Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 74 - Georges St. Pierre vs Josh Koscheck

Inför UFC 74 - Georges St. Pierre vs Josh Koscheck

Då kommer vi till en av de mer diskuterade matcherna på nätet, Rusningen mot Filten…Nästan alla känner till dessa två fighters och därför blir fokuset lite annat än en klassisk presentation.

Det är vanligt förekommande att så kallade expertkommentatorer drar samma slutsatser och det är ofta tråkigt att läsa vad de har att säga/skriva. Denna matchen har upprört känslor och Luke Thomas på BloodyElbow som förutspår vinst för GSP har kolliderat med Sam Caplan på Five Ounces of Pain som anser att Kos kommer att vinna. Jag rekomenderar att ni läser båda deras utomordentliga analyser som ger olika slutresultat…men kom tillbaka hit! ;)

Georges St. Pierre
GSPEfter förlusten mot Terra Serra har förutsättningarna för GSP förändrats en hel del. GSP hade några bortförklaringar till varför han förlorade matchen mot Terra och den nya mästaren tog illa vid sig. Rush hade tidigare regelbundet tränat med Renzo Gracie, vilket han inte gjorde inför matchen med Serra utifrån Terras nära kontakter till Gracie-familjen. Efter dessa uttalande ansåg Gracie-klanen att han inte varit respektfull och därmed var han inte välkommen tillbaka. Georges kommenterade separationen att “Klart att det har påverkat mig. Jag stod ensam och jag begick en hel del fel…” -Inside Fighting

GSP valde att ansluta till Greg Jacksons camp i Albuquerque (efter att Diego “Nightmare Sanchez lämnat) och menar att “Jag är tillbaka på banan och har bra träningspartners. Med dem har jag fixat alla problemen.” -Inside Fighting. Det har inte gått så bra för de fighters från campen på senaste…men det är ett kapitel för sig självt…

Rush har dessutom skaffat en sportpsykolog för att hjälpa honom på det mentala planet. Kos hade en hel del negativa saker att säga om det…men som socialarbetare kan jag bara beundra människor som väljer att söka stöd för att göra en positiv förändring.

Om Kos säger GSP ” Kos är en svår motståndare. Han är en av de bästa i divisionen” - CBS Sportsline (Han verkar ha återgått till en ödmjukare ton efter fiaskot med Serra-kommentarerna).

Josh Koscheck
KosI olika intervjuer har Kos berättat att han skaffat sig en ny coach och att han kommer att chocka världen med vad han lärt sig. Han säger även att han kommer ha en spännande strategi som kommer att förvåna många. Självförtroendet hos Kos är på topp efter den efterlängtade vinsten mot Diego Sanchez (hans efterlängtade vinst, jag längtade inte). Kos har spenderat mycket tid med att racka ner på GSP och på så sätt skapat en ondskefull image kring sig. I en intervju menar Kos att han är medveten om detta och menar att det inte stör honom då fighters som anses är hatade får lika mycket betalt. Känns lite Wrestelmania över det hela men men…

Om GSP säger Kos “Jag tror att jag kan knocka GSP. Alla vet att han har en svag haka och att han har inte viljan/hjärtat som krävs. Om jag slår han som jag slog Diego kommer jag få honom att somna…” (grov översättning) - UFC.com (video).

Ono:
Om där finns några MMA-gudar så hoppas jag dem läser denna blogg för jag kommer att be till dem just nu. Å prisade MMA-gudar jag vet att det var ett tag sen jag bad till er och jag vet att ni heller inte lyssnade, då Rampage blev knockad av Silva, men snälla lyssna nu. Jag ber er för allt jag är värd, snälla låt inte filten vid namn Josh Koscheck vinna denna match. Jag vet att det kan se ut som att han är pacifist och hellre bara ligger på sina motståndare och kramar dem men så är inte fallet.

Så nu får vi hoppas det hjälper för jag kommer inte klara av det om jag ser Koscheck få ännu en chans att bara ta ner sin motståndare och sedan inte göra ett skit. GSP måste verkligen få upp sitt självförtroende och ha sitt A-game när han går in i ringen för annars finns chansen att han ligger där och får kramarna från mannen med den fulaste frissan i UFC. Jag vill se glöd från GSP något som säger mig att han är tillbaka och tillbaka för att ta titeln till Kanada.

Geniet:
Detta är den match på galan som jag ser fram emot mest av alla. GSP är min absoluta favorit fighter i denna viktklass. Jag ville gråta när sellout-Serra lyckades sänka honom samtidigt som jag kan blunda och fram poppar Hughes förvirrade min då GSP erövrade bältet. Tänker tillbaks på hans dominerande match mot Jason Miller som stal mitt fighterhjärta. Som han ägde fjant Trigg var en fröjd för ögat. Enligt rykten var tydligen GSP lite glad i spriten och festandet när han väl fått bältet kring midjan (infällt av jeNk: Diskussion om GSPs träning innan matchen med Terra). Det enda jag hört eller rättare sagt sett om detta är när han drack lite vin på all access . Kanske är det sant kanske är det inte. Något som jag kände inför matchen mot sellout-Serra var däremot att han inte verkade vara sig själv. Han uppträde nervöst och verkade inte alls bekväm i det nytända strålkastarljuset.

Kos…jag vill knappt skriva hans namn. Han visade klart och tydligt vilket svin han var i The ultimate fighter. Här kan vi tala om lay-and-pray fighter, fy fan vad tråkig denna snubbe är. Han blev strypt av Fickett men jag vill se honom knockad. Jag vill se hans groteska blonda hår studsa i mattan. Kos, som har sett hyfsat dominant ut i hans senaste matcher visade hur tråkig han är när det verkligen gäller mot i sin match mot Diego Sanchez. Den matchen kanske var den tråkigaste match jag någonsin har sett!

Om inte GSP vinner denna match så kommer det ta lång tid innan jag ler igen…

jeNk:
Kos-monauten är ute och cyklar om han tror att han kommer att slå GSP med någon ny fantastiskt strategi…visserligen har Kos-motologen utvecklats mycket under tiden han varit i rampljuset men det han uppvisade mot Sanchez är inte mycket att skryta över. Satt och läste när Kilroy kräktes på hans stående lay and prey på mmaforum.se…jag kallar stilen “stay and prey”…haha! Kos-trådgivaren har dock en poäng när han säger att prestationerna i matcherna efter bältesförlusten brukar vara dåliga…men de vinner också herr Fru-Kos-t, trots en kass prestation!

Mot Ko-Kos vill jag se den GSP man fick se mot Trigg och andra matchen mot Hughes…vad jag inte skulle ge för det. Jag hoppas innerligt att arbetet med sportpsykologen bär frukt och att GSP kommer in med eld i blicken, studs i dojan och svar på blondinens alla försök. Snälla GSP, knäck honom som den nöt han är…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235