Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Inför UFC 84

Inför UFC 84

Förväntningarna bara växer och det börjar klia i kroppen på mig…

BJ Penn

Sean Sherk

Wanderlei Silva

Keith Jardine

Tito Ortiz

22 Responses to “Inför UFC 84”

 1. Daniel skrev:

  Har inte de här videosarna redan varit uppe 4-5ggr? :neutral:

 2. herr_tomte skrev:

  Får inte machida vara med? =D

 3. jeNk skrev:

  Kan inte få nog av dem!

  machida har fullt upp med att träna medan Tito snackar…tror att resultatet kommer bli därefter.

 4. Emil skrev:

  Tycker detta fight card är bättre än ufc79 utan tvekan.

 5. alexander skrev:

  Kan inte någon tvinga Jardine att klippa det där jävla skägget!?!

  Alla matcher jag sett där den ena fightern säger innan fighten “He has good skills and I am gonny try to..” har den fightern förlorat. Ett slag är över redan innan det påbörjats.

  Tito får vara försiktig att associera Punishment för mycket med sin egen person. Bra i början för att få publicitet, men i längden måste varumärket vara mer oberoende av en speefik person för att inte alleniera potentiella konsumenter (ex, stan smith, björn borg)

  Jag ser mest fram emot hela grejen Tito vs Dana, vem som ska håna vem mest osv osv.

  Om Sherk säger att han aldrig hört talas om Nandrolon förrut så ljuger han. Antingen det eller så har han bott i en gråtta de senaste åren. En av de största idrotts skandalerna i USA (Marion Jonze och andra friidrottare) blev dömda för användning av bla Nandrolon. Var på varenda tidning och tv kanal i landet.

 6. Hulkster skrev:

  Äntligen ett bra fight card, tycker samtliga figthers är bra fast iofs Jardine är ett skämt som hade medvind när han mötte Iceman.

  Tror och hoppas verkligen på att Tito vinner samt att han inte gör bort sig efter matchen med att kommentera UFC utan att han tackar för sig istället med flaggan i topp å slutar tjata om “bring back the troops” osv som han brukar.

  Silva kommer banka sönder Jardine rejält ska bli ett nöje att se och hoppas han rycker loss pipskägget oxå.. :)

  BJ å Hajen kommer nog bli en mycket explosiv match.
  Tycker att oavsett om BJ vinner ska gå upp en viktklass å utmana GSP vore kul att se.

 7. Emil skrev:

  Jag verkar vara ensam om att tro att Jardine har en bra chans. :)

  Hoppas givetvis på Silva dock.

 8. Peter Ahonen skrev:

  My picks:

  Sherk vinner på sen TKO eller decision. BJ avslutade Joe Stevenson på ett brutalt sett, men jag har fortfarande tvivel på hans förmåga att stoppa en match mot en så stark och rutinerad fighter som Sherk. Det kan ske, men om jag skulle sätta pengar så sätter jag de på Sherk.

  Jardine vinner via en solid gameplan. Wanderlei har sett bättre dagar och jag är långt ifrån säker på att han får en renässans inom UFC. Om Wand ska vinna, så ska han lyckas överväldiga Jardine ala Houston Alexander. Och överväldigande om något är ju Wand, iaf den gamla Wand. Men jag tror Wanderlei är för rädd att förlora för att ge allt som han gjorde förr.

  Machida tar det på decision. Han är för hal för att Tito ska kunna avsluta honom, samtidigt som han själv inte har verktygen att avsluta Ortiz. Om Tito lämnar det till domarna skulle jag gissa på att White har varit där och sagt åt de att döma i Machidas favör. Jag hoppas dock verkligen på Tito. Karln är en jävla fåntratt oftast, men bara för att prakt-arslet Dana White ska få vatten på sitt kuvert, så vill jag se Tito vinna dominant. Kommer tyvärr inte hända dock.

 9. Pontus skrev:

  BJ slog Matt Hughes 2004 (när Hughes var som bäst), förlorade knappt mot GSP och utklassade Stevensson så visst har han förmågan att stoppa Sherk, särskilt när han har rutor på magen =).

 10. The Heat skrev:

  BJ penn snackar fööör mkt skiit !!!
  Tito snackar ju alltid, ju mer man tittar på hans fighter och klipp på honom börjar man inse att han är en bra fighter och en bra människa.

  Jag hoppas på:

  Sean Sherk
  Tito Ortiz
  Wanderlei Silva

  BJ Penn: Sean sherk your dead!

  I say: BJ penn, you are dead ! :twisted:

 11. The Heat skrev:

  en sak till, till den som skrev att sean sherk kommer att vinna på tko… Det tror jag verkligen inte !!
  men jag hoppas det… :cool:

  De harcore fansen på forumen säger att BJ penn vinner på Rear naked choke r 2… Hoppas inte :cry:

 12. Emil skrev:

  Hur kan man hålla på en jävla fuskare?

 13. Peter A skrev:

  Emil: Ingen vet säkert om han fuskade, så om man håller på honom så är man nog av åsikten att han inte är en fuskare, eller så ogillar man BJ Penn väldigt starkt.

  Fusk och doping osv fungerar tyvärr som så i sport att det är okej så länge man inte åker fast. Jag tror att väldigt många fler petar i sig halvskumma preparat och supplement. Sherk åkte dit, det kan ha varit nandrolon eller något liknande som missförstogs för det.

  Point is; sportdoping är allt annat än svart och vitt.

 14. Johnny skrev:

  Rätt givet att han fuskade. Sean Sherk hade 12 ng/ml nadrolone när han åkte fast, där gränsen som UFC har är 6 ng/ml. På det så har de gjorts undersökningar på olympiska kvinnor som visar på att de inte kommer över världen på 2-3 ng/ml, och då ska man nämna att kvinnor har högre nivåer av nandrolon än vad män har.

  Sean Sherk missade väl lite med doseringen innan tävling eller blev övermodig. Ben Johnsons team blev tex övermodiga när Ben gick skadad och gav honom den sista dosen innan tävling senare än vanligt för att behandla hans skadeproblem bättre, annars hade inte Ben Johnson åkt fast den gång.

 15. Johnny skrev:

  Sen är ju mma:n inte känd för att vara en ren sport… Vilket jag tycker är synd. För det skulle vara väldigt enkelt att testa fighters eftersom man vet exakt när de ska fightas. Det är ju bara att dyka upp ett par ggr oanmäld under tremånadersperioden innan match.

  Tror heller inte att fighterna skulle bli sämre utan doping eftersom de möter varandra. Det är ju annat när det gäller individuella idrotter som 100meter. Men om nån dopar sig så får de en väldig fördel både i träningsförberedelser och på matchdag motför de som inte dopar sig. Därför tycker jag det är viktigt att rensa upp sporten i ett tidigt skede. Blir lätt annars så att man måste dopa sig för att ha en rimlig chans, vilket det tyvärr lutar åt i dagsläget.

 16. Pontus skrev:

  Dopning är väldigt svart och vitt, åker du dit i en kontroll så åker du dit, punkt jävla slut! Har du inte papperna i ordning så är du ett klantarsel (Nick Diaz).

 17. Emil skrev:

  Grym skillnad på Diaz marijuana puffande och Sherks äckliga horhästbög nandrolon missbrukande kräkslyna dock.

 18. Emil skrev:

  Peter A: Vakna upp förfan. Varenda jävel som åker dit “visste inget”.. Yeah right, och Ludmila var säkert oskyldig hon också.

 19. Emil skrev:

  Och ja, jag hatar verkligen Sherk. Därför jag tar till en såpass otrevlig ton. Ni får ursäkta.

 20. Bear skrev:

  BJ kan säkert vara trevlig men allt som oftast är han ju bara föööör jävla gapig. Kan han ens säga något utan att snacka skit om andra?

  Tro mig, ALLA på den nivån petar i sig grejer (av olika kaliber så klart men ändå). Det är bara naiva svenskar som tror något annat.

  Och apropå att klippa Jardines skägg… Kan inte nån klippa håret (och spöa skiten ur) den sanslöst äckliga Giuda? Får en att må fysiskt illa…

 21. Emil skrev:

  Bear; har du några belägg för det eller är det rena spekulationer?
  Inser givetvis att mörkertalet är rätt högt, men tvivlar på att det är såpass utbrett som du får det att låta.

 22. Peter A skrev:

  Emil: Menade inte att folk är oskyldiga, utan påpekade bara att det enda som skiljer Sherk från andra är att han åkte fast. Jag tror rätt många fighters, precis som andra sportutövare, dopar sig.

  Poängen är inte heller att det är okej bara därför, utan snarare att jag tycker starka reaktioner över att någon åker dit för doping är lite naivt, eftersom jag är övertygad att sådant sker mycket bakom kulisserna ändå.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235