Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » En tidigare TUF-deltagare kommenterar “dem utan kontrakt”

En tidigare TUF-deltagare kommenterar “dem utan kontrakt”

Jag tänkte att det kunde vara underhållande att få en fighter som varit i TUF-huset att kommentera matcherna mellan dem som genomlevt sex veckor i huset under den nionde säsongen av “The Ultimate Fighter”. Jag fick fort napp, Gabe “Godzilla” Ruediger ställde upp utan tvekan!

Som många av er vet så blev Ruedigers vistelse i TUF-huset (under femte säsongen av serien) allt annat än framgångsrik men under 2009 har det gått mycket bättre för honom (se hans senaste match här). Ett tack till Gabe för att han ställde upp med några rader.- jeNk

Damarques Johnson vs James Wilks

“Jag har tränat med James Wilks och han har skapliga kunskaper i de flesta avseende, han är bra stående men även på mattan. Jag tycker det är svårt att uppskatta hur bra någon är genom att titta på denna säsong av “The Ultimate Fighter” eftersom talang-nivån har varit låg (faktiskt ovanligt låg denna säsong). Men det känns som att Damarques är mer polerad av dem två och jag tror att han vinner denna match.”

Andre Winner vs Ross Pearson

“Måste vara ärligt och säga att jag tycker det är svårt att bedöma. Ingen av dem imponerade särskilt på mig och ingen av dem har något uppenbart övertag gentemot den andre. Men oavsett resultatet så kommer båda dessa herrar bli uppätna i UFCs lättviktsdivision.”

Jason Dent vs Cameron Dollar

“Vem fan bryr sig? Dollar verkar vara en väldigt ensimensionell fighter och den dimensionen han befinner sig i behärskar han inte ens särskilt väl. Dent har varit med ett tag och även om han inte ser speciellt fysiskt imponerande ut så är han bättre i alla avseenden och han har mer erfarenhet. Det blir Dent som tar hem denna.”

Frank Lester vs Nick Osipczak

“Ännu en “vem fan bryr sig”? Jag har träffat Frank Lester och han verkar vara trevlig kille. Jag har hört att han inte är rädd för hårt arbete och att han försöka att bli bättre. Om jag inte missminner mig så är dock Nick Osipczak den som innehar de bättre stående kunskaperna, men om han ger sig in i slagutväxlingar så kan det gå hur som helst.”

Ruediger vill passa på att tacka
Toe2toe
Combat-clothing
Fairtex
Carnaldammage
on the Mat
Forty thieves clothing
Perfect tan temecula
Mattressliquidation
CrossFitBy Overload

8 Responses to “En tidigare TUF-deltagare kommenterar “dem utan kontrakt””

 1. Tobbe skrev:

  Verkar vara en trevlig kille haha

 2. jeNk skrev:

  Han var vänlig nog att svara i alla fall! :smile:

 3. Torsten skrev:

  alltid något.

 4. pelle chanslös skrev:

  Hade uppskattats om intervjuer med engelsktalande personer inte översattes. Tycker det är roligare att läsa exakt vad de skrev istället för en översättning.

  Tack för en bra blogg!

 5. acke skrev:

  Härlig kille, tycker mer om sådana svar än Joe Rogan-svar där han hypar alla fighter! :grin:

 6. fefefef skrev:

  Skulle verkligen vela se Gabe “mamoboy” Ruediger bli smashad av Andre Winner eller Ross för den delen.

 7. acke skrev:

  Skitodds på den här finalen enligt mig.. dock med vissa undantag.

  Några odds från Unibet:
  Dent, J (1,30) - Dollar, C (3,20)
  Osipczak, N (1,40) - Lester, F (2,70)
  Johnson, DaMarques (1,33) - Wilks, J (3,00)
  Winner, A (1,45) - Pearson, R (2,55)
  Sanchez, D (1,33) - Guida, Clay (3,20)
  Stevenson, J (2,00) - Diaz, Nate (1,70)

  Dollar kan vara värt att spela på men det är väldigt osäkert om han kommer vinna, känns nästan givet att Dent kommer ta hem den fighten.

  Fighten mellan Nick och Lester är dock värd att spela på enligt mig, Nick har inte imponerat och om Lester har återhämtat sig lite nu så tror jag definitivt han kan ta hem den här. Han är starkare, han tål stryk och han kan slå hårt. Dock är han inte den mest intelligenta fightern, och om Nick slåss intelligent kan han göra som Wilks och bryta ner Lester med snabba slag.

  Var man inte imponerad med “D” i semifinalen så kanske man känner att Wilks skulle kunna plocka honom i finalen? Själv tror jag helt och hållet på Damarques och trots skitoddsen så funderar jag på spela på den här..

  Winner vs Pearson är rätt osäker, jag själv lyssnar på magkänslan och den säger att Winner tar hem den här. Vågar inte spela på den här fighten men oddsen på 2,55 för att Ross vinner lockar faktiskt dock lite.

  Hoppas verkligen att Guida tar hem den här, känner att han verkligen kan vinna mot Sanchez. Helt klart spelbart med odds på 3,20! Om Guida kan undvika att stå upp och slåss så tror jag han kommer vinna.. och kom igen, 3,20? Spela!

  Slutligen tror jag att Nate Diaz tar hem fighten mot Joe “Daddy” Stevenson. Varför? Han är bättre på det mesta och trots att jag inte gillar honom särskilt mycket så tror jag inte “Daddy” kommer ha särskilt mycket att säga till om. Samtidigt känner jag att man aldrig kan räkna ut Stevenson, och han är så pass bra att oddsen på 2,00 till Diaz inte räcker till för att jag ska spela på den här fighten.

 8. Batboy skrev:

  Inte ett rätt va, acke? ;)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235