Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 100 - Mina tips

Inför UFC 100 - Mina tips

Jag utger mig inte för att vara någon expert, så om ni ska satsa pengar utifrån mina tips så skulle jag snarare rekommendera er att besöka något casino och satsa pengarna på roulette, Wesley Snipes style!

Brock Lesnar vs Frank Mir

Det finns en överhängande risk att Brock kommer att rusa emot Mir och fullständigt köra över honom i de första minuterna av matchen. Det skulle kunna ta slut redan där men jag tror att det är just det Mir räknat med och därför kommer han in till matchen lättare än vanligt för att han ska ha bättre kondition så att han kan klara av den första anstormningen och ha kraft kvar. Mir kommer senare i matchen ha en stor flåsande gorilla att leka med i buren och ännu en gång sitter någon form av submission när Brock inte längre orkar tänka utan förlitar sig på sin instinktiva brottning.

Måste medge att mitt tips färgas av att jag har riktigt svårt för Lesnars sätt och attityd. Varför rusar han ur rum stup i kvarten? Dessutom säger han att Mir hade tur som vann via submission, att inför UFC 100 kalla submission för tur är att idiotförklara sig själv enligt mig. Jag skulle önska att Lesnar förlorade, förlorade övertygande. Men jag är långt ifrån säker hur det kommer att sluta och det är väl också den stora tjusningen!

Georges St. Pierre vs Thiago Alves

Jag tror och hoppas inte att GSP:s armbåge ska spela en avgörande roll i denna match, men den ser verkligen freaky ut. Många har dessutom talat om Alves storleks-övertag, men jag ser inte att det blir en enorm skillnad dem emellan när det är dags för match (även om Alves klunkade i sig vätska som en diande kalv direkt efter invägningarna). Jag tror och hoppas stenhårt på GSP i denna match eftersom han har förmågan att matcha eller överträffa Alves i nästan alla aspekter förutom Alves sparkar mot låren, där är brassen suverän.

Jon Fitch vs Paulo Thiago

Fitch vinner. Jag är nöjd så, är ni?

Dan Henderson vs Michael Bisping

Tyckte det var riktigt gulligt när Bisping försökte att stirra ner Henderson vid invägningarna. Henderson svarade med ett stort leende (fyllt med löständer). För om han inte ens blinkade när han mötte Wanderlei, när han verkligen var yxmördaren, så lär inte Bisping vara så skräckinjagande.

Matt Hamill dominerade Bisping (även om britten underligt nog tog hem vinsten) och Henderson är en mycket bättre allround fighter än Hamill var/är. Med den logiken kommer Henderson vinna genom att blanda brawlande utväxlingar och nedtagningar och sedan ger domarna Henderson vinsten när tiden är ute. Det som talar för Bisping är om han kan locka in Henderson i sin “kickboxnings-värld” och Henderson tenderar att ha behov att visa världen att han kan slå folk där de är som bäst.

Yoshihiro Akiyama vs Alan Belcher

Jag tror att Belcher måste lägga en oerhörd energi på att hålla denna matchen stående och även om han lyckas så är det inte säkert att han lyckas bäst även där. Jag ser fram emot att se Sexyama kasta runt Belcher med vackra judokast och visa att japaner (koreaner) kan lyckas i UFC.

Tror inte att Akiyama har någon fördel av att vara hal denna gång så vi behöver inte oroa oss för det ässet i rockärmen. I övrigt så hoppas jag att Belchers tatuerare lider.

UNDERKORTET

Stephan Bonnar vs Mark Coleman
Coleman är en gammal man vars karriär hålls vid liv av ekot från Shoguns brutna armbåge. Coleman har sett förfärlig ut i oktagonen men denna gång ska han ha tränat ordentligt inför sin match, men jag tror inte det är tillräckligt. Bonnar kommer respektullt men övertygande släcka lampan för Coleman och kanske hela hans karriär.

Jon Jones vs Jake O’Brien
Jon Jones har mycket potential. Men det är just det det är, potential. Han har ännu inte riktigt visat vad han riktigt går för och i mötet mot en (emellanåt tråkig) endimensionell fighter så borde det inte vara något problem. Men jag misstänker en riktigt skräll i att O’Brien lyckas ta ner Jones ta hem vinsten genom att lega och prega i alla ronder. Jones har tidigare uppvisat riktigt dålig kondition och vi får hoppas att han jobbat på den så att han orkar komma loss från under O’Brien. För jag hoppas att “Bones” Jones kan leva upp till sin potential även om en förlust i denna match inte behöver vara avgörande för karriären.

TJ Grant vs Dong Hyun Kim
Grant kommer söka subbar medan “Stun gun” slungar ner kanadensaren på mattan med olika vackra kast. Detta kommer vi få bevittna några gånger fram till sista stöten då Kims armbåge avslutar matchen via cut. Läskigt detaljrikt? Måste ju chansa, kommer vara kung om jag lyckas med det udda tipset.

Mac Danzig vs Jim Miller
Risken är att Danzig förlorar sin tredje match på raken och då är det adios amigos för hans kontrakt med UFC. Dessa två herrar är jämna i många avseende men jag tror att Miller kommer att framgångsrikt dra ner Danzig till mattan och att via att hålla topposition under matchen och imponera tillräckligt på domarna.

CB Dollaway vs Tom Lawlor
JUST BLEED! Det är nog den enda vinsten Lawlor tar med sin från UFC 100, att han har mer humor än Dollaway. För när det är dags för match så kommer Lawlor landa på huvudet och bevittna hur Dollaway regnar ner nävar tills matchen stoppas.

Matt Grice vs Shannon Gugerty
Om Grice kan låta bli att gå för nedtagningar så har han en god chans att vinna men jag tror Gugerty kommer locka in honom och snibb sapp subb och sagan är slut.

55 Responses to “Inför UFC 100 - Mina tips”

 1. henrik skrev:

  Enligt mig är endast en match klar och det är en vinst till fitch för paulos boxning såg ju för jävlig ut! tugga taggtråd!!

 2. Blejs skrev:

  wtf har hänt med gsps armbåge?

 3. Klasse skrev:

  Henrik, håller med. Fitch känns den end säkra.

 4. eric skrev:

  jag tror att gsp kan köra trots armbågen, thiago kommer inte ha en chans!

 5. juelz skrev:

  Jag tror inte Brock kommer göra en tjurrusning i början, Han kommer nog ta det lugnt i början som mot Couture. Jag tror Brock vinner till slut på TKO men hoppas jag har jävligt fel. Det hade varit kul att se Mir släcka Brock, Även fast jag tycker Mir kan vara dryg och arrogant ofta så förtjänar Mir iallafall att kalla sig champ mer än Brock. GSP dominerar Alves och jag hoppas Henderson knockar Bisping. Jag har inget emot Bisping men han har mött tomatburkar för det mesta och när han mött riktigt motstånd har han inte sett speciellt bra ut. Hendo är på en helt annan nivå helt enkelt.

 6. JG skrev:

  Tror folk underskattar thiago. Vad är huvudorsaken till att gsp är favorit? Han är mycket bättre på marken. Vad har thiago övertygat mot sista tiden? brottare.

 7. JG skrev:

  Är det förövrigt någon som vet om tv4anytime visar galan?

 8. jb skrev:

  nej det gör dom inte

 9. Emil skrev:

  Thiago kommer inte ha en suck. Det är rent önsketänkande från alla som suktar efter en epic wwfight. GSP kommer krossa Thiago fysiskt och psykiskt och dominera både stående och på marken. GSP är den bäste mma-brottaren i UFC och kanske i hela världen, och han är inte att jämföras med vare sig Hughes eller Kos. Och en Thiago som inte vågar slänga sina sinnessjuka legkicks är ingen match för GSP som kommer peppra honom med slag och nedtagningar.

  GSP via förödmjukande överlägsenhet.

 10. Joakim Borgudd skrev:

  Akiyama, fyfan vad spänt, men han kommer ta det! Men jag tror han kommer stå upp mer än folk tror. I övrigt tror jag på GSP, han kommer göra det som krävs. Bisping kommer att lyckas undvika Henderson ett tag och röra sig, men så fort Hendo sätter en av sina tegelstenar till slag så är det över. Och någonstans känns det som att Lesnar helt enkelt är för stor, om han inte gör något dumt utan kör på som mot Randy kommer han att ta det. Jobb inatt så får kolla inatt, kommer att vara sjukt lång väntan..

 11. Jonas skrev:

  bisping har fallit som en sten i mina böcker :neutral:

  hade dessutom svårt för hendersons tråkiga stil tidigare, speciellt efter hans decision win över franklin :evil:

  men,

  efter ha sett TUF där bisping o henderson kamperat….är saken klar………jag hoppas henderson skickar bisping til drömlandet :twisted:

  grymt skönt reaktion när henderson ler(?) :mrgreen: brett mot bisping när The CUNT försöker se farlig ut….jisses

  så avsluta bispings cinderella-story o skicka hem killen till britt-land igen :grin:

 12. Pär skrev:

  Håller med juelz, Brock kommer ta det lugnt och låta Mir trötta ut sig, men när han sedan är säker på att Mir är mogen kommer han avgöra och ta ut honom. Brocks kondition är grym och Mir kommer få slut på gasen långt före honom.

  Lite synd att man matchat Brock så snabbt, vore kul att se honom leka med en 10 halvduktiga innan han nådde toppen. Motståndarens enda chans är ett misstag från Brock så det blir tråkig men säker MMA från Lesnar.

 13. john skrev:

  hur fan ser man på detta om man inte har tv4sport? någon som vet om man kan streama någonstans eller så? har försökt kolla på ufc.com om man kan pröjsa och se ufc100 hos dem, med vad jag fattar kan man inte göra det om man bor i Sverige?

 14. Farjuah skrev:

  Herregud, vissa beskriver redan Brock som oövervinnerlig, vi har ännu inte sett hans haka in action, vore intressant att se hur han reagerade mot ett riktigt tungt slag.

 15. acke skrev:

  Farjuah says it all!
  Sätt han mot Fedor så skulle han bli totalt dominerad.

 16. herr_tomte skrev:

  min sexling på betson går ju såklart hem med följande :)

  mitt hjärta säger mir, men resultatet säger brock (tyvärr)
  gsp äger alves
  henderson släcker lampan för bisping
  sexyama choppar upp belcher
  fitch dominerar thiago
  coleman är slut som artist ^^

 17. Anders skrev:

  @john:http://www.justin.tv/directory/sports/martial_arts?order=hot&lang=en Lycka till och så hoppas vi på en grym gala;D

 18. acke skrev:

  “Brock kommer ta det lugnt och låta Mir trötta ut sig, men när han sedan är säker på att Mir är mogen kommer han avgöra och ta ut honom”

  Pär, jag tror faktiskt inte att Brock är så pass intelligent fighter att han kommer göra sådär. Han är mer hulkig, liksom. “BROCK SMASH!”..

 19. Johnny skrev:

  Köpt min första PPV! Ikväll smäller det!

 20. Farjuah skrev:

  Johnny, man kan alltså beställa matchen och titta på internet? ;D, Jag kan betala vad som helst för att inte låta Roberto bröderna infektera denna gala.

 21. JG skrev:

  Jag undrar samma sak som farjuah. Bor du i usa eller är det ppv stream på nå vis? Vart hittade du informationen?

 22. Anders skrev:

  Men varför inte kolla på streamern som finns här på forumet då….?

 23. acke skrev:

  Yahoo! Sports har PPV man kan köpa om jag inte minns fel. Google magic!

 24. Rob skrev:

  Anders: Vilken streamer, vilket forum?

 25. Anders skrev:

  http://www.justin.tv/directory/sports/martial_arts?order=hot&lang=en

 26. Bergman skrev:

  Ser verkligen fram emot natten. Tror inte att vi får se någon ny mästare men hoppas det blir bra matcher.
  Det jag önskar mest från denna galan är att Bisping blir total knockad…stör mig som F-N på den kaxiga äckliga britten.

 27. JG skrev:

  Justintv streams brukar alltid ha dålig bildkvalite och dessutom går de alltid ner.

 28. Tom skrev:

  Men kom igen patetiskt att man kan tycka paolo bröderna är så dålig så man köper en stream för 44 dollar, hahaha ibland är världen bra puckat. Men kul show blir de i alla fall

 29. WWSSS skrev:

  “UFC 100 will air live, free of charge, on SKY Channel 433 as well as on UFC.com” - från Dana White’s twitter ( http://twitter.com/danawhiteufc )… antar att det är menat för britter?

 30. Mikael skrev:

  x Mir kommer bryta Lesnars arm.
  x Alves kommer slå ut tänderna på GSP.
  x Henderson kommer få Bisping gråta som en liten flicka.

  Isf blir jag iaf 1.700 rikare:)

 31. acke skrev:

  För er bortskämda så går det alltså att köpa PPV-stream på Yahoo Sports för 44.95 dollar (ca 350-400 SEK),
  länk: http://sports.yahoo.com/mma/ufcppv/100;_ylt=Avt0vj7DH7zaNFp5HTuG.1E9Eo14

 32. Anders skrev:

  @Tom::D

 33. Anders skrev:

  Nää,fasiken va konstigt det såg ut,provar igen Tom;D

 34. Anders skrev:

  @Mikael :Brutalt..men roligt:D

 35. Alexander on tour skrev:

  Fitch totaldominerade Alves och tko/ko :ade honom. Och vi vet alla vad GSP gjorde med Fitch.

 36. Mikael skrev:

  @Alexander on tour

  Värt att nämnas är väl att Alves och Fitch möttes för tre år sedan. Alves torde ju ha förbättrats något tycker man ju, om han nu inte visat det tydligt nog i sina senaste matcher?

 37. Anders skrev:

  Intressant ämne:jag kommer själv från boxningen och har en teori, fighting fans:boxare A möter B o vinner.Boxare B möter C o vinner.Då tycker man att om A o C möts så borde ju A vinna ganska lätt,eller hur!Inte alls säkert..jag har sett det många ggr inom boxningen hur lurad man kan bli..mycket beror på stil osv.C kanske har en stil som A inte alls kan hantera.

 38. christian skrev:

  här kommer mina vinnare :

  Lesnar
  Gsp
  Bisping
  Fitch
  Akiyama
  Jones
  CB

  Har tveksamheter i alla matcher och brukar alltid snacka om dom men denna gång ska jag hålla tyst om det för nästan allt har tagits upp på diverse platser.
  Enda matchen jag ska nämna är Fitch mot Thiago. Vill påminna om att Thiago har en riktigt bra haka ( tog ett par rena klockor senast) och är trots allt obesegrad samt man vet inte hur hans gameplan såg ut mot Kos. Han knockade faktiskt honom och vi fick inte se något av hans groundgame vilket ska vara han specialitet. Jag kommer inte säga rakt ut att Thiago vinner men jag tror han kan bjuda upp till mer motstånd än vad folk verkar tro. semi tippar att en skräll kan komma. Men sen är ju Fitch ett monster så jag kan vara ute och cykla.

 39. Anders skrev:

  @Farjuah:Kan du inte trycka på mute på fjärrkontrollen så slipper du höra bröderna Roberto?Visserligen blir det stumfilm då men om du ändå har tv4sport så kan du ju använda pengarna till annat!

 40. Tom skrev:

  hahhah jag gillar dig anders:D

 41. Anders skrev:

  @Tom::D Desamma!Rena löjjan detta gnällande på bröderna Roberto.Jäkla tjatande om Rogan o Goldberg!Man får väl förmoda att gnällspikarna skulle ta över kommentators rollen bättre,eller!

 42. john skrev:

  anders: tackar!

 43. Anders skrev:

  @JG:Säger du det!jag har kollat på strikeforce o affliction här o det har funkat bra faktiskt!Ibland kan bilden frysa,men va fanken kan man begära när det är free!har du nåt bättre gratis alternativ till de som inte har tv4sport så dela gärna med dej.

 44. JG skrev:

  Anders: på http://uk.ufc.com/index.cfm?fa=misc.ComPlayeruk står det “United Kingdom and Ireland UFC fans can watch UFC® 100 LIVE FREE-OF-CHARGE on this player. It is also airing free-of-charge on television on Sky 433 in the UK and Setanta Ireland. “. Satte mig precis för att leta upp en brittisk ip-adress via vpn. Hittar jag någon bra säger jag till.

 45. JG skrev:

  Hittar inga billiga vpns för att skaffa UK adress :(

 46. Johan E skrev:

  JAAAAAAAAAAA Fy fan vad bra Lesnar vann! Han är en CHAMP! :cool:
  Mir var aldrig inne i fighten, och jag håller med Lesnar. Mir är bara en prettyboy som vet hur man talar! Lesnar vet hur man fightas! Så lägg ner eran kampanj att smutskasta Lesnar.

 47. Anders skrev:

  @JG:Tack :D Kan väl inte påstå att det känns bra just nu efter Frankies förlust.Hoppas han kommer tillbaka.Frankie fick inte en chans när Brock låg med sin tyngd mot honom.Tycker att Brock visade dålig attityd..respektlös.GSP o Alves visade ömsesidig respekt för varann.Ha DET och på återseende..från en mycket ledsen Frank fan.

 48. Brock Lesnar skrev:

  Anders…
  “Frankie fick inte en chans när Brock låg med sin tyngd mot honom”?
  Tycker du att han borde ställt sig upp och blundat med händerna bakom ryggen för att ge Frank en “ärlig” chans eller?
  “Tycker att Brock visade dålig attityd..respektlös”
  Till skillnad mot vad Frank Mir gjort hela tiden menar du? Kom igen, båda har visat respektlöshet mot varandra, och är den någon av dem som bevisligen borde respekterat motståndaren mer är det ju Frank “snälla släpp mig” Mir.

 49. Pär skrev:

  Ahh, precis som jag trodde det skulle gå!

 50. Anders skrev:

  @Brock Lesnar:Hur står det till uppe i kolan på dej?Titta en gång till vad jag skriver o lägg inte till saker jag inte skrivit.Brock vann givetvis men jag menade att Frank aldrig gavs nån chans när 120-130 kg ligger ovanpå honom.Det andra lägger du till.Men det är jävligt konstigt att nu vann Brock helt enligt reglerna men när Frank vann på fotlås då har det alltid hetat tur..hade inte det o det hänt..då hade Brock vunnit.Men det beror väl på vem man frågar.Brock vägrade skaka hand o gjorde ett utfall mot Frank efter matchen..lågt,mycket lågt.Det hade inte Frank gjort,for sure.
  Din attityd (Frank “snälla släpp mig” Mir.)
  visar att du är en lika stor skitstövel som din Favvo.

 51. Observatören skrev:

  Alla vettiga människor borde vara beredda att betala för att slippa höra Robertox2 kommentera UFC-galorna. De första minuterna är det ett slags lyteskomik men sedan blir deras opålästa och oinsatta dravel bara väldigt enerverande. Paolo bara skriker om att någon blöder, käkar läder och har bra käke. Samma sak varje gång. Det enda han tillför är de enstaka gånger han kan dra någon parallell med sin egen boxningskarriär om hur det går till bakom kulisserna eller hur det känns att gå in i stora matcher.
  Som expertkommentatorer borde de kunna omvandla pounds till för oss mer bekanta kilon, ha koll på de olika divisionerna i den amerikanska college-brottningen samt kanske ha tagit sig tid att leta upp de inblandades tidigare matcher. Det är det MINSTA man kan begära. Men icke. Ofta känns det som att de bara sitter och lyssnar på Joe Rogan och Mike Goldberg och gör halvdana simultantolksinsatser.

  Jag uppmanar alla att maila till TV4 och framföra sin kritik så de kanske byter ut Robertoarna eller i alla fall lär dem sköta sitt jobb. Jag har gjort det ett par gånger och lär göra det igen.

 52. Fightfan skrev:

  @Brocklesnar

  Det är skillnad på att vara respektlös inför en match för att “sälja” fighten och att vara det efteråt. Om jag inte minns fel så slöt till och med Ken och Tito fred efter sin tredje match.

 53. Anders skrev:

  @Observatören:Rogan och Goldberg har väl det som heltidsjobb kan tänkas.Bröderna Roberto har väl andra uppdrag och kan inte lägga så mycket tid på MMA som dom.Alternativt skulle ju du kunna söka som kommentator,jag menar du tycks ju vara expert.

 54. MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 100 - Mina tips skrev:

  [...] Anders skrev: 11 juli 2009 kl.20:54. @Tom::D … Original post: MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 100 - Mina tips Post a [...]

 55. Karl J skrev:

  @Anders: hahahah. skön kommentar!!!!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235