Kang till UFC

Denis Kang har uppgett för Sherdog att han skrivit ett kontrakt på 4 matcher för UFC. Kanadensaren vann nyligen en match hemma i Kanada mot Marvin Eastman på blixtsnabb knockout. Han har sen Pride föll varit en mycket eftertraktad free agent och nu har han alltså skrivit på för UFC.

Vi har tidigare skrivit om Kang här och han tränar tillsammans med Georges St. Pierre i Montreal. Han var tidigare en av de högst rankade i Pride och sen 2003 har han bara förlorat 3 gånger och då mot toppkillarna Akiyama, Mousasi och Misaki. Därför känns han som ett riktigt tungt tillskott i mellanvikten i UFC. En division där det för närvarande inte direkt kryllar av titelutmanare. Han säger sig kunna gå match tidigast i januari, det blir intressant att se  vem han får möta i sin debut.

“Det känns jättebra, det har gett mig ännu mer fokus och motivation eftersom nu har jag jobb att göra. Det påminner mig om när jag först skrev på för en stor organisation i Japan /../ Jag tror jag har vad som krävs. Han är är i toppform och riktigt bra men jag tror jag kan växa med uppgiften och jag vill definitivt ha en chans att bli mästare i UFC. Det vore en stor ära för mig.” - Dennis Kang om att skriva på för UFC och en eventuell match mot Anderson Silva.

8 Responses to “Kang till UFC”

 1. skurtbert skrev:

  nice!

 2. David skrev:

  sweeet!

 3. Danell skrev:

  Underbara nyheter detta. Denis har varit en personlig favorit enda sedan han var i full färd med att mosa Prides welterviktare för ett par år sedan.
  Finalförlusten mot Misaki samt den korta svängomen i Dream till trots så tror jag starkt på Kang och ser verkligen fram emot hans vistelse i UFC.

 4. jeNk skrev:

  *liten glädjedans*

 5. Biffmedpommes skrev:

  Glada nyheter :razz:

 6. Joakim Borgudd skrev:

  det kan bli grymt sköna matcher med kang!

 7. Jonas skrev:

  Kang kan du va snäll o börja med o spöa skiten ur fjanten Bisping o hans tråkiga fighting stil! :lol::cool::twisted:

 8. MMABloggen » Blog Archive » Kang vs Belcher i januari skrev:

  [...] har tidigare skrivit om Dennis Kang här, han besegrade nyligen Marvin Eastman i Kanada. Belcher gick senast match på UFC fight night [...]

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235