Inför UFC 98 - Invägningen

Nu är invägningen för UFC 98 avklarad, alltså är det bara själva galan kvar. Det var en väldigt odramatisk invägning där det mest spännande var att Hughes och Serra inte skakade i hand. I övrigt väldigt glad stämning och alla fighters klarade vikten. Det enda undantaget är inhopparen Mike Pyle som väger in senare inatt. Kolla bilder från invägningen här.

Huvudkort
Rashad Evans (205) vs Lyoto Machida (204)
Matt Hughes (170) vs Matt Serra (171)
Chael Sonnen (186) vs Dan Miller (185)
Sean Sherk (156) vs Frank Edgar (155)
Drew McFedries (185) vs Xavier Foupa-Pokam (186)

Underkort
Brock Larson (171) vs Mike Pyle (väger in senare)
Patrick Barry (237) vs Tim Hague (263)
Phillipe Nover (156) vs Kyle Bradley (156)
Andre Gusmao (206) vs Krzysztof Soszynski (206)
Yoshiyuki Yoshida (171) vs Brandon Wolff (170)
George Roop (154) vs Dave Kaplan (156)

4 Responses to “Inför UFC 98 - Invägningen”

 1. Lasha skrev:

  Fan asså inget vidare “fightcard” va, om inte ens ivägning har lite prov på bad intensions så vette fan.
  Ser fram emot Mattornas fight mest. dom kommer fan gå in med 110 % hat å de lär ju inte va lika uthålliga som i tidigare dagar så de lär ju vilja avsluta fighten tidigt, Lätt “Fight of the night”
  Btw tror Machida-Evans blir ett sömnpiller, två Counterstrikerers som väntar på att nån ska sticka fram hakan å sen explodera… Låter som ännu en Huvudmatch som går till Dec. :sad:
  Im out!

 2. Mr Klister skrev:

  Jag måste säga att jag tycker det är ett skönt kort med tre tunga matcher.

  Sherk vs Edgar tror jag kommer bli en underhållande match med explosiva fighters.

  Matt vs Matt kommer osa av hat och det blir nästan roligare att se hur förloraren i denna kommer att reagera. Jag håller lite på Serra här men vette fan om han orkar stå emot Hughes wrestling. KAN bli en jag ligger på dig en stund så ligger du på mig en stund sen-match.

  Sedan ska det bli fantastiskt att se de två obesegrade fighters mötas i en titelmatch. Rashad, underskattad som vanligt möter en farlig jävel som ingen verkar kunna träffa. Machida känns lite mer som en krigare på riktigt och Evans som en idrottsman. De kommer vara taktiska och sedan explodera. Helt klart ovisst och det ska bli spännande att se vem som kommer styra. Vi har nog inte sett allt i någon av grabbarnas arsenal.

  Mina 2 cents.

 3. Morgall skrev:

  Lasha tänk på att Lyoto Machida har avslutat två av sina 3 sista matcher och nästan matchen mot Tito Ortiz, hans senaste match mot Thiago Silva, ser man att nästan enbart Machida dök in med attacker , utan att behöva kontra.Machida var väldigt aggresiv i den matchen, även i matchen mot soukidjou.

  Rashad Evans har avslutat 4 av sina 6 senaste matcher..Om nu Machida attackerar såsom han gjorde mot Thiago silva, kan vi mycket väl se råa slagväxlingar, i annat fall har du isåfall rätt”".

 4. Karl-GSP skrev:

  Har precis ringt och pratat med tv4 angående om dom visar galan på anytime. Det gör dom inte.

  Kan inte vi på mmabloggen fixa namn insamling etc för att dom ska göra det i framtiden?

  Det är så sjukt nice om det skulle funka :)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235