Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » GSP lägger på sig vikt och pratar OS

GSP lägger på sig vikt och pratar OS

Under helgens UFC 105 var mästaren i weltervikt, Georges St. Pierre en av huvudpersonerna då han bland annat gick upp i buren för att träffa sin nästa motståndare, Dan Hardy. Mästaren hann också med att svara på en del frågor och gav en del intressanta svar inför framtiden.

Dels sa han att han jobbat hårt för att lägga på sig vikt och för tillfället väger 196 pounds till skillnad från när han mötte Thiago Alves i somras. Då vägde han bara runt 185 pounds och säger att han efter det kände sig tvungen att lägga på sig lite vikt för att hänga med de nya stora welterviktarna. Han säger sig även behöva jobba på är sin BJJ och att han där gärna skulle möta Jake Shields i en match för att verkligen testa sig.

Något annat som också kom på tal är det där med de Olympiska spelen 2012 i London och såhär sa St. Pierre om det.

“Jag tänker på det, men jag är ju under kontrakt med UFC så jag måste bli försiktig med vad jag säger, men vi får se. Det är en stor skillnad på att säga att jag vill till OS och att verkligen göra det. Det är svårt att klara uttagningarna och allt annat.”

Dana White verkar dock inte helt emot detta och har sagt att det vore stort om en MMA-fighter tog en medalj i ett OS. Värt att notera är också att St. Pierre inte bara är en duktig brottare i MMA utan faktiskt tränade för uttagningarna till OS under 2007 när han fick erbjudandet om att möta Matt Hughes om titeln med bara tre veckors varsel.

Så vad säger ni, vore det intressant om St. Pierre försöker ta sig till OS eller borde han bulka vidare för att komma ikapp Anderson Silva? Sen får man ju inte heller glömma titelmatchen mot Dan Hardy, men den har inte riktigt skapat stora rubriker.

18 Responses to “GSP lägger på sig vikt och pratar OS”

 1. Karl-GSP skrev:

  GSP ALL THE WAY!

  Klart han tar OS medalj han är kungen. Skulle vara riktigt kul att se honom.
  Själv är jag inte super intreserad av en match mellan GSP och Silva då Silva är brutalt stor MW. GSP lär nog gå upp en 5 kg muskler till. och bara det tar runt 2 år. Sen blir det en storleks skillnad i vilket fall med tanke på längden och reach osv. Alla vet att the SPIDER är helt brutal stående. OM han sen också har världens R;A så känns han ganska svår slagen. men den matchen skulle ge en fjärilar i magen så det hette duga.
  Men det känns tufft gör GSP att ha en 2 års plan. och ska han då gå ner igen kanske även det tar sjukt lång tid..

 2. Peter skrev:

  Pierre kommer nita skiten ur Hardy. Och jag tkr det skulle va kul o se pierre i OS, men jag vill se honom fortsätta i UFC också ofc.. =D

 3. Tom skrev:

  Ska han tävla i OS i grek eller fristil, fristil vore väl mest naturligt. Men tveksam till om han kommer ta medalj visst är
  han en bra brottare i mma buren men steget till den olympiska mattan är rätt långt, men vore kul att se han där dock.

 4. Kalven skrev:

  Ja vi ska nog inte dra för stora växlar av detta, han kommer inte lämna mma för brottning. Jag tror han skulle få det grymt svårt i både fristil och grekisk-romersk på OLYMPISK nivå. Han skulle bli överkörd tror jag. Men det vore ju kul om jag har fel!

 5. evolute skrev:

  Skulle vara kul att se GSP glömma bort att det är brottning under ett OS och börja mata armbågar mot någon oförstående armenier. Eller ja… inte “kul” kanske. :grin:

 6. herr_tomte skrev:

  Är det bara jag som tycker hardy vs pierre luktar rape? Har han något att komma med mot gsp?
  Jag kanske har missat något imponerande hardy har gjort.

 7. Anders E skrev:

  tror inte han skulle bli överkörd, jag tror nog det finns en anledning varför kanadensiska landslaget vill ha med honom i sin trupp…

  Jag skulle helst att han både tog sig an silva och satsade på os, även om det antagligen blir väldigt svårt om inte omöjligt.

  Jag tror utan tvekan att GSP kan vara den fighter med bäst skills och game för att klara av anderson, vars svaga sida varit marken och nedtagningar, att gsp dessutom har mycket bra stående bådar ju gått för att han inte kommer vara livrädd när matchen tar plats där.
  hade dom båda varit mellanviktare hade jag utan tvekan trott på gsp, det enda problemet nu är ju vikten, skulle vara sjukt kul att se dom mötas, och har han lagt å sig såpass mycket så är det ju långt ifrå omöjligt, tänk även vilket jävla tempo en helt obantad gsp skulle kunna hålla :mrgreen:

 8. Joakim Borgudd skrev:

  Ja vi får se, men han tränar ju regelbundet med kanadensiska landslaget i fristil som jag förstår det och ska vara riktigt duktig.

 9. Rasko skrev:

  Evolute! Om han skulle göra så på en armenier så skulle han automatiskt hamna i beef med Gegard Mousasi och få sin rumpa “handed to him”. Eller varför inte av det största hotet om hans bälte i welter weight - Karo Parisyan!

 10. greg skrev:

  Haha raskolnikov :lol:

  Jag skulle gärna se GSP ställa upp i OS i fristil. Däremot vill jag inte se honom mot Silva. Jag är väldigt trött på allt hetsande om matcher mellan viktklasserna, dom finns av en anledning gott folk..

 11. Tom skrev:

  Nu är inte den kanadensiska fristils brottningen bland den bästa i världen.
  Kul att ta upp är att Sverige ligger på Andra plats i medalj ligan efter Sovjet på mest tagna medaljer i den grekisk-romerska brottningen under OS historia. och i och med att Sovjet inte längre finns. är det en första plats på för de länder som fortfarande finns kvar.

 12. julle skrev:

  Rasko, haha :cool: håller förövrigt med greg..

 13. julle skrev:

  Kan gsp och Tyson Griffin dela förstaplatsen i världens största lår btw?

 14. Sebastian skrev:

  Anderson Silva kanske är något till boxningen? :wink:

 15. Alexander on tour skrev:

  Ja Dan Hardy kommer inte ha mycket att säga till om. En slagväxling, sen nedtagning och utslagen eller subbad. Snipp snapp snut - brittiska sagan slut.

  Hoppas GSP till OS, skulle ge legitimitet till MMA

 16. evolute skrev:

  Rasko - Parisyan fick dyngpisk av en oerfaren GSP när han var frisk. I det tillstånd han är nu skulle han få en panikattack och börja gråta om GSP ens kom i närheten av honom.

 17. Ludde skrev:

  Gsp skulle döda shields! Shields är överskattad

 18. MMABloggen » Blog Archive » Efter UFC 105 - tankar skrev:

  [...] Innan matchen pratades det om att Hardy skulle kunna få svårt mot Swicks brottning. Georges S:t Pierre funderar på att brottas i OS. Hardy är inte redo. Inte på långa [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235