Forrest borta länge *Uppdaterad*

Konkurrenterna i den lätta tungvikten lär se sin chans efter att The Sun presenterat att Forrest Griffins handskada är värre än befarat. Han bröt handen när han förlorade sin titel mot Rashad Evans i slutet av december på UFC 92.

Nu har han fått skruvar inopererade i handen för att skynda på läkningen. Och istället för att vara tillbaka i maj som man först sa kan han nu tidigast vara tillbaka till hösten uppger tidningen.

Det lär ändra en av Dana Whites planer för framtiden i divisionen, då Forrest väntades möta Quinton Rampage Jackson i en rematch till sommaren. Nu är frågan vem han får möta i nästa match. Men hela divisionen kryllar av killar som spekulerar på titeln så Dana lär inte ha svårt att hitta kandidater.

*Uppdaterad av jeNk*
MMAWeekly menar, tillskillnad från tidigare rapporter, att Forrest förväntar sig att skadan kommer att ta 2-3 månader att läka. Han planerar att hålla sig aktiv, hjälpa stallkamrater och att vara tillbaka i sommar. Med andra ord en mycket mer positiv bild än våra brittiska vänner hade att förmedla. The Sun hamnar nu på listan över tveksamma källor (eller hur Adam!?), men så här långt skulle inte jag vilja gå som många andra bloggar gjort.

21 Responses to “Forrest borta länge *Uppdaterad*”

 1. poker skrev:

  Ramapage vs Rashad i vår/tidig sommar. Rampage totalknockar Rashad med en krok från helvetet och tar tillbaka titeln. Sen är han #1 LHW för många år framöver.

 2. Benke skrev:

  Jag tror nog det hade blivit Rashad vs Rampage ändå på UFC 100… men tråkigt för Forrest.

 3. Joakim Borgudd skrev:

  man kan ju hoppas på att vinnaren av Machida och Silva får första chansen på Rashad, men man vet aldrig med ufc

 4. Alexander on tour skrev:

  Hur mycket jag än ogillar det så kommer nog machida vinna den fighten. Och många av sina fighter en tid framöver.
  Han är tråkig (fan va tråkig han är), men effektiv.

 5. Anders skrev:

  fan va tråkigt, hade ju velat se rampage få revansh mot forrest innan han mötte rashad

 6. julle skrev:

  Trist forest är the man

 7. Mange skrev:

  rampage mot evans tror jag, tror inte machida får en titelmatch, även om han förtjänar de, han e enkelt för tråkig, tänk å ha som mästare, fan va tråkigt han e ju näst till oslagbar.

 8. Peter skrev:

  Jag tror att top 5 lätt tungviktare alla har en bra chans mot Machida.

  Quinton möter nog som de flesta gissar Rashad vid UFC100. Rampage är alldeles för het och populär för att inte få en till chans på bältet, medans Machida är någon slags persona-non-grata för iaf den stora delen av hockeyfrille-bärande UFC fansen i USA.

 9. Dippoinzaghi skrev:

  Kan väl hålla med om att Machida är lite trist att se på men han är grym för han kan slå vem som helst tror jag i den lätta tungvikten. Men jag vill hellre se Rampage mot Rashad än Rashad mot Machida först. Men jag tror att Thiago Silva tok knockar Machida med en utrusning och en grymt flying knee i sann James Irvin stil :lol:

 10. Martin skrev:

  Jag tror att Rashad Evans försvarar sin titel mot Rampage, han blir ju bara bättre o bättre…såg en tidigare match med honom o han e så mycker bättre nu än för bara ett år sedan…Jag tror han blir mkt svårslagen…Även hans Team har en stor del i det hela, gameplans som är välkalkylerade.

 11. greg skrev:

  Det är ju helt sjukt om Rampage får titleshot innan machida nu alltså. Machida kommer vinna över silva sen kommer han att ta bältet om bara dana får huvudet ur arslet och inser att man inte kan hålla ner en asgrym fighter hur länge som helst

 12. johan skrev:

  Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
  Ingen Forrest förrän i höst…. h-e-l-v-e-t-e! :mad:

 13. Henrik skrev:

  Har alla helt räknat bort Shogun från toppstriden i LHW? Ok att han behöver avsluta Coleman och kanske gå en toppmatch till innan han är däruppe men hans meriter borde väl fortfarande fortfarande kunna ge honom ett försprång. Att ha förlorat mot Griffin i sin UFC-premiär kan knappast idag anses som något pinsamt. Och till skillnad från många av de andra Pride-hjältarna har han inte åren emot sig.

  Shogun vs Rampage hade ju verkligen varit något att se fram emot i sommar om nu inte Griffin är frisk. Vinnaren får en chans på titeln!

 14. Dippoinzaghi skrev:

  Inte en dum tanke men jag tro Dana vill ha en titelmatch i lätt tungvikt på UFC 100 då det är den division som haft flest klassika matchningar genom tiderna typ Lidell-Ortiz Lidell-Coutoure och så vidare. Om han hinner klämma in en match till för både Shogun och Machida på den korta tiden plus att Rampage och får väldigt kort tid för att börja ladda för en ntielmatch i så fall.

 15. Adam skrev:

  Ge fan i att citera The Sun! GRRRR!

 16. Joakim Borgudd skrev:

  va?

 17. David skrev:

  hehe

 18. Mikael skrev:

  Det är ju bara en fråga om pengar, som vanligt. Evans vs. Rampage ger helt enkelt mer pengar än t.ex. Evans vs. Thiago Silva. Ett annat exempel är ju Lesnar vs. Couture, vem fan får en titelmatch efter en vinst och en förlust? Illa…

 19. Dippoinzaghi skrev:

  Det vet väl alla att THe Sunär mer lögner i än den normala skvaller tidningen men jag visste inte att dem över drav mma nyheter:wink: men det betyder ju att mma börjar bli stort på riktigt i england när tabloid pressen gör lögner om sporten;)

 20. Alexander on tour skrev:

  the sun har 0 trovärdighet.

 21. qstn skrev:

  Evans vs Rampage blir det ju på UFC 96 som det ser ut nu.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235