Intervju med Shogun

Enligt MMANews har Shogun till en lokal brasiliansk tidning gjort följande uttalande (allt kursivt är egen översättning):

“Jag blev riktigt ledsen, detta är den största förlusten i min karriär.”, Shogun har tidigare endast förlorat mot Coleman (när han bröt armen i ett fall) och mot Babalu. “Jag har aldrig blivit så trött som jag blev i denna match. Jag försöker inte att hitta på några ursäkter, anledningen till tröttheten var mitt fel. Jag tränade inte som jag skulle, jag fokuserade inte på mig själv och det är andra omständigheter som gjorde mig förvirrad om mina prioriteringar.“. “Jag har lärt mig av mitt misstag och jag kommer att komma tillbaka som en starkare fighter.”. “Eftersom jag blev trött så ville jag få ner matchen på marken för att avgöra den där från topposition. Inledningsvis var planen att matchen skulle hållas stående men jag blev trött.

Utöver ovanstående problem i förberedelserna berättade Shogun att han hindrades av en knäskada som plågat honom de två senaste månaderna. “Jag skadade ett ligament i knäet under min träning, jag blev begränsad då jag inte kunde springa eller röra mig riktigt. Men jag tränade ändå, men inte tillräckligt.”. “Jag kommer att opereras på fredag (28 september) och jag kommer inte att ha möjlighet att träna på tre månader. Jag gör min comeback i januari eller februari.”. “Målet är fortfarande bältet”.

Efter UFC 76 blev John Hackleman, Lidells tränare sedan 16 år, intervjuad av the Fight Network och han hade inte uppfattningen att Chuck Lidell skulle plocka ut pensionen. De ville ha en match mellan Iceman och Shogun…något som inte verkar vara möjligt nu. Så snälla Dana…ge oss Iceman vs Wanderlei!

Jag håller tummarna att operationen går bra, vem är med mig?!

2 Responses to “Intervju med Shogun”

  1. Pyret skrev:

    Jag tror frotfarande att om shogun kommer tillbaka till sin riktiga form kommer han dominera UFC, så jag håller defenitivt tummarna. :smile:

  2. sluggo skrev:

    WAR Shogun!
    Han kommer tillbaka, stronger and better.
    tvivlar inte en sekund på denna man

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235