Karo Parisyan fast för smärtillande

Nyss presenterade MMAMania att Karo Parisyan testat positivt för tre olika smärtstillande efter UFC 94. Man ska ha fått beskedet direkt från NSAC och alla andra fighters ska ha klarat dopningtestet efter galan.

Parisyan som tidigare ansetts som titelutmanare och supertalang vann på galan ett något kontroversiellt domslut mot Dong Hyun Kim. Innan dess har han ett tag plågats av såväl skador som nervösa sammanbrott. Och det ryktades länge att han inte skulle genomföra matchen på UFC 94. Jag hoppas vi får höra med om den här nyheten snarast, men det ser inte ljust ut för “The Heat”.

11 Responses to “Karo Parisyan fast för smärtillande”

 1. jb skrev:

  ajdå.. karo har uppenbarligen en massa problem

 2. Djidji skrev:

  Alltid trist när någon har problem, men jag tyckte att Kim vann den där fighten. Så på sätt och vis vill jag att Kim ska få ett “W” :razz: Jag menar painkillers får man väl inte ta innan en fight :razz:

 3. jeNk skrev:

  Tragik i kubik…

 4. Handy skrev:

  Den armenska förbannelsen slår till igen. Blev faktiskt förvånad när Karo vann ett så jämt domarbeslut men nu är ordningen återställd.:lol:

 5. Alexander on tour skrev:

  för min del kan de gärna sparka ut honom.har aldrig gillat han. och smeknamnet “heat” har han aldrig gjort sig förtjänt av.

 6. miranda skrev:

  Håller helt med ovanstående inlägg!

 7. Johnny skrev:

  jag som satsade pengarna på matchen borde ju få tillbaka pengarna väl om det nu visar sig att dom ogiltigförklarar matchen i efterhand? Fan Kim hade gett mig fina pengar!

 8. David skrev:

  men vaddå… om det är som HAN säger själv så är det ju sjukt att han ska torska på något de sa var ok, om han bara hade recept på dem, och det hade han ju.

  och det var medecin mot bl a ångest och sen nån painkiller som knappast gör honom bättre. Snarare slöare.

 9. Handy skrev:

  Recept eller inte borde inte spela någon roll. Det medför bara att han inte gjort något olagligt. NSAC har en egen lista av de medel de tillåter sina atleter att ta och den är på inga sätt likställd med de lagar och förordningar som finns i samhället i övrigt. T.ex. så är Phenylpropanolamin, ett ämne som motverkar nästäppa och som finns att få tag i utan recept, förbjudet av komissionen.

  Nu har jag bara läst Sherdogs lilla notis om händelsen men där stod det att ämnena i fråga var Hydromorphon, Hydrocodon och Oxymorphon. Detta är inga anti-ångest mediciner utan rejält smärtstillande opioider. Jag har ingen aning om i vilka mängder de uppvisades i Karos urinprov men t.ex. Hydromorphon är ca. tre gånger starkare än Heroin.

 10. Poyan skrev:

  Var det inte samma smärtstillande som James Irvin tog i samband med A. Silva fighten?

  Poängen med smärtstillande är väl att kunna träna/tävla trots skador. Kanske hade varit en bra idé att strunta i fighten mot Kim.

 11. Dman skrev:

  Detta var en väldigt tråkig nyhet.
  Karos läkare skrev ut receptet på smärtstillande pga en idrottsskada. Jag skulle själv helst inte vilja vara överdoserad med smärtstillande under en fight och det skulle ingen som jag känner heller. Framför allt inte om effekten är fem gånger starkare än heroin. Det är ju bara till motståndarens fördel!
  Nu stämplas karo som en fuskare när han egentligen är en betydelsefull person inom sporten. För oss som förstår sig på sporten är han en spektakulär fighter som alla motståndare har svårt för. Egentligen är han en pionjär inom mma:n som lyckats med bedriften att utveckla och anpassa judon till en effektiv och stabil grund i sitt mma utövande.

  Angående Handys inlägg vill jag höra vad du menar med att säga något så idiotiskt som “armeniska förbannelsen”!!
  Vad har detta med hans nationalitet att göra!?!

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235