Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Efter TUF8 Finalen - Kommentera fritt (Spoilers!)

Efter TUF8 Finalen - Kommentera fritt (Spoilers!)

Gå loss med tankar och tyckande om finalen…

23 Responses to “Efter TUF8 Finalen - Kommentera fritt (Spoilers!)”

 1. jeNk skrev:

  Både Junie och Kaplan visade helt nya arsenal i matchen men Junie har helt klart gjort de största framstegen av dem två…

 2. jb skrev:

  Junie såg riktigt bra ut.. trevlig liten gala i övrigt, tippade fel i båda finalerna

 3. gemini skrev:

  Han är med Xtreme Couture nu va? Bra camp = bra resultat.

 4. Amir Sariaslan skrev:

  Pendlar mellan ursprungsklubben och Xtreme Couture. Framförallt Tompkins som coach där, tydligen.

 5. Osman skrev:

  Vinny var inte alls bra, sedan gjorde han en sköldpadda :)

 6. jeNk skrev:

  Vinny ville bli räddad…

  En riktigt bra gala i stort!

 7. Joakim Borgudd skrev:

  mm hatten av för efrain också som kunde få matchen dit han ville, men som ni skrev, vinny såg ut att gå ner lätt, men sånt händer väl…

 8. Markus skrev:

  Riktigt bra första fighten, och sista fighten. Sånt vill man se. Nover är en duktig fighter, men har en del att öva på, som tur är är han ung och har tror jag en strålande framtid till mötes inom MMA. Trodde faktiskt att “Darth” Bader skulle vinna, Vinny tycker jag känns loj(?) när han fightas.

 9. Jonas skrev:

  Gillade Kaplans entrance ^^

  Nover - Efrain var kul att kolla på ! Trodde faktiskt att Nover skulle ta hem det, men det är alltid roligt med överraskningar : )

 10. Rebel-Ape skrev:

  Alltså Vinny o Bader matchen var juh en 50/50 nästan, man har hört så mkt om vinnys BJJ de senaste veckorna att det har gett hype effekt hos oss tittare. Men jag hade Bader som marginell favorit.

  Däremot så hade Nover oddsen med sig i matchen mot Efrain. Jag visste att det skulle bli Novers svåraste match i förhand men att han inte skulle kunna dominera Efrain stående var otippat. Sedan var hans Takedown defence inte den bästa, även om Efrain är en väldigt meriterad brottare. Som sagt en mindre upset. Båda kommer få matcher i UFC, och den som utvecklar den andres styrka bäst kommer bli den bättre fightern med tiden.Samma gäller Bader och vinny

 11. Rebel-Ape skrev:

  By the way!

  Skönt att Nogueria fick 3-1 i final platser och två av sina fighters blev vinnare, in ur face Frank Mir :grin:

  Det var lite otippat i början av säsongen men där ser ni att en stark lagkänsla går långt, Nog var definitivt den bättre tränaren på alla plan!

 12. Alexander skrev:

  Jag fattar inget. Jag följer ju inte serien, men jag har bestämt för mig att Mattias a.k.a Geniet sa att Junie förlorade en match i tuf via rear naked. Hur kunde han då fightas i finalen?

 13. greg skrev:

  ALEXANDER!!!
  Typ alla som var med i säsongen gick match på finalgalan men det är bara två som blir “the ultimate fighter” och får ett hyfsat kontrakt

 14. johan skrev:

  Junie såg verkligen vass ut med ett bra fotarbete och diciplin. Men vad gjorde Philipe Nover?

 15. David skrev:

  hatar junie så länge han inte slåss, för att han har skills där kan ingen förneka. bra final.

 16. peter skrev:

  Hade varit kul och se Polacken (Krychstzzoff hur det nu stavas) möta Elliot Marshall.

 17. Alexander skrev:

  Men herregud Greg. Jag sa ju att jag inte följer serien, har inte ens sett ett enda avsnitt så hur skulle jag kunna veta det? Jag vet bara vad jag läser på bloggen och där stod det att han förlorat en match i huset och då trodde jag man var ute.

 18. Petey skrev:

  Oavsett vad man tycker om Junie så var hans armbar mycket tjusig och han lär säkert få fler matcher i UFC med tanke på att Dana ser pengar i honom.

  Bader ser lite stabbig ut men kan säkert bli top 10 med tiden. Han är ganska stor för LHW (jämfört med tex. Chuck) vilket sällan är fel.

  Mexikanen gjorde exakt vad som behövdes för att besegra fainting Felipe, som verkligen behöver öva takedown-defense. Kanske ska höra av sig till Thiago Alves haha.

  Överlag en bra gala, men de flesta av dessa grabbar lär vi inte se igen i UFC iaf.

 19. Maia skrev:

  Håller med Petey, Nover behöver träna takedown-defense. Jag tror även vinny har större chans att lyckas i UFC än Bader, brottning i all ära men det är en för bra viktklass för att han skall slå igenom tror jag då har vinny en större chans med sin sjuka BJJ, men vad vet jag?:mrgreen:

 20. greg skrev:

  Alexander, att jag skrev ditt namn med stora bokstäver var bara för att alla skulle förstå vems inlägg jag svarade på. Sen tänkte jag bara vara snäll och förklara hur det låg till.
  Har man förlorat en av matcherna i kvalet när alla bor i huset har man sumpat chansen att bli utnämnd till “the ultimate fighter” men alla får vara med på avslutningsgalan iallafall.

  Allihopa, nu är det inte ens lite kul när man skriver Krzysztof Soszynskis namn fel längre. Om ni inte kan bemöda er med att lära er rätt stavning eller googla det kan ni väl lika gärna skriva “polacken” istället för att försöka komma på någon fyndig variant av hans svårstavade namn.

 21. jeNk skrev:

  Greg: Ditt andra stycke är numera antagen som lag… :smile:

 22. erik skrev:

  In och ta det nu då

 23. Lars skrev:

  Detta eller? http://www.tradera.com/Klanning-att-bara-bade-till-vardag-och-fest–auktion_90410530

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235