Frågor och svar med Dana White

Tillsammans med Cain Velasquez fick Dana White svara på en hel drös frågor under sen senaste “UFC fight club Q&A”. En del intressanta svar blev det, mixat med sådant vi redan visste. Här följer några av de mest intressanta frågorna och svaren.

Angående Brock Lesnar:

“Han är väldigt sjuk och vi vet inte vart vi har honom nu. Han kommer att placeras på Mayo-kliniken väldigt snart för att undersökas. Visar det sig att han inte kan tävla snart nog så får vi troligtvis ha en interimbälte.”

Angående Fedors vara eller icke vara i UFC:

“Jag har försökt att få hit Fedor. Det krävs två för att nå en överenskommelse. Jag gav honom ett kontraktsförslag som jag ansåg vara respektabelt för att tävla i UFC för att han ska kunna bevisa om han är bäst eller bland de bästa men de nekade. Jag hade slängt in vilken HW som helst mot Fedor, jag vill att den där flintskalliga lilla tjockisen ska komma hit väldigt snart. Tro mig, alla Fedorfans blir arga när jag säger sådär.”

Angående Karo Parisyans framtid:

“Karo har en del problem - mentala, fysiska och emotionella. Han har så mycket problem att jag inte ens kan tala om dem eller för den delen bry mig om dem. Han behöver ta itu med sina problem innan han fightas igen. Det sättet han uppfört sig på den sista tiden är löjligt och oacceptabelt. Jag gillar Karo, han har haft sina dagar med bra matcher. Han har inte varit just den Karo på väldigt länge.”

Angående alla skador och sjukdomar:

“Vi har ingen plan B för skador och sjukdomar som gör att korten inte blir som vi lovat. Vi har haft extremt mycket otur på sistone. De senaste tre månaderna har varit värre än de senaste åtta åren. Vi har aldrig behövt åtgärda något liknande tidigare men nu gör vi det.”

Angående Danas hårda uttalanden om Mazagatti:

“Jag ogillar honom absolut inte. Han är en väldigt trevlig person. Han är ingen domare bara.”

21 Responses to “Frågor och svar med Dana White”

 1. Pata skrev:

  Vet man vad för sjuk Brock är?

 2. Kemal skrev:

  Pata/
  Vi har hört allt ifrån svininfluensan till körtelfeber. Senaste sjukdomen som jag hört att han har är mononucleosis, vilket är en slags blodinfektion. I wikipedia kan man även läsa att han har Diverticulitis, vilket säkerligen är något lika komplicerat som namnet.

 3. pjotr skrev:

  Hahaha…. den lille tjockisen Fedor… Dana kanske vill in i buren med honom haha

 4. Kemal skrev:

  haha ja tänkte okcså på de. den “lilla tjockisen” har erövrat hela världen!

 5. Joakim Borgudd skrev:

  Kemal, mononucleosis är just körfelfeber! Men rapporterna har väl sagt att han även har någon form problem med tarmarna, det tillstånd du skriver om sist. Men sen hur allvarligt allt är och när han kan vara tillbaka med är nog svårt att säga i dagsläget, bara vänta och se.

 6. Peter skrev:

  Fedor i ufc skulle varit det bästa som hänt ufc. Hoppas det händer och att fedor manglar allt motstånd lika mkt som han har gjort än så länge. Jag ogillar lesnar som fan, men jag vill att han ska bli frisk så man kan få se honom fightas igen. Vill se någon knäcka hans självsäkerhet o kaxiga attityd. Min åsikt bara =)

 7. Kemal skrev:

  Det som jag reagerade mest på under Q&A’n var att Dana hävdar att Mazagatti inte är en domare men att han ÄNDÅ fick döma nu under ufc 106. Personliga realationer med Dana kanske? Orättvist mot fightersen om så är fallet. En riktigt bra domare är Yamasaki, han lyssnade inte på vad doktorn sa om att matchen inte får fortsätta med Koshecks skadade öga. Yamasaki sa bara “he will decide himself, he got 5 minutes” :D klockrent Mario! Kanske lite farligt att inte lyssna på domaren, men han hade väl sett på reprisen att det inte var så farligt.

 8. Daniel Bodin skrev:

  Kemal:
  Dana har inget att säga till om vilka som dömer matchen. Varken poängdomare eller burdomare

 9. Kemal skrev:

  Inte? Visste jag inte… Trodde han styrde de också. Tack :)
  Måste isf vara NSAC?

 10. Akira skrev:

  Kemal: Är det bra att inte lyssna på vad matchläkaren säger?

 11. Kemal skrev:

  det är klart att det inte är. Det hade kunnat gå illa för Kos. säger inte heller att det var bra gjort. tycker bara att han gjorde rätt eftersom man på repriserna såg att det inte var någon farlig poke. Dessutom så var Kos redo att fightas ett par sekunder efter. De hade man knappast göra om det varit en rejäl poke.

 12. Pirreus skrev:

  “Den lilla tjockisen” var väl ändå att kasta sten i ett glashus.

 13. Pirreus skrev:

  Ops, glömde FLINTSKALLIGA tjockisen haha

 14. mma skrev:

  Haha det är att kasta granater i ett glashus :wink:

 15. Alexander on tour skrev:

  Klart att efter alla dom åren av steroid missbruk så kommer Brocks kropp nån gång säga ifrån. Den gången är nu.

 16. kakka skrev:

  Alexander on tour:
  DU har en bra poäng där. Jag sitter och längtar efter att han ska bli frisk för att få se lite upphypade matcher. Men egentligen kanske man borde säga att det är bra att såna som uppenbarligen fuskat sig till sin fysik rensas bort tack vare den skit de har tryckt i sig. Fast trots allt måste man tycka synd om Brock. Han är ju en människa och går igenom ett helvete. Hoppas trots allt att han blir frisk snart =)

 17. Patrik Lythell skrev:

  Credd för Dead Kennedys tröjan DW!

 18. Leo skrev:

  Fedor hör bättre hemma i Strikeforce. UFCs tungvikt är väldigt klen jämfört med de andra viktklasserna, så Fedor skulle inte bevisa nått genom att vinna över dem som han inte redan har bevisat flera gånger om.

 19. Lasha skrev:

  För att Strikeforce HW:s e bättre? känns som de finns typ två rimliga kandidater i SF, Overeem å werdum. (å Overeem verkar ju inte va så sugen att fightas i staterna för tillfället)
  Sen tycker jag att de e jäkligt onödigt av Dana att kasta så jäkla mycke skit på Mazzagatti , iallafall nu när jag tycker att alla domare gjorde ett klanderfritt jobb. möjligtvis kan man frågasätta Yamasakis beslut om att låta kos fortsätta fightas trots Läkarens diagnos. Sen att de i efterhand slutade väl, e en annan femma. Men de var ju trots allt Mario som tillkallade Läkaren, så då blir de ju lite motsägelsefullt å strunta i doktornrs råd… Nåväl. Om de nu blir ett interim-bälte i HW:s vilka får fightas om det… Big Nog vs Carwin?

 20. Calle skrev:

  Nu älskar jag Dana oavsett vad karln än säger.
  Har man Dead Kennedys-tröja har man alltid rätt!!

 21. Jimmbo skrev:

  Själv har jag börjat tänka i dom banorna att kanske Mr President Dana W börjat snacka en massa skit om Fedor endast för att göra honom lite grinig och vill få Fedor att komma dit endast för att få honom att hålla käft! Det blir ju en sån grej att alla Dana W fans är på hans sida om att för att bevisa nått så måste han komma över till UFC.Samt tillslut så tröttnar alla Fedor fans på detta eviga snack om han är så bra som hans record visar och vill få han dit bara för att få alla UFC fans att hålla käft. Själv är jag lite partisk då det är UFc som fått mitt intresse om MMa till vad det är idag.Och face it. Fedor må vara bra men please. Brett Rogers, Tim sylvia, Andrei arlovski. De hade ju inte haft en sula inom UFC idag heller, och då mot fler fighters än just endast Fedor. Sen så har Fedor tagit ann många av de bästa förut men det säger ju inget om hans status i dagsläget. Iaf. Skit bra sida ville iaf bara få lägga in mitt första inlägg.
  Peace Out

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235