En hög Nakamura

Han kom in på UFC med en pott frissa…och nu har det visat sig att han även rökt pot(t). Ono´s ordvits var roligare när vi snackade i telefon än nu när jag skrev ner den….men men. Ett flertal källor rapporterar att Kazuhiro Nakamura har åkt fast i drogtesterna efter UFC 76…han hade marijuana i kroppen. Bill Douglas på CSAC berättar att Nakamura blivit bötfälld $500 och avstängd i tre månader, dvs till och med 21 december. Ingen av de andra 17 fighters visade några positiva prov men all testning är inte klar…CSAC kommer även att testa för bland annat anabola steorider.

Enligt Fightopinion har Nakamuras managmentteam J-ROCK för avsikt att överklaga beslutet då de anser att ett fel måste ha skett. Nakamura menar att han inte har smögat. Nakamura kanske inte tappar anseende hos många drogliberala amerikaner men jag personligen tycker det är oproffsigt och olämligt som fighter att använda droger. Spara mig argumenten och diskutionen om det är prestationhöjande eller inte, för mig är det mindre relevant. I en så kritiserad sport som ändå MMA är så behöver alla som deltar föregå med gott exempel. Vi får se vad överklagandet leder till för resultat…

Efter överklagandet så kanske det blir en ändring…men fram tills dess är topp5-listan över favorit Nakamuras ändrad och ser ut som följande:

1. Hiro Nakamura - Karaktären i TV-serien Heroes spelad av Masi Oka.

2. Shunsuke Nakamura - Vald till årets spelare i skottska fotbollsligan.

3. Shido Nakamura - Skådespelare som bland annat spelade i filmen Letters from Iwo Jima.

4. Kazuhiro Nakamura - Har tappat tre placeringar efter misstankar om smögning och han hamnar på en fortfarande hedervärd fjärdeplats.

5. Joel Nakamura - Konstnär.

2 Responses to “En hög Nakamura”

  1. Chifenix skrev:

    Ken Watanabe?

  2. jeNk skrev:

    Huh?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235