Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Efter UFC 82 - Huvudmatcherna

Efter UFC 82 - Huvudmatcherna

Wilson vs Fitch
Denna matchen visade inte att Fitch är dålig utan helt enkelt att Wilson trots sin UFC debut är en bra fighter. Det var tydligt att Fitch respekterade Wilsons händer och att han föredrog att mala till sig vinsten istället för att satsa på nåt spektakulärt. Sen är ju gamla brottarna inte så himla kända för att vara särskillt spektakulära heller(påhopp välkomnas!). Fitch vann egentligen ingenting med denna vinsten, hans position i divisionen är den samma…kanske utgångsläget till och med är sämre. Men jag gillar skarpt hans anledning till att han vill ha bältet, det är då man får de bästa motståndarna. Hoppas och tror att Wilson får ytterligare en chans i UFC att visa vad han går för…

Tanner vs Okami
Jag förutspådde följande:

“Jag sticker ut hakan och säger att Tanner kommer att bli krossad av Okami. MMA har utvecklats oerhört mycket de senaste två åren medan Tanner har ägnat sig åt flaskan.”

Övriga kommentarer är överflödiga.

Leben vs Sakara
Det kanske ligger nåt i Lebens inställning att man bör brawla med en boxare. Men enda anledningen han klarade av hålla den taktiken är att han verkar ha en rejäl haka som klarar av en hel del. För det såg inte ut att vara mycket teknik och han fick äta en hel del hårda smällar på väg in. För övrigt tyckte jag att domare Herb Dean stoppade matchen i tid, Sakara hade inte återhämtat sig där. Undrar om det var sista stoppet i UFC för italienaren…gärna för mig.

Kongo vs Herring
Måste säga att jag blev imponerad över Kongos utveckling och gameplan. Tränare Juanito Ibarra måste vara stolt över sin skyddsling även om han förlorade. Men det är en bra bit kvar för Kongo eftersom han hade Herrings rygg vid ett flertal tillfällen och valde att ställa sig upp eller inte utnyttja positionen. Det kanske fungerar med en överaskad Herring men annars är det rent ut sagt dåligt. Sen förstod jag aldrig vad Kongo höll på med när han stod upp och hade Herring på rygg på mattan. Kongo har kollat alldeles för mycket på Let´s Dance eller nåt…

Herring lossade ett fint slag i början men sen fortsätter han att göra dumma val. Varför gå med på att clincha när motståndaren är omtumlad? Sen sa Herring att han bara tränat på stående, det märktes eftersom jag hade hoppats på många sub-försök från Herring men icke…

När ska de sluta anställa Cecil Peoples som sabbar alla domslut?

Hendo vs Spider
Tycker nästan synd om Hendo eftersom han såg så liten ut i jämförelse med Silva. Det var det första som bubblade till i maggropen som tydde på att Silva skulle vinna. Hendo lyckades att effektiv hålla nere Silva i första ronden och bubblorna vände. Sen tyckte jag att Hendo gjorde ett avgörande fel när han sökte muay thai clinchen och ville lossa knäna…mot Anderson Silva!? Efter att Hendo blev skakad så var subben ett faktum och Anderson Silva är nu utan några tvivel den bäste i sin viktklass. Vad kommer näst för Silva?

22 Responses to “Efter UFC 82 - Huvudmatcherna”

 1. Anders skrev:

  Ja denna Cecil Peoples. Han är inte bra alltså.
  I övrigt mår jag inte så bra efter en gala som bjöd på idel personliga besvikelser.

 2. skurtbert skrev:

  Både jag och tjejen satt och hoppade upp och ner i soffan under huvudnumret Silva vs Henderson. Sjukt vilken cardio han verkar ha, och vilken teknik sen? Om inte en olympisk medaljör i brottning kan neutralisera han klinch ligger nog de andra 185 lbs-killarna pyrt till.

  Efter denna uppvisning får man väl nästan gissa att det krävs en 205-poundare för att stoppa brassen?!

 3. Fredde skrev:

  “Efter denna uppvisning får man väl nästan gissa att det krävs en 205-poundare för att stoppa brassen?!”

  Ja, eller hur..

  Fan, jag längtar till hans nästa match. Spelar ingen roll vem han möter, jag vill se honom fightas.

 4. Anders skrev:

  Jag vill bara se honom fightas igen om han förlorar. Hur som helst så bör väl Okami vara näste man till rakning.

 5. Heffahuff. skrev:

  Jag blev deprimerad när Hendo förlorade, hade ju kunnat lett till så många fler roliga matcher än nu. Silva är superb.

 6. Johnny skrev:

  Drömmatch
  Silva vs GSP

 7. Pontus skrev:

  Tror inte GSP skulle ha något att hämta mot Silva, om det finns något GSP har problem med så är det starka strikers. Jag ser hellre Silva gå upp till 205.

 8. Alex skrev:

  mm håller med Pontus om det, hade varit kul att se Silva gå en match i 205 nu när han krossar 185.

 9. Joakim skrev:

  jag ser ingen stark fighter som skulle kunna matcha silva 185:orna! han har ju bara gått in 2:a roden som längst..helt sjukt egentligen!!

  bland 170 så kommer han bara smiska dom en efter en..GSP har ju inte en chans..alldeles för teknisk för honom!

 10. Johnny skrev:

  “om det finns något GSP har problem med så är det starka strikers”

  och detta baserar du på att Matt Serra lyckades få in en lucky punch? det kommer inte hända igen, GSP är en av de bäst allroundade (svenska? :P) fighters. Han kommer dominera 170 som Silva nu gör i 205.

 11. jeNk skrev:

  GSP har tidigare sagt att han är sugen på att rensa ut bland 170 och erövra 185…hur han ska lyckas med det är en annan femma…

 12. Johnny skrev:

  oj jag menar “…som silva nu gör i 185″

  Någon som undrar vad Silvas coacher sa i rondvilan?
  - Stå upp, stå upp, stå upp och slå!

  hahaha

 13. Alex skrev:

  hahaha no shit

 14. tromba skrev:

  Bra gala utan några större besvikelser…. kanske Kongo.. tyckte nästan han skulle ha den fighten.

 15. tromba skrev:

  För övrigt tycker jag att Hendo suger…

 16. Pontus skrev:

  GSP är mer allround än de flesta i UFCs WW-division som är överbefolkad av brottare. Av GSPs 7 senaste matcher har han varit minst imponerande mot Serra (uppenbarligen eftersom han blev knockad) och mot BJ Penn som är en mycket bra striker.

 17. jeNk skrev:

  Tromba, Tromba, Tromba… :roll:

 18. Fredde skrev:

  tromba, why say such a thing? :mrgreen:

 19. jeNk skrev:

  Jag känner gästen i fråga IRL och hans MMA-kunskaper är begränsade…vilket hans kommentar också avslöjar. :lol:

 20. tromba skrev:

  Sant! Är i inlärningsfasens sena hälft kanske man ska säga…. titulerer mig dock rättigheten att få ha en personlig åsikt om även sånt jag INTE är expert på.(vilket är väldigt lite)

  hehe

 21. jeNk skrev:

  Tromba: Du saknar rättigheter i mitt rike! :wink:

 22. alexander skrev:

  Silva är the Ultimate Fighter. Men att gå upp en viktklass är lättare sagt än gjort. Oavsett vad som händer ser jag fram emot hans nästa match, må den komma snart.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235