Inför UFC 77 - Silva vs Franklin

Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag bestämde mig för att släppa denna så sent…så detta inlägg blir tyvärr slarvigt och kortfattat nu när jag känner att det är halvt om halvt meningslöst att skriva. Ber om ursäkt för denna kvalité-brist och en mer genomtänkt inför UFC 78 utlovas..

Nå…blir det repris eller revansch?

Rich Franklin

Det enda som jag noterat varit annorlunda för Franklin är att han varit “tvungen” att lämna sina vanliga träningsmarker. Detta med anledning av att galan är på hans bakgård i Cinci och pressen från pressen och fansen har varit stor. Tillsammans med bland andra Jorge Gurgel och Joe Riggs har Franklin åkt ut till Wyoming och tränat. Villni se bilder från träningen så gå till Franklins hemsida.

Anderson Silva
Inget särskillt heller för brassen egentligen…det enda som det varit ståhej kring är att han fick visaproblem. Problemen bestod i att kontoren i Brasilien var stängda i två dagar, men nu är Silva på plats och han menar att han inte påverkats av förseningarna. Jag tror ni vet det mesta om denna fd Chute Boxe:aren som numera tillhöra Black House med Nog:arna…annars får ni ta och uppdatera er här.

Highlights

Silva tränar med Minotauro

Geniet:
Min favorit mot min lärarkollega…(om jag nu hade varit färdigutbildad). Jag hoppas med hela mitt hjärta att Anderson Silva kommer att köra över Franklin. Vill se en spektakulär knock efter cirka 3-4 ronders dominans…jämt men en Silva som hela tiden är slaget före. Trots deras tidigare match vågar jag inte känna mig helt säker då jag kommer ihåg hur imponerad jag blev när jag såg All Access Rich Franklin. Jag skulle aldrig våga räkna ut Franklin mot någon, när han var mästare drömde jag om att han skulle gå upp en viktklass för att ge Chuck en match…tror han hade haft en hyfsad chans. Men men nu är han inte mästare längre och jag tror och hoppas att han inte är det efter denna kväll heller…

jeNk:
Jag tror att Silva är till Franklin vad Rampage är för Chuck Lidell…Silvas stil passar alldeles utmärkt mot Franklin som jag tror kommer få det svårt. Samtidigt är det som Geniet påpekar, man kan aldrig förbise vilken talang och kämparglöd Franklin besitter. För mig kommer Franklins blick, antal blåtiror och kroppspråk när han närmar sig buren spela en avgörande roll om vad jag tror om matchen. Kommer ihåg att jag reagerade över Richs passiva hållning innan matchen sist mot Silva och då gick det ju som det gick…så just nu tippar jag på Silva men jag kanske ändrar mig i sista stund. Jag hoppas i alla fall att den publiken i Ohio kan ta till sig SIlva även om han vinner. Man såg ju tydligt vid invägningarna att Franklin var mån om att publiken inte skulle bua…klass!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235