligt är det inte att inte kunna ta den diskussionen. Klart som fan att folk börjar fundera om man inte vill konfrontera saken i fråga.

 4. gemini skrev:

  Dumt av han att gå därifrån. Ta diskussionen!

  Tydlingen testades han utan förvarning för några dagar sen, tillsammans med andra UFC fighters, och klarade testet så man får väl i.a.f. tro att han är ren nuförtiden.

  Frågan är väl dock varför han var så enormt muskulös i WWE och nu har betydligt slappare kropp. Slutat lyfta vikter å satsar på uthållighet? Slutat med steroiderna?…

 5. jeNk skrev:

  Oavsett varför så är han ju mindre i dagsläget…

 6. Morgall skrev:

  Man får tänka på att han kanske fått den frågan 100 gånger tidigare, men det är sånt som vi inte ser..Då kan de vara rätt utjatat att behöva svara på en och somma fråga gång på gång..Tänk ifall alla frågar er jämt samma fråga år efter år, man får liksom tänka sig ibland i andras situation.

  Visar de sig att han klarat sig på testerna, så är de finito med det, man ska inte springa och jaga honom angående det.

 7. jb skrev:

  dömd på förhand brukar det heta..

 8. Jonas skrev:

  klart han dopat sig. inte konstigare än o säga barn dricker mjölk

  alla inom wrestlingen slänger i sig sånt

  (ja nu överdriver jag)

  men nu e han här…o ska bli jäkligt kul o följa honom

  Couture e grym. både som människa o mästare. men tror Brock kommer o krossa honom

 9. jb skrev:

  couture är dopad, ingen 45åring kan ha hans form, han har aldrig testat positivt men det vet man ju att folk med muskler är dopade, se på marion jones minsann….

 10. Karl-GSP skrev:

  Alltså Brocks muskler är otroliga. Kanske finns nå nytt som ingen vet om? - föga troligt.
  Alltså någon människa lär juh vara “störst” utan bola. Någon lär liksom vara världen mest vältränade 45 åring.

  Nog väcks det mycket mistankar men jag tror att Lesnar är clean (vill tro det) och coutore är definitivt clean.

 11. Juelz skrev:

  Allt handlar väl om gener vissa har bättre förutsättningar än andra…Jag tror inte han har tagit steroider utan han är mer ett freak of nature sen så har han ju hyfsad kondition för att vara så stor. Brukar inte stereoid monster ha dålig kondition ? typ Bob Sapp.

 12. JW skrev:

  men shit, klart killen tagit stereoider.. tror dock inte han tar det längre sen han började med MMA, men solklart att han använt det inom brottningen och sen WWE. den utväckling han gör i slutet av sin brottning kan du inte göra utan otillåtna medel. tro mig, jag vet.
  bra referens annars är filmen Bigger, faster, stronger för er som undrar om stereoider..

 13. jb skrev:

  gsp är också dopad, han är för bra.. tro mig jag vet

  bj penn -dopad.. ingen kan vara så bra.. tro mig jag vet

  anderson silva oj oj oj han är ju mycket bättre, dopad, jag vet, tro mig

  fedor.. herregud.. ingen kan vara så bra DOPAD! tro mig

  Tim silvia!! han är jättelång.. helt sjukt, dopad, tro mig jag vet

 14. Hulkster skrev:

  hahaha.. bra skrivet jb..hehehe..
  Det är så att många preparat som klassas som doping i Sverige är lagliga i Usa.. vissa tävlingar får man inte ha koffein i kroppen för det är fusk.. huvudsaken är att han är ren nu.

  Att träna massor med cardio träning gör det mycket svårt att behålla stor muskel massa men en stor muskel är en stark muskel..:cool:

 15. Joakim Briselius skrev:

  Amen sjuukt vad stor killen är!, Kolla bara bilderna från hans collegewrestling karriär.. fan gigantisk redan där.. vid typ 21 års åldern eller vad han nu var, Steroider..JA!

  Men tycker dom att han kan vara kul o kolla på (om han slutar med sitt lay n pray) och lär sig och avsluta hårt istället.. för han har sån enorm styrka.. Det blir ju verkligen David mot Goliat när dom nu ska mötas!!

 16. Karl-GSP skrev:

  tror inte brock lesnar kommer att vinna.

  Ni som håller lite koll på MMA vet att Coutore har mött stora killar förut och varit grym. Han tränar just nu med Shane Carwin som har 9-0 och som sågs i senaste UFC. Killen har större händer än Brock Lesnar och väger lika mycket.

  Jag har sett filmen “bigger faster stronger” och ja enligt den är Brock dopad - men hur jävla ensidig och positiv är inte den mot steroider? Om man ska lyssna på den filmen borde man juh ge lite anabola till sin 80 år gammla Mormor…

  Men om vi ska då dra kunskap ur BFS filmen så säger dom att så fort du slutar använda steroiderna så minskar du i muskel massa. men Brock är just fortfarande lika stor.

  Jb och jag lägger fram det ganska tydligt i tidigare inlägg.

 17. Karl-GSP skrev:

  Alltså om vilket skämt snack om att dom “fuskar”

 18. Hulkster skrev:

  Det är väl skitsamma hur stora händer han har.. frågan är väl hur han använder dem..
  Visst har han mött stora killar men va f´n vem är Tony Halme.. sicket skämt.. Likaså Tim Syliva ingen större merit sen om du menar killar som är större än Randy nu är iofs Brock gigantisk jämfört med Josh Barnett å Ricco men mot dem förlorade han.. så.. nää Randy´s tåg har gått..

 19. jb skrev:

  randy är omänsklig och kan slå vem som helst.

  MEN

  anledningen till att han droppade ner till 205 var ju att han hade såna problem med dom stora killarna som kunde brottas som josh och ricco. Han sa ju till och med detta till Joe Rogan när han annonserade sin återkomst till HW.

 20. alexander skrev:

  Nä, jb har rätt. Oskyldig till bevisad skyldig. Anledningen var mest att jag tror att alla (alla) inom wwe är dopade. De är så uppsvullna allihopa. Sen om han är ren nu, det får man väl anse eftersom han (tillskillnad från Sherk) inte testat positivt.

  Det intressanta i disskutionen är då vem som utför testerna? Vilken organisation. Och när? att testa innan och efter matchen blir man faktiskt inte så mycket klokare av. Någon kan dopa sig och sen bli ren veckan innan match. Det är mellan matcherna, i träning, som man ska testa, och inte slumpmässigt, utan regelbundet.

  Så för att sumera har varken Brock eller Randy testat positivt och bör därför betraktas oskyldiga till annat bevisas. Ser fram emot en härligt match, och hoppas Randy vinner.

 21. Joakim Briselius skrev:

  Men Karl-GSP… “Men om vi ska då dra kunskap ur BFS filmen så säger dom att så fort du slutar använda steroiderna så minskar du i muskel massa. men Brock är just fortfarande lika stor. ” ..han säger ju själv i videon at han var mycket starkare när han var yngre än han är i dagsläget.. stor kan du ju fortsätta vara fasstän du inte dopar dej.. men vägen dit är omöjlig utan något preparat!..

  Hoppas verkligen på Randy, älskar hans match mot Tim men dock tror jag att “åder”Brock kommer dampa och därav vinna på GnP.. tyvärr

 22. Joakim Briselius skrev:

  Det med Shean Sherk är också rätt lustigt..
  Både han och Hermes Franca blev tagna men Sherk hade mycket lägre värden än Franca..
  Sherk ville ta ett nytt test för han höll fast vid att han var oskylldig, men det fick han inte..

  .. men gjort e gjort.. även Tim Silvia har blivit testad positivt för steroider.. men ingen som smutskastar honnom nu:/

 23. Anders skrev:

  Alla, vars enda svar är -”jag har aldrig lämnat ett positivt prov” på frågan om de använt steroider, kan man vara ganska säker på att de använt steroider. Det behöver man inte vara Einstein för att begripa.

 24. Karl-GSP skrev:

  Kanske har brock tagit kanske har han inte. Jag tror inte han vinner ändå :mrgreen:

 25. striker skrev:

  På endel MMA forum så skrivs det att de flesta i UFC (bla Couture och GSP) tar HGH(Human growht hormone). Detta är ett preparat som de inte testas för.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235