Efter UFC 81 - Eastman vs Martin (Spoilers!)

Sitter med morgongröten och tittar på matchen som inte sändes, Marvin “Beastman” Eastman vs Terry Martin…

Matchen utspelar sig mest i clinch där Eastman hade ett litet övertag i den två första ronderna. I tredje ronden är det tydligt att Martin är tröttare av dem två och Eastman lossar en kaskad av sparkar mot huvudet som Martin till största del blockerar. Matchen går till domarna och det blir decision till Eastmans fördel…den första vinsten för honom i UFC. Verkar som han nu fått landa i en viktklass som passar honom bättre men har ändå svårt att se att han ska kunna skaka om divisionen bland annat eftersom han inte verkar vilja utnyttja någon ju-jitsu vilket är ett måste. Martin har nu förlorat två matcher i rad och han bör bli vassare till nästa gång…om det blir en nästa gång då till och med 185 divisionen börjar fyllas och TUF-säsongen är runt hörnet.

Man kan summera matchen med att det inte blev den sluggfest de flesta hade tippat att det skulle bli…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235