Fitch mot Alves inställd

Det verkar som att någon högre makt inte vill att Jon Fitch ska gå match, hans nya motståndare Thiago Alves har nämligen skadad knät skriver MMAfanhouse. Fitch var först bokad att möta Ricardo Almeida på UFC 106 men då han skadade knät satte man ihop en rematch mellan Fitch och Alves på UFC 107 den 12 december. Nu får Dana White alltså ringa Joe Silva och be honom fixa en ny motståndare ännu en gång, frågan är vilka man har tillgängliga.

Skadan för Alves ska inte vara alltför allvarlig utan bara hålla honom borta i en månad ungefär, alltså skulle han kunna gå matchen i januari istället. Det återstår att se om man låter Fitch vänta ännu längre på att gå match eller om man hittar en annan motståndare till honom. De båda möttes i UFC år 2006 och då vann Fitch via TKO.  Sen dess har de båda fått stryk av Georges St. Pierre men anses väl trots det vara de två starkaste utmanarna i weltervikten efter mästaren.

17 Responses to “Fitch mot Alves inställd”

 1. lars skrev:

  Lika bra det Alves suger. Han stod bara och tittade på GSP i 5 ronder. Spelar ingen roll hur bra GSP är man kan ju inte bara titta på honom och bli nertagen.När det har hänt i 4 ronder så kanske man ska pröva ngt annat. Låt Fitch krossa Matt Hughes och sedan ta sig an GSP igen. Alves var en av mina absoluta favoriter innan GSP,inte längre.

 2. Petter skrev:

  Helt off topic, men jag tyckte det var värt att sprida:

  http://www.youtube.com/watch?v=sV9sFA0GJyE&feature=player_embedded

 3. ErikD skrev:

  Jaha, kanske blir på 108 då..

 4. Johnny skrev:

  lars
  Kom igen. Någon annan som gjort bättre ifrån sig mot GSP? Alves är grym men han har som många andra inget försvar mot GSPs sjuka takedowns och ground control.

 5. affe skrev:

  Petter

  har inte mma-bloggen redan lagt upp den där videon en av deras videosammanställningar?

 6. Tom skrev:

  NEJ!!!! hade sett fram emot att få se Fitch köra över Alves igen, vem får Fitch nu? vill ju se han hans matcher är alltid bra

 7. lars skrev:

  Han försökte inte göra nått, han var för rädd för GSP´s takedowns och, ja i mina ögon skämde ut sig.Inte lika mkt som Per (lycka till att få matcher i UFC )Eklund, men han borde ju fattat att det han gjorde inte funkade så bra.

 8. Petter skrev:

  Affe: jo jag såg det sen.

 9. PotnusW skrev:

  Jösses, ett troll på MMAbloggen. Tror jag måste hämta min tomtearmé!

 10. Brad Nowell skrev:

  Synd. Jag såg verkligen fram emot den här matchen. Iom att det verkar som att Alves inte ska vara borta så länge så tror jag de bara skjuter på matchen till i början av nästa år. För att de behöver ha den för att få en riktigt top contender.

  Men visst, det är ju synd om Jon Fitch om han aldrig får slåss utan hans matcher bara blir inställda och uppskjutna hela tiden.

  @lars
  Hårt som f-n och jämföra Thiago Alves med Per “sköldpaddan” Eklund bara för att han blev mosad av GSP. Inte riktigt samma klass på motståndet om vi säger så.. :grin:

 11. jöz skrev:

  Alves var inget vidare mot GSP, men vi får väl anta att han hade viss övertro på sin storlek och takedown-defense. Han är inte den första att bli nedtagen och fullkomligt neutraliserad av Rush.

  Fitch förtjänar på något sätt en ny match om titeln. Jag tror inte han kommer vinna, men han känns ju ändå näst bäst i divisionen. Hade varit kul att se honom mot vinnaren Swick/Daley, fast UFC kanske undviker en sådan matchning då den per automatik skickar en tänkbar contender en bit bakåt i leden.

  Det blir väl helt enkelt att vänta in att Alves läker. För jävla tråkigt bara, eftersom Fitch är (i alla fall enligt mig) förbannat kul att se på.

 12. lars skrev:

  Man hade ju såna förhoppningar om Alves efter Kos matchen och så står han bara och tittar.

 13. yonsson skrev:

  Det verkar som om UFC fortfarande är griniga på Fitch. Nu har det ju varit skador inblandade i och för sig, men det var ju evigheter sedan man såg honom på huvudkortet.

 14. El Matador! skrev:

  lars, Fitch då?, klarade han sig bättre?

 15. Drago skrev:

  Om jag får svarar vad jag tycker, så svar ja. Var väl 50-45 till gsp-alves och 49-46 typ mot Fitch av dommarna? Sen var det en mycket mer underhållande match mot Fitch, riktigt krig och bra match. Gsp fick en del smällar och såg inte alls oslagbar ut.

 16. Drago skrev:

  Minet svek mig.. Welterweight Championship bout: Georges St-Pierre (c) vs. Jon Fitch
  St-Pierre defeats Fitch by unanimous decision. The judges scored the bout 50-43, 50-44, 50-44.

  Var ju som en terminator Fitch som aldrig gick att avsluta, var 10-8 ronder men ändå så var Fitch med i nån rond men fick smaka läder klart mest själv:)

 17. lars skrev:

  Fitch var klart bättre vilket GSP själv sa. Det man blir mest besviken på är ju att Alves efter 4 ronders utklassning ändå inte prövar ngt annat som tillexempel en tjurrusning och hoppas på en KO. Det borde ju vara värt några mijoner om han lyckas. Det hade jag gjort i alla fall, spel roll om man blir knockad eller loosar på poäng. Bättre att försöka,då ligger man ju i alla fall bra till hos Dana

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235