Inför UFC 84 - Wanderlei Silva

Kan det vara så att hans engelska böjar bli lite bättre?

Kan det vara så att Jardine med tränare Jackson lurar på en strategi som gör att vi inte får se sluggfesten som många förutspår?

11 Responses to “Inför UFC 84 - Wanderlei Silva”

 1. Joakim Borgudd skrev:

  Det blir grymt roligt att se Wand igen, tror han kommer vara bättre nu än mot Chuck, andra matchen i bur med en stärkande förlust, jag tror på stordåd. Har svårt att se en gameplan som Jardine skulle kunna neutralisera Wand med.

 2. Peter Ahonen skrev:

  Wand säger att han inte har lika mycket press på sig, men Chuck var hans 3:e förlust i rad. Visserligen var Cro Cop och Hendo förlusterna i PRIDEs sista dagar, men det väger ändå tungt. Jag tror att Jardine är en make or break fight för Wanderlei, mer eller mindre.

  Trots att Wanderlei helt och hållet demolerat två av mina stora favoriter totalt 5 ggr tillsammans, Rampage och Saku, så gillar jag honom ändå. Han är epitetet av en no bullshit fighter som alltid ger allt inne i ringen. Jag känner lite på mig att han är en dalande stjärna, men det vore skitkul om han fick en renässans i UFC.

 3. Anders skrev:

  Tror inte mitt psyke överlever om han förlorar en match till på raken.

 4. Johan Wicklén skrev:

  Jag är jävligt imponerad av att han kör på med engelskan och alltid är så vänlig i alla intervjuer. Sen har han inte sett lika hungrig ut på senare tid. Inte alls det monster som stampade sänder japaner en gång i tiden. Att just stompsen är borta och att han måste fightas i bur tror jag är reella nackdelar för honom. Han borde gå ner en viktklass.

 5. Fredde skrev:

  Eller hur Anders, han får inte förlora.. inte för hans egen skull men för min :neutral:

 6. miranda skrev:

  han kommer inte förlora!
  det ska bli otroligt kul och se honom vinna:)

  johan w. håller med, tycker han verkar vara rätt ödmjuk som person fast han ser dödsfarlig ut!

 7. Pontus skrev:

  Vad är en “reell nackdel”? :lol:

  Jag hoppas hoppas hoppas att att allas vår yxman kommer hugga ner och bränna trädgården och salta jorden efteråt.

  (Jardine = trädgård på franska)

 8. Fredde skrev:

  Tur att du la till översättningen, annars hade jag inte fattat ett jota ;). Även fast jag läst franska och nu kommer ihåg att trädgård=jardine.

  Men Jenk.. vad grundar du detta på: “Kan det vara så att Jardine med tränare Jackson lurar på en strategi som gör att vi inte får se sluggfesten som många förutspår” ?

 9. Fredde skrev:

  Bump…

  Jeeeeenk, vart är du? kollar du inte kommentarer? :evil:

 10. jeNk skrev:

  Det hamnade på min “att göra”-lista…så nu gör jag det :)

  Min tanke med kommentaren var att om tränare Jackson bedömer att Jardine är likvärdig eller sämre stående än Silva samtidigt som han anser att Jardine är likvärdig eller bättre på mattan så är det ett smart drag för Jardine att försöka få Silva på rygg och inte stå och slugga med honom. Men svårt att säga vilka bedömningar de gör eftersom UFC premierar numera fighters som skapar spännande matcher och inte bara vinner. Så tänkte jag…tror jag. :razz:

 11. Fredde skrev:

  Ok :)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235