Inför UFC 88 - Försmak på “Countdown”

När ska vi få se Franklin på video utan en blåtira?

7 Responses to “Inför UFC 88 - Försmak på “Countdown””

 1. Jooz skrev:

  Countdown to Countdown to UFC 88

 2. jeNk skrev:

  För-försmak på UFC 88… ;)

 3. Niklas skrev:

  “He’s the best middleweight fighter in the world, except he can’t beat Anderson Silva” - Dana White…

  Guess what Dana… då är han INTE bäst i världen.

  Kan inte UFC låta Hamill och Evans mötas istället? De kunda få ligga och brottas med varandra och hålla positioner i 3 ronder på det icke tvsända kortet. Rich “näst bäst” Franklin kunde då möta Chuck “marschpulvret” Liddell i ett härligt standup krig.

 4. Jooz skrev:

  word Niklas, word.

 5. alexander skrev:

  Nä, jag tycker det här är bättre, då vi får se både Hamill och Evans få stryk.

  Har för mig att Ace alltid har den blåtiran. Har hört nån historia om att det sprack ett blodkärl nån gång i highschool och så har det varit så ända sen dess. Okej, det kanske inte är en klockren medicinsk yttrand, men ändå. Har för mig att jag hörde nånstanns att blåtiran är permanent pga nån skada.

  Nån som har mer info om detta??

 6. Jooz skrev:

  alexander, finns grymt många trådar om detta på olika forum. De flesta är helt absurda som denna jag hittade på mmaplayground:
  “that black eye is actually a tattoo because rich franklin killed a man in prison but doesn’t know what a tear drop looks like”

 7. yonsson skrev:

  Han som sa det med tatueringen skämtade uppenbarligen.
  Nu blir jag väl tokdissad, men underskatta in Hamill. Han är bra på det som Franklin inte är bra på, dvs brottning och dirty boxing. Jag hade inte alls blivit chockad om Hamill vann.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235