Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 103 - Huvudkortet

Inför UFC 103 - Huvudkortet

Rich Franklin vs Vitor Belfort
Den gamle mästaren Belfort återvänder till UFC och sägs ha övervunnit personliga problem och skadebekymmer. Hans första match i UFC var redan 1997 då han vann en tungviktsturnering bara 20 år gammal och kanske ska han kunna utmana om ännu ett bälte i UFC, nu som mellanviktare. Men i vägen för detta står den gamle mästaren Franklin. Hans karriär står och stampar lite, men en seger mot Befolfort skulle betyda en del, även om det ännu en gång är i catchweight.

Franklin känns som en lite lättläst fighter som kommer att få problem med Belforts snabbhet. Något vi såg i slutet av matchen mot Wanderlei Silva där Franklin blev träffad en hel del. Jag är inte helt övertygad ännu om att det är en pånyttfödd Belfort vi ser, men tillräckligt med krut för att slå ut Franklin har han fortfarande.

Mirko Filipovic vs Junior dos Santos

Den tidigare så fruktade “Cro Cop” Filipovic är inte riktigt samma fighter som när han stod på toppen i Pride. I de senaste matcherna har han litat till sina händer och väntat på lägen istället för att attackera med sina fruktade sparkar. Det känns helt enkelt som att lite av hans explosivitet och fotarbete har försvunnit med åldern och skadorna. Dos Santos är kanske inte världens bästa fighter heller, den unge brassen litar ofta på kraft och öppnar upp sig när han attackerar. Men jag tror att hans aggresivitet kommer att få Cro Cop ur balans och inte ge honom tiden han behöver för att ladda upp och då kommer han att åka dit förr eller senare.

Martin Kampmann vs Paul Daley

Dansken Kampmann skulle ha mött Mike Swick i en match om utmanarstatus, men sen Swick skadade sig fick den debuterande britten Daley Hoppa in. Honom intervjuade vi nyligen här och grundläggande är han en riktigt farlig thaiboxare som kommer att vinna mot mot många i weltervikten. Men Kampmann kommer han inte att besegra, dansken är alldeles för smart och allsidig för att göra något dumt. Han har själv en bakgrund i kickboxning och kommer att klara sig bra stående, särskilt med sitt längdövertag. Dessutom har han fått bra brottning under sina år hos Xtreme Couture och så fort de är på marken har han ett stort övertag.

Josh Koscheck vs Frank Trigg

Man blev något förvånad när Trigg fick ett nytt kontrakt med UFC, han är en kompetent fighter men känns lite förlegad. Och tyvärr möter han i Kosheck den nya förbättrade versionen av sig själv och om han inte kan få kontroll på Koscheck kommer han att vinna. Det enda som talar emot Koscheck är väl hans envishet att hålla matcherna stående som han visat i sina tre senaste matcher, vilket resulterar i två förluster. Men förhoppningsvis har han insett att han ska gå tillbaka till att kasta omkull folk och sen banka ut dom på marken.

Tyson Griffin vs Hermes Franca

Den här matchen har potential att bli riktigt underhållande då det är två killar som gillar att svinga allt vad de orkar. Till det kan man lägga Francas BJJ och Griffins brottning och då känns det som att brottaren vinner, särskilt med tanke på att Franca har varit borta hela året på grund av en skada. Intressant nog har båda förlorat mot Frankie Edgar och Sean Sherk och där är Griffin betydligt mer lik de båda, vilket känns som ett tecken på att Franca får ännu en förlust mot en stark brottare.

23 Responses to “Inför UFC 103 - Huvudkortet”

 1. dwid skrev:

  blir nog bra matcher alltså. och jag hoppas innerligt på att få se den gamla Cro-Cop, men är väl medveten om att så nog inte blir fallet. :???:

 2. Johnsson skrev:

  Ja det hade varit underbart att se Cro-Cop fälla Dos Santos med en huvudspark. Hoppas nu att Belfort verkligen är tillbaka på allvar och kör över Franklin också.

 3. Daniel (filmtips m.m) skrev:

  Vill se knock från Belfort, men innan den levererar han 20 snabba slag alla på Richans söta näsa.

 4. Danne skrev:

  Fan vad jag hoppas Cro-crop levererar en uppvisning av left leg hostpital - right leg cementary

 5. mma skrev:

  @ Danne

  Du menar right leg hospital - left leg cemetery :twisted:

 6. kral Kemal skrev:

  Två av fightersen klarade ju inte invägningen, vad kommer att hända med dem? får dem ytterligare ett par timmar på sig att cutta eller hur går det till?

 7. Simon skrev:

  Någon som har bra streamlänkar, har inte tv4 sport här. HAde uppskattat det jättemycket! Helst också där man kan se prelim kortet!

  Tack

 8. Jonas skrev:

  går galan på tv?

  tv4sport eller nåt?

  isåfall ska jag våldgästa nån polare som har den kanalen

 9. Johan skrev:

  TV4Sport @ 04.00

 10. Joakim Borgudd skrev:

  Kral kemal man kan läsa hur det gick för de som missade vikten vid första försöket i inlägget om invägningen, http://www.mmabloggen.se/ufc/infor-ufc-103-invagningen/

 11. Stefan skrev:

  Video på invägnignen någon??

 12. Simon skrev:

  INgen som har länken? Stefan: man kan se den på UFC.com har jag för mig

 13. Simon skrev:

  streamlänkar till galan

 14. Stefan skrev:

  Crocop iaf…

  http://www.youtube.com/watch?v=t8vtpmyMYgM&feature=player_profilepage

 15. Karl-GSP skrev:

  För dom som inte vet kommer dom att visa alla underkorts matcher på spike innan galan börjar.. Det går att se via tvu player och sedan gå in på mybestp2p eller sök efter spike p2p tvuplayer

 16. niclas 1 skrev:

  Karl-GSP, tack!
  Vet du när prel.matcherna startar?

 17. Simon skrev:

  Vet någon vilken tid prelims börjar`?

 18. jöz skrev:

  spelstoppet är satt till 01:00 så det verkar väl rimligt att det drar igång då

 19. Egil skrev:

  Direktlänk: http://www.tvunetworks.com/watchTV/index.html#c=10064

 20. Egil skrev:

  Någon som har en med bättre kvalle ?

 21. Simon skrev:

  Nej inte klockan ett, tror allt börjar klockan tre står nio på spike tv, och klickan är ca kvart i sex där nu.

 22. Egil skrev:

  Startar verkligen galan 4.00 då ? Eftersändning på Spike ?

 23. Daniel Bodin skrev:

  Är bara de två sista prelimsen som direktssänds på spike. eller har jag fattat det fel?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235