Inför UFC Fight Night 11 - Chris Leben vs Terry Martin

Chris Leben
Enligt ryktena innan galan så skulle Leben gå match mot Mike Swick men han valde istället Martin. Swick har en klar uppfattning om varför han inte fick möta Leben igen och det blir upp till er att fundera över varför ni tror Leben bangade…ooops, skrev jag bangade? :D

Hittar inte så mycket nytt om Cripplaren inför denna match…hans hemsida ger ingen särskild information förutom att han avser att parta med Quarry efter matchen. På sin myspace talar han om sin tid på Hawaii men inget specifikt om Martin. Det jag vet är att han inte längre tränar med Team Quest utan numera är på heltid på ICON training center i Hawaii.

Leben om Martin (uppdaterat): “Han påminner alla om att han är en division1-brottare och att han kan slå hårt och grejer. Jag förstår att det är viktigt för honom, viktigt att påminna sig själv om att han är en tuffing. Jag vet att jag är tuff så jag behöver inte berätta det för alla och prata skit hela tiden för att stärka mig själv. Han har ett högt skall, men litet bett.” - MMAWeekly

Terry Martin
Psykologistuderande Martin valde att gå ner till 185lbs och sedan dess har vi fått se honom i sammanlagt 138 sekunder…en vinst mot Jorge Rivera och en mot Ivan Salaverry. Martin är känd för sina explosiva stående insatser men till UFC.com poängterar han att han har varit brottare och att han vid ett tillfälle förlorat en grapplingmatch med ett poäng mot Monson.

Martin tränar vid Team No Ego tillsammans med Dennis Hughes, Mike Russow och Amando Sanders…inget topp-camp men de har en imponerande vännerlista på deras myspace i alla fall :)

För närvarande utkämpar Martin en annan kamp…han håller just nu på att stämma Chicagopolisen för att de diskriminerat honom vid ett tillfälle när han blev stoppad i trafiken. Martin blev inte fälld i rätten för det överträdelser han anklagades för och nu kommer rättsliga repressalier för polisen.

Martin om Leben: “Det enda jag tänker är att “another one bites the dust”.” - UFC

Geniet:
Husvagns-snubben Leben har i mina ögon blivet tråkigare och tråkigare. Han kör sin badboy attityd samtidigt som han lipar som en unge när något går emot honom. Tycker det börjar bli dags för att avsluta hans karriär och Martin sätter tredje spiken.

Var väldigt glad då UFC bestämde sig för att ta tillbaka Ivan Salaverry. Terry Martin som loosade sina två första matcher i UFC satte stopp för en av mina favoriter vilket betyder att Terry Martin kan slåss. Fram med hammaren djurplågaren ska bli knockad…

jeNk:
I mina ögon är Leben mat åt UFC-massorna som egentligen inte är MMA intresserade utan endast vill se folk slå varandra besinningslöst blodiga. Jag har svårt att finna hans stil underhållande och matchen mot Anderson Silva var som ett godisregn för mig. Terry kan bli för svår utmaning om Terry är smart nog att utnyttja Lebens svagheter. Men om han ska leka tuffing på Lebens villkor kan det gå hur som helst egentligen. Men som psykologistuderande måste Terry ha läst om barnpsykologi…något som kommer att hjälpa honom att plocka isär den stora rödhåriga bebisen.

Ono:
Nu såhär långt efter kan jag inte förstå hur jag kunde fatta tycke för en så stor nolla som Leben under första säsongen av TUF. Jag tror egentligen killen har Koshcek och Bobby att tacka för den karriär han har idag för hade han inte fått sympatirösten från alla fansen så hade han inte varit i UFC för i buren har han inte presterat mycket. Terry Martin däremot har gjort motsatsen och verkligen imponerat mig hans två senaste matcher och jag tror att vi kommer få se en ganska kort match även här. Leben som inte kan försvara sig intelligent kommer inte ha en chans att stoppa Martins snabba händer. Efter denna match kommer vi ha fått se Martin i cirka 300 sekunder som 185 lbs fighter.

8 Responses to “Inför UFC Fight Night 11 - Chris Leben vs Terry Martin”

 1. sluggo skrev:

  Tänkte bara ge lite allmän cred till er pojkar.
  läser mmbloggen dagligen och tycker den är riktigt bra!

  Tack för mkt bra inlägg!

  /sluggo

 2. jeNk skrev:

  Det är kommentarer som dina som gör det värt det! Det värmer, tack!

 3. Chifenix skrev:

  Ono word!
  Tänkte exakt samma sak om Leben härrom dagen!
  Hoppas Terry ger honom en biljett ur UFC.

 4. Rob Riot skrev:

  Tråkigt att alla klagar på Leben… Kände med honom till 100% under TUF1 och gör det fortfarande. Verkar vara en skön grabb privat. Om en fighter är bra eller inte har väl inte med saken att göra?! Man kan väl inte hålla på någon bara för att den är bra?! Då är man “medgångssupporter” och förtjänar inte att leva.

 5. Chifenix skrev:

  Rob: Klart man kände för honom då. Men varför nu? Tror inte han bor i en trailer längre. Sen bara för att man kände för honom för 2 år sen o inte nu så är man en medgångssupporter? Du e ganska förvirrad känner jag.

 6. Geniet skrev:

  Även jag föll för honom i TUF1…men ärligt varför? Han pissade ner en snubbes säng och var ett riktigt ärkesvin! Sen störde man sig ännu mer på Kos så då började jag gilla Leben..men fuck it, i grund och botten är han en riktig mobbare som tog första chansen att hävda sig mot den svagaste indiveiden i huset!!!

 7. Rob Riot skrev:

  Till Chifenix:

  Förvirrad? På vilket sätt? För att jag väljer de människor jag gillar genom känslan de ger mig i magen och inte för vad det presterar? Och att TUF1 var för flera år sedan, vad har det med saken att göra? Byter du tex vänner och fotbollslag efter några år? Det kallas lojalitet och det är något jag värderar väldigt högt! Vill också säga god natt, god natt till Terry Martin… :lol:

 8. Rob Riot skrev:

  Till Geniet:

  Jag kan hålla med om att han var ett svin i börja av shown eller kanske barnslig är ett bättre ord. Men visade en helt annan sida när han fick komma tillbaka in i huset. Det är bara något med killen som jag gillar, kan inte sätta fingret på det. Gillade även Nate faktiskt, verkar vara en grymt trevlig kille. Kul att båda vann! Deras efterfest inne i mandalay bay var nog grym!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235