Inför UFC 88 - Mina tips

Det blir mycket kort och koncist…

Chuck Liddell vs Rashad Evans
Jag har svårt att föreställa mig att Liddell ska göra samma misstag mot Evans som han gjorde mot Jardine, dvs att inte anpassa sig efter vad motståndaren bjuder på för utmaningar i matchen. Jag tror och hoppas att Liddell fick sig en värdefull läxa och att han kommer in och fullständigt förstör Evans. Jag tror på knock…

Rich Franklin vs Matt Hamill
Jag hade nästan glömt hur irriterande Hamills tjoande var till Persson påminde mig. Men han har också irriterande bra nedtagningar och en haka som tål en hel del. Så det stora frågan är om Franklin kan uppvisa samma finess och styrka som tidigare när han var mästare? Jag kommer ju ihåg den sjuka tränings-etiken han uppvisade när Rachelle Leah var på besök. Men sedan förlusterna mot Anderson Silva har jag varit långt ifrån övertygad om att vi får se samme Franklin igen. Risken finns att Franklins karriär börjar att plana ut och att det finns annat i livet som är mer tilltalande för honom. Men är Hamill den som kommer knuffa ut honom för stupet i Kusbölehelvetet? Det hoppas och tror jag inte samtidigt som jag bedömer risken som stor att vi får se Franklin på rygg en hel del och att domarna kan ge Hamill matchen. Kom igen Franklin!

Dan Henderson vs Rousimar Palhares
Palhares har fantastisk BJJ, han är tveklöst livsfarlig på mattan. Men jag tror inte att Henderson kommer att tillåta att det hamnar där. Henderson har fantastikt brottning och han kommer förmodligen att använda de kunskaperna för att komma upp på fötterna igen. Jag tror på knock…men förhoppningsvis går det bra för Palhares så att han kan hjälpa Bielkheden inför sin match!

Nate Marquardt vs Martin Kampmann
Jag hoppas innerligt på Kampmann men jag tror att han kommer kännas väldigt liten i octagonen tillsammans med “the Great”. Men Kampmann har tidigare visat att han kan ta sig ur kniviga situationer och det hoppas jag att han lyckas med denna gången också, för Marquardt kommer definitivt att sätta honom i sådana. Heja Danmark!

Thiago Tavares vs Kurt Pellegrino
Bam! Wham! Kaplow! Kan bli intressanta bataljer på mattan här och jag hoppas att Batman tar hem det men det är i mina ögon 50/50. Jag tycker att båda har en tendens att göra både oväntade och ofördelaktiga drag.

Tim Boetsch vs Michael Patt
Patt vem? Detta är matchen som ger Boetsch direktbiljett till en match mot en fighter som man känner igen namnet på.

Dong Hyun Kim vs Matt Brown
Att få spö av någon som heter Dong kan inte vara lätt, men det är något Matt måste genomleva. Detta resultat är jag så övertygad om så att jag kommer att lägga slantar på det.

Jason Lambert vs Jason MacDonald
Jag tror starkt på MacDonald i denna match då jag gång på gång fascineras av Lambert underliga stil. Lambert har visserligen tunga händer men jag hoppas att MacDonald subbar honom ordentligt.

Roan Carneiro vs Ryo Chonan
Jag vill verkligen att Chonan ska vinna, det är PRIDE-körteln i mig som talar. Men det kan bli svårt. Till och med mycket svårt.

3 Responses to “Inför UFC 88 - Mina tips”

 1. jb skrev:

  Tror henderson underskattar palhares och egentligen ville ha en “större” fight, väldigt trevlig match ur oddsperspektiv, unibet betalar 2.40 för brassen.

  Stora frågan är väl om palhares kan ta en smäll för jag är övertygad om att han kommer kunna ta ner henderson.

 2. jb skrev:

  palhares på benlås i första ronden ;)

 3. jb skrev:

  får visst käka upp alla mina tips idag hehe..

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235