Inför UFC 75 - Undercard/Prelims

Thiago Silva vs Tomasz Drwal
Det jag sett av Drwal är i följande video…

Hittade denna om Silva…

Silva betedde sig som en idiot efter han hade “vunnit” i matchen mot James Irvin. Irvin hade skadat sig under matchen och Silva beter sig som det vore kalas, respektlöst. Chute Boxe killarna blev ju rasande i Coleman vs Shogun matchen när Coleman dansade runt som att han skulle ha åstakommit nåt…sen gör Silva likadant…töntigt.

Den mindre Drwal kommer nog få det svårt mot Silva men jag hoppas innerligt att han knockar Silva tillbaka till Chute Boxes träningslokaler i Brasilien.

Naoyuki Kotani vs Dennis Siver
Min kunskap om dessa två är för begränsad för att jag ska kunna göra en kvalificerad gissning ens om utgången. Vad jag däremot tror är att denna match är ett försök att blidka den brittiska publiken med en hemmafighter. Det finns en hel hög med japanska fighters jag hellre skulle vilja se i UFC innan de kastade in Kotani…jag är ganska likgiltig inför resultatet men hoppas alltid på bra matcher. Får väl ta och titta när den kommer ut på video on demand på ufc.com.

Anthony Torres vs Jess Liaudin
Vet för lite men tydligen ska Torres vara den bättre av de två…har svårt att bli engagerad gällande denna match faktiskt och lämnar den nästan okommenterad…upp till bevis grabbar!

Gleison Tibau vs Terry Etim
Tibau är en duktig fighter med potential men som ändå inte tillhör den absoluta eliten. Han fick smaka på eliten, han fick smaka på en förlust mot Nick Diaz som dominerade honom. Terry Etim visade att han har submissionskunskaper när han submitta Grice med en guillotine. Vet dock inte hur matchen kommer att sluta…för hemmapubliken hoppas jag att Etim tar hem det, men det blir nog svårt. Ofta en skillnad mellan vad man tror och vad man hoppas på… :)

Slantarna

jeNk: Tyckte det var alldeles för låga odds på matcherna…kanske hinner ändra mig precis innan galan dock.

Geniet: Dagens kuponger ser ut på följande sätt - Taylor som vinnare 50kr samt Rampage och Houston som vinnare 50kr.

Ono: Fortsätter att hålla hårt i plånboken…lägger alltid pengarna på att Magpies ska vinna istället.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235