Gustafsson kommenterar

“Nu är det så att jag har blivit erbjuden ett kontrakt för UFC, men ingenting är klart eller påskrivet än, så mer en det kan jag inte säga. Men den dagen jag skriver på kommer ni att få veta.”

Alexander “The mauler” Gustafsson har kommenterat förhandlingarna med UFC i sin egen blogg. Det ligger alltså sanning i de rapporter vi skrev om tidigare i veckan men vi får vänta ännu ett tag innan det blir helt klart. Dock har man ju svårt att tro att Gustafsson skulle komma med några orimliga krav som UFC inte kan gå med på.

21 Responses to “Gustafsson kommenterar”

 1. Benke skrev:

  Nej, man har ju svårt att se hur det inte skulle bli en deal. Möjligen vill Gustafsson slåss mer frekvent än han skulle få i UFC för att utvecklas, men samtidigt är det väl så att han behöver härdas mot motstånd av UFC-kaliber. Jag hoppas iallafall att det blir klart snart och att han slåss på 105:an.

 2. Matte skrev:

  Hoppas verkligen att Gustafsson tar kontraktet. Man kan ju alltid få ett ännu bättre kontrakt efter sina matcher om man visar sig vara en underhållande fighter…

 3. Alexander on tour skrev:

  Samproduktion mellan UFC och Sthlm Shoot annars no deal! :lol:

  Benke, du menar väl 205?

  Längtar efter att se ännu en Svensk i UFC. Alexander har bra möjligheter att lyckas både sportsligt och med publiken.

 4. henrik skrev:

  http://nyheter24.se/sport/kampsport/321109-fightstjarna-domd-for-misshandel

  nån som vet?

 5. mma skrev:

  jag tror han menar 105an = UFC 105 ;)

 6. christian skrev:

  Skönt endå att han inte bara kastar sig in med huvudet före, utan tänker lite istället (läs manager). Jag tillhör nog kategorien som vill se han mot en noname i hans första match eller mediumsvårt motstånd. Vill ju inte se han bli kastad åt lejonen som Paulo Thiago. Även ifall en vinst över ett namn ger honom ett namn så tror jag det är bra att få in lite Ufc rutin innan man ger sig på bättre motstånd. Ifall han skulle vinna mot ett namn lär han ju då kastas in mot ett större namn i sin nästa match. Sannolikt i vart fall.

 7. Daniel skrev:

  Kollar man på shootersmma hemsida så står det under competition ufc 105.

  http://www.shootersmma.com/fighters.asp?iDoit=3&FighterID=1741

 8. Joakim Borgudd skrev:

  Men frågan är om inte matchen i slutet av september blir inställd då också, vill UFC ha in en kille som eventuellt har förlorat den senaste matchen och inte längre är obesegrad? Eller så är det vad som dröjer och att de bestämmer sig helt efter den matchen, vi får se.

 9. ronny skrev:

  Hoppas han vill och får skriva kontrakt med Ufc. Om det blir så måste Gustafsson dra till nån etablerad klubb i ex Usa och få bra sparring och nya ider av bättre motstånd! Se och lär vad som hände med dom andra ufc svenskarna när sparringen och “träningen” är för lätt på hemma plan.

 10. jåoadfjåa skrev:

  tänke på samma sak, för att åtminstånde få lite buzz över prelimsen lär dom väll heller vilja ha en obesegrad?

 11. jåoadfjåa skrev:

  ronny, men bielkheden körde väll mycket i brasilien? verkade ju inte hjälpa honom nämnvärt.

 12. Joakim Borgudd skrev:

  Precis, men för Alex del lär det vara bäst att få gå matchen om ett par veckor, han har ju inte gått sen i maj. Men då finns ju risken att förlora ;)

 13. JG skrev:

  Hoppas det går vägen, 3 fights kontrakt känns sannorlikt. Kan tänka mig att han får en debutant eller någon som förlorade senaste matchen i ufc då ufc lär vilja bygga upp honnom eftersom de verkar tycka om europeiska brawlers.

 14. ronny skrev:

  jåoadfjåa—) Joo sant. Men vet hur lätt det kan bli att man vaggas in i en trygghet när man är 10 klasser bättre en motståndet som finns. Inget ont om Svenska fighterna men vi har inte en tillräckligt bred bas av högklassiga fighters runt om på våra mma klubbar än där av resultat i Ufc.

 15. ronny skrev:

  oo0

 16. Martin skrev:

  Kom igen han suger, låt han bli tagen av ortiz o inte knockad av rampage eller annan, jag vill se honom få lite ground and pound. De flesta av hans motståndare har hittills haft fler förluster än vinster…de har lagt sig vid första slaget, dålig kondition,överviktiga o 0 teknik…så…det är fan pinsamt o se honom i UFC, kan lätt gå ner till 185 klassen…

 17. mma skrev:

  @

  Oj du verkar vara en klok människa. Chansar på att du har ett grymt figthing record själv? Och mycket erfarenheter av mma också va?

 18. Emil skrev:

  Inte för att jag håller med honom med den där retoriken är så jävla korkad. Ska man tvingas vara världsstjärna i fotboll för att få kritisera svenska landslaget också?

 19. mma skrev:

  Nej men lite erfarenhet ska man allt ha när man kritiserar en fighter så hårt. Det krävs extremt mycket av en fighter att gå in i buren och fightas så man blir lite pissed när någon skriver så. Har själv tränat på samma klubb som Alex länge och följt hans karriär sen hans första Shootfighting match.

 20. MMABloggen » Blog Archive » Gustafssons kommande motståndare skrev:

  [...] Alexander “The Mauler” Gustafsson skulle ha skrivit på ett kontrakt med UFC. Därefter kommenterade Gustafsson detta på sin blogg och menar att han för närvarande är i förhandlingar med UFC och [...]

 21. Brad Nowell skrev:

  @mma

  Håller helt med.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235