Efter UFC 82 - Några konsekvenser

Luke “Allting DU äter är fel” Cummo för en minst sagt alternativ, men mycket hälsosam, livsstil. Därför blev jag chockad av rubriken att han blivit avstängd av kommissionen efter sin förlust mot Luigi Fioravanti. Rykten cirkulerade att Cummo hade skyhöga värden av koffein, som skulle vara resultatet av tarmsköljningar av kaffe, och att han blivit avstängd i tre månader. Tydligen var allt en stor bluff och inget av det ovannämnda var sant. Det som däremot verkar stämma är att Ohio Athletic Commission funderar på att vidta juridiska åtgärder mot Fightlinker som startade ryktet. Tycker historien är ganska komisk med tanke på Cummo och Ken Pavia grejen som var tidigare i år…men förstår att sånt här kan få väldiga negativa konsekvenser för en fighter.

Enligt Dayton Daily News har Dana White bestämt sig för att Jon “Köttkvarnen” Fitch har förtjänat en chans på mästartiteln efter att GSP vs Serra är avklarad. Dana gillar vem som helst och var som helst attityden stenhårt. Så Karo Parisyans taktik att undvika den svåraste fighten för att vara hel till en kommande titelmatch verkar ha skitit sig…ännu en gång. Man kanske borde tycka synd om Heat:an…men han verkar vara en jobbig kille så jag säger som Earl…KARMA!

De fysiska konsekvenserna efter galan verkar vara att Alessio Sakara, Evan Tanner, Jake O’Brien och Dustin Hazelett stängs av kortare perioder för säkerhets skull. Enligt Dana White ska Yushin Okami ha brutit handen i sin match och att även Koscheck kan ha ådragit sig samma skada…vi får hoppas att White har fel.

One Response to “Efter UFC 82 - Några konsekvenser”

  1. hustler skrev:

    Tänkte väl! Höll på att ramla av stolen av skratt när jag läste att Cummo skulle ha stoppat in motsvarande 230 koppar kaffe i rökan :lol:

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235