Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Goda nyheter och dåliga nyheter

Goda nyheter och dåliga nyheter

TV4 SportGoda nyheter
Prisa herren! Prisa Johan Kleberg, VD för TV4 Sport! Prisa comhem!

TV4 Sport kommer att börja sända UFC…vilken grej! Detta innebär att alla som som är anslutna till comhem får automatiskt kanalen då den ersätter Eurosport. Inga avsnitt av Fight Club med K-1 och gamla repriser av de första PRIDE-galorna för min del. Om man tittar på tv-tablån står det ännu “ej fastställt” för 21:00-00:00 den 8 september. Håller tummarna för att det innebär att det är UFC 75…live!

Dåliga nyheter
Varför gud? Varför Johan Kleberg? Bara…varför?

TV4 Sport har valt att ha Paolo Roberto som som expertkommentator för satsningen…

Experten Paolo inleder med att uttala sig att “Faktum är att det är obefintligt med skador. Det riktiga farliga är slag mot huvudet och i till exempel boxning består den sporten till 95 procent av slag mot huvudet.” Att säga att det är obefintligt med skador är en direkt lögn. Jag nöjer mig med att säga Gonzaga, Couture och Stevenson som färskaste exempel…stående räkning för boxaren Paolo.

“Men det är inte på samma sätt i Ultimate fighting - det blir inte det här bombardemanget mot huvudet.” Denna expert hänvisar till sporten MMA som Ultimate fighting…andra räkningen för Paolo, ser inte bra ut med tid kvar i ronden.

Paolo fortsätter med att “Reglerna i sporten har dessutom utvecklats. Domaren går in och bryter så att det inte blir att någon sparkar mot den som ligger.” Men käre Paolo, man får sparka mot en liggande motståndare men bara inte i huvudet…TKO?

Var Musse Hasselvall så pass upptagen? Han skulle väl kunna klämma in lite tid för att kommentera galor mellan inspelningarna av Yippie Ki Yay MF och annat. Tillsammans med Andreas Halldén skulle det i så fall vara…de har väl lagt ner hans sy-program vid detta laget…och det gick ju på TV4+, han är ju redan en i TV4-gänget. Det finns ett antal personer till jag skulle kunna tänka mig innan Paolo kom på tal. Men visst, han ska få en chans…han kan ju inte vara sämre än Goldberg…väl?

7 Responses to “Goda nyheter och dåliga nyheter”

 1. jb skrev:

  paulo är horribel… han kommenterade ju nån heroesgala på viasat så man fick sitta och skämmas framför tvn

 2. Moonalisa skrev:

  Pinsamt, samma nivå på detta som när TV3 sätter Robert Aschberg på att leda sädningarna i Formel 1.

 3. Geniet skrev:

  Tydligen är jag ansluten till comhem för när jag zappade rundor hittade jag kanalen…underbart…men underbart kan vara kort! Paulo Roberto och reklam avbrott eller vänta till dagen efter…skulle vara att lördag är en öldag och man har chansen att köra det som förfest och skräna american styleeee!!!

 4. Danne skrev:

  Vet inte om det där med ufc och tv4 stämmer. Men jag läste dock på nån amerikansk sajt att tv4 var bland det första europeiska landet att köpa in IFL.

 5. jeNk skrev:

  Danne: Om du följer länkarna som jag lämnar i inläggen (http://www.tv4.se/571370.html ) så fungerar de som källhänvisning…i denna länk står det att “Paolo Roberto kommer kommentera Ultimate fighting och boxning i TV4 Sport-kanalen.”

 6. jeNk skrev:

  Bekräftat… http://www.tv4.se/tvtabla/episode/486889.html
  Underbart!

 7. MMass skrev:

  Fruktansvärt att behöva lyssna på Paulo. Det gick bara inte.
  Tvungen att stänga av ljudet…

  Maila tittarombudsmannen@tv4.se och få bort honom.

  Det är 1000 ggr bättre att bara visa orginalsändningen med Rogan mlf. än den där gaphalsen, som dessutom inte vet vad han pratar om.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235