Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 74 - Övriga matcher (Undercard/Prelims)

Inför UFC 74 - Övriga matcher (Undercard/Prelims)

Ryan Jensen vs Thales Leites

Geniet:
Den enda förlust Leites har är mot vår nordiska stolthet Kampman. I hans två senaste matcher har han sett imponerande ut och jag tror han fortsätter med en tredje raka vinst mot Jensen som för mig är helt okänd. Han har ett bra record men samtidigt har han ingen bild på fightfinder…

jeNk:
Leites fyller fläskige Lutters plats då han blev skadad…skönt. Leitis har mött svårare motstånd än Jensen och han har visat en stark utveckling. Jag tror Leites kommer att fortsätta att dominera sina motståndare. Jensen låter iofs danskt…haha…nä, Leitis får det bli!

Ono:
Jag vet i stort sett ingenting om Ryan Jensen så därför kan jag inte riktigt uttala mig om denna match. Men något som är säkert är att Leites imponerade när han dominerade Floyd Sword från början till slutet genom en fin arm triangle choke. Jag tror Leites kan gå långt i UFC om han kan fortsätta imponera på samma sätt i denna match.

David Heath vs Renato Sobral

Geniet:
Heat har tydligen gått tre matcher i UFC (2-1) men har gått mig helt obemärkt förbi. Bryr mig inte något särskilt om Heath då jag vet att om Babalu presterar vad alla vet att han kan så kommer min favorit vara tillbaka bland toppen av lätttungvikt inom snar framtid igen. Tyvärr kommer förmodligen aldrig ett bälte sitta kring hans midja då han inte klarar av de bästa på fötterna…tyvärr.

jeNk:
Jag tror att Babalu är i obalans och att det kommer att påverka hans prestation…Babalu blev arresterad den 14 juli då han ska ha hamnat i bråk med dörrvakter och spottade mot dem. $1000 senare var han ute igen. Jag tror (läs: hoppas) att allt detta till trots kommer Babalu göra en stark insats och vinna via submission. Annars kan det vara bye-bye från UFC ett tag i alla fall…

Ono:
Jag tror att Babalu är på väg neråt och är på väg ut från UFC efter ett turbulent privatliv som kommer påverka hans agerande i buren. David Heath gjorde väl helt ok ifrån sig mot Machida och jag tror han kommer vinna på decision efter en relativt tråkig match.

Antoni Hardonk vs Frank Mir

Geniet:
Som jag skrivet tidigare tror jag detta är Mir´s sista chans i UFC. De har gett honom en halvtaskig fighter som är hyfsad på fötterna. Kan inte säga mycket mer än att jag tror att UFC försöker ge Mir en vinst och det tror jag att han klarar av. Vid vinst kommer Mir gå sin sista match mot någon som behöver lite hype och UFC utnyttjar faktumet att Mir faktiskt en gång har varit en mästare vilket gör att Dana och gänget tjänar en extra slant…

jeNk:
Jag kommer ihåg den Mir som bröt Sylvias arm, den Mir var imponerande. Motorcykelolyckan begravde tyvärr den forna Mir som fortfarande kunde tävla på högsta nivån. Som en tidigare artikel på MMAWeekly så håller jag med om att Mir är sin egna största fiende…och jag tror att han har blivit besegrad av sig själv. Om Mir inte lyckas med en submission i första ronden blir det nog svårt för honom. Jag tippar Hardonk som måste vara otroligt motiverad inför att få chansen att slå en före detta mästare, med betoning på före detta…

Ono:
Jag är trött på att se Mirs fula ansikte och hoppas därför att Hardonk kan eliminera denna pinsamma människa. Men troligtvis så kommer han inte lyckas då han är för oerfaren. Fast går denna till tredje ronden så är det frågan om Mir ens kommer orka slåss.

Marcus Aurelio vs Clay Guida

Geniet:
Att denna match inte får säker tv-tid tycker jag är fiasko. Tror detta kan bli en av de mer underhållande matcherna på galan, förhoppningsvis visas den ändå. Guida har hjärtat på rätt plats och vet hur man slåss för publiken. Hans senaste två matcher har gått till domarna och resulterat i förlust. Mot Tyson Griffin trippade domarna på syra och fick för sig att Griffin vann den matchen…fel, mycket fel… Aurelio har också förlorat två matcher i rad den senaste mot Gomi som han tidigare chockade en MMA-värld genom att submitta tidigare det året (2006). Guida kommer ha en tuff kväll men jag hoppas på honom. Om han förlorar ännu en match tror jag tyvärr UFC inte kommer visa mer av honom…ibland saknar man Pride mer än vanligt.

jeNk:
Maximus verkar ha förlorat lite status när PRIDE kvävdes av Zuffa. Från titelmatcher till motståndare som visserligen skapat spännande matcher, men som har förlorat på rad…Maximus MÅSTE vinna för att skapa sig ett namn i USA och få fler matcher mot kvalificerat motstånd. Guida MÅSTE vinna om UFC ska låta honom fortsätta…Guidas “MÅSTE” är nog tyngre, men jag tror ändå att Maximus kniper denna. Det är nog kärleken till PRIDE som förblindar men ja…det är det värt ;)

Ono:
Då jag har en förkärlek till PRIDE så måste jag heja på Aurelio även om jag varit imponerad av Guida. Jag tror detta kan bli UFC 74s bästa match och skulle inte bli förvånad om det är denna match vi får se efter titelmatchen. Jag tror denna match kommer avslutas på mattan med antingen en armbar eller triangle choke. Aurelio kommer snart vara en av dem som kan utmana om titeln i 155 divisionen.

Unibet

Geniet:
Nu ska det spelas på galan innan bakfyllan får mig att glömma bort det…så här kommer kupongen se ut. Håll tummarna, som student behövs pengarna…

Babalu, Mir, Leites, Grove, Stevenson och GSP - En hundring ska förvandlas till en femhundring….

Sätter även en tia på Cote, Couture, Aurelio…

jeNk:
Jag kör en trixie(x4) med Cote, Pellegrino och Aurelio som vinnare…25kr x 4 som ger en potentiell utdelning på 889kr.

Den andra trixien(x4) är med Hardonk, Crane och Gonzaga som vinnare…25kr x 4 som ger en potentiell utdelning på 1044kr.

Ono:
Håller hårt i plånboken och bettar inte…

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235