James Irvin, den nya Sherk?

James Irvin har testats positiv på Metadon och “Oxymorphone” i samband med matchen mot Anderson Silva. Båda är substanser man använder för lindring av kronisk smärta. Sherk har avtjänat sin tid på skampålen, tar Irvin hans plats nu? För mig gör han det. Skäms Irvin.

Nu inväntar vi ursäkterna eller förnekandet. Var han skadad innan matchen? Visste han om smärtan som väntade honom och han försökte med lite förebyggande insatser? Spelar det egentligen roll varför han var dum nog att gå en match utan att vara ren?

10 Responses to “James Irvin, den nya Sherk?”

 1. Mattias S skrev:

  Lite skillnad på smärtstillande och steroider va?

 2. Jocke skrev:

  Helt oförklarligt hur han kan dopa sig när han vet att han kommer att bli testad då han fightas i mainevent. Idiotiskt. Men det var väl det sista vi såg av honom i UFC då. Å andra sidan vet man ju inte med DW - han kan ju lika gärna ta tillbaka honom om ett år.

 3. flash skrev:

  Vad jag förstår så var det smärtstillande. Kanske det var receptbelagt och han inte slutade i tid innan matchen!? Man bör nog inte vara allt för hård i sin bedömning innnan mer info framkommer.

 4. jeNk skrev:

  Visst är det skillnad på smärtstillande och steroider, men det är fortfarande illegala substanser. Men vi inväntar mer info…

 5. Casha Upp skrev:

  Han är väl tillbaks inom ett halvår som de andra fuskarna i staterna…

 6. GG Allin skrev:

  Casha upp, var vänlig att förklara dig själv. Hur fuskar han? Var tar han fördel av att ta smärtstillande?

  Jag är väldigt drogliberal men jag tycker ändå att ni måste förstå att man kan behöva smärtstillande? Jag tror inte att ni skulle klaga när ni ska dra ut tänder hos tandläkaren?

  Den här killen är en fighter och har säkert ont i hela kroppen. Det är inte annat än rätt att han tar smärtstillande, tycker jag.

  Sherk däremot dopade sig och gav sig själv fördelar som ingen annan har. Vilket för mig självklart är fel.

 7. Mattias S skrev:

  Sen minns ni kanske att t.ex Bas Rutten också testade positivt för smärtstillande.
  Så glöm inte att bränna honom på bål också.

 8. Morgall skrev:

  japp lite skillnad

 9. Gator skrev:

  regler är regler är man med i leken och vet reglerna så får man ta sin kast när man inte följer dom.

 10. Casha Upp skrev:

  GG Allin, preparaterna han tog är med på den förbjudna listan.
  Vilket man inte får ta och om man då tar dem så är det ju fusk. Men samtidigt är det som du säger inte steroider vilket jag tycker som du är mycket värre.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235