Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Junie Browning ber om ursäkt

Junie Browning ber om ursäkt

Efter sitt senaste snedstegJunie Browning slog ner tre sjukskörterskor i ett försök att lämna behandlingsrummet på sjukhuset så har han nu bett om ursäkt.

”Jag vill inte ens förklara mig, jag vill bara be om ursäkt till alla inblandade i händelsen. Jag har inga ursäkter, jag vill bara att folk ska veta att saker och ting som hänt och skrivits i diverse sidor och tidningar inte speglar verkligheten, det är mer komplicerat än så. Jag har massa problem som jag arbetar på att lösa, det är allt jag kan säga. Jag kan inte förändras över en natt, jag arbetar på det kontinuerligt. Jag ber innerligt om ursäkt och om jag hade kunnat få det ogjort så hade jag definitivt gjort det. Jag vill tacka alla mina fans för deras support och även tacka UFC för den chansen dem givit mig. Jag gav verkligen UFC ett dåligt rykte. Jag lovar att bete mig bättre i framtiden, även om processen kommer att ta tid. Jag ska återgälda mina beteenden.”

Detta är inte första gången Junie Browning ber om ursäkt för något han orsakat. Frågan är om han någonsin får tävla för UFC igen. Att döma från videon så verkar det inte som det. Han ser psykologiskt knockad ut och är verkligen långt ifrån en återkomst till det skick han bör vara i som en professionell MMA-fighter.

11 Responses to “Junie Browning ber om ursäkt”

 1. nature skrev:

  Pust!

  Killar som han saknar dels självinsikten att de behöver lära sig att FRÅGA OM hjälp, samt motivationen att ta emot hjälpen när den kommer. Mina förhoppningar om Junie är mycket små efter vad jag har sett av honom. Sörjd och saknad av få, kommer han att lämna detta jordeliv om några få år - så sant som amen i kyrkan!

 2. yonsson skrev:

  Osmakligt att han har på sig en UFC-tröja. Detta bevisar bara det vi redan visste, nämligen att han inte borde ha fått något kontrakt hos UFC från början.

 3. niclas 1 skrev:

  I mina ögon skall UFC skämmas för att de tog med honom i TUF och i UFC. De skall skämmas för sin dumgirighet.

  Snubben i fråga är bara en pajas som fått alldeles för stort utrymme och som vi skall ignorera. När han fightas kan man t.ex. gå på muggen eller poppa popcorn.

 4. Mattias skrev:

  Haha vilket fint tips niclas 1, jag ska följa det. “När han fightas kan man t.ex. gå på muggen eller poppa popcorn.”

 5. nature skrev:

  @niclas 1
  Ett ypperligt exempel på att Dana ljuder, igen!
  Han har vid flera tillfällen påpekat att de killar de söker till TUF, skall vara starka: mental och fysiskt.

  Junie Browning kan ju inte ens varit i närheten av ett psykologiskt test, eller en intervju av någon som har till yrke att avgöra människors psykologiska status, innan han klev in i huset? Efter hans första vinst i UFC slog sig Dana för bröstet och berömde sig själv för att kille (Junie) tackar honom (Dana) för att han nu kommit till insikt efter hans sett sig själv göra bort sig på TV. Som om det skulle hjälpa en kille som han? Nu med facit i hand, så beskyller samma Dana honom för att vara psykiskt instabil?
  Har inte gänget som producerar TUF det minsta lilla ansvar? Alls? De är ju trots allt inte så ovanligt att det kliver ner en och annan instabila snubbe i träningshallen, eller hur? Det kan väl knappast komma som en nyhet för killarna som producerar TUF?

  Nej, jag tror TUF arbetar som svenska medier gör. De har hela dramaturgin klar innan killarna ens går in i huset för: “Låt oss ta en psykisk instabil till trailer trash och göra honom känd.” Skapar han problem så dumpar vi honom bara.

 6. Fred skrev:

  OM han har problem.. jo tack kolla hur han ser ut i ansiktet. hoppas de beror på stryk han fick under tumulten. annars är de av andra orsaker som kommer ta tid att lösa… Svullnare får man leta efter.

  Säga vad man vill men nu är väl inte TUF direkt bättre i år än vad de var den gången Junie var med,eller? Då hände de i vart fall något nu är de segare än karlsons klister. Kunde man poppa popcorn då så kan man både laga och äta julbord.

  Tror säkert han skulle kunna bli en bättre fighter, men han kommer med största sannolikhet vara körd efter detta. Han har allt för många problem att jobba på istället för att koncentrera sig på fightingen.

 7. Martin skrev:

  SERIÖST, junie och kimbo slice behövs för den här sporten då de flesta gillar o ligga runt med andra killar på mattan…..
  och seriöst….

  Ultimate Fighter 1 var den bästa chris “doparen” leben som slog sönder dörrar…

  Ultimate Fighter 10 nu med tunga killar suger rikigt, enda anledning de flesta ser på det, och jag, är just för KIMBO

  Ultimate Fighter 8 var även bra när de käkade sperma
  o drack piss, o sedan var JUNIE med o gjorde det rikitigt bra

  Så fan klaga inte på JUNIE…

 8. Anders E skrev:

  det är jäkligt lätt att sitta o dömma andra bakom ett tangentbord, men Junie ska ialla fall ha props för att han ber om ursäkt ordentligt.

  Killen har ju uppenbarligen stora problem och kanske att världen hade sett lite bättre ut om folk tyckte att det var tråkigt att människor kan må så dåligt att dom fuckar upp hela sitt liv och skadar andra och att man hoppas på att dom får ordning på livet istället för att säga hur dålig han är som har på sig en ufc-tröja eller att ingen kommer sakna honom om han dör och att man hellre poppar popcorn än ser honom fightas…

  Det är riktigt tragiskt, både det faktum att han inte fått ordning på sitt liv och att ni sitter här och bara gnäller som om det inte vore en riktig människa vi pratar om.

 9. niclas 1 skrev:

  Jag klagar inte på Junie, utan på UFC för deras prostituerade beteende, vilket inte minst tar sig i uttryck i det pinsamma TUF-spektaklet.

  Och om jag skulle gå på en ufc gala om junie fightas så skulle jag gärna uppmana allihop att gå och käka popcorn, korv och allt möjligt för att inte titta på matchen. Inte för att jävlas med grabben Junie utan för att det inte skall löna sig för UFC att prostituera sig, vilket det ju annars gör. Prostitutionen ger stålars och det är därför det är ett så vanligt förekommande beteende.

 10. acke skrev:

  Jag håller med Anders E fullt ut. Väl talat!

 11. MMABloggen » Blog Archive » Browning hittar ny botten skrev:

  [...] han personalen till livet. Som en konsekvens av sitt agerande tappade han kontraktet med UFC. Han bad offentligt om ursäkt för sitt agerande där han hävdade att han skulle “bete mig bättre i framtiden, även om [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235