Kvällens videosammanställning

Mer med “King Mo”

Anderson Silva

Roy Jones Jr. mellan Jason Guida och Bobby Lashley

BJ Penns kamp fortsätter

Keith Kizer

Robbie Lawler

13 Responses to “Kvällens videosammanställning”

 1. greg skrev:

  Jason Guida… Vilken JÄVLA sopa

 2. Niclas skrev:

  Finns det några människor som gillar Jason Guida?

 3. RT skrev:

  hhaha killlen är ju efterbliven lashley kmr att äta upp han

 4. julle skrev:

  Jag tycker inte det intressanta är vaselin frågan, utan det här med oljor dagen innan som sherk pratate om. Han säger att han känner skillnad på svett och olja vilket man såklart förstår, dock tycker jag det borde kollas upp på något sätt.

  Det verkar ju helt obegripligt att fighters är hala alltså smörjer in sig med olja.

 5. morgall skrev:

  Niclas

  Möjligtvis Clay Guida, men nu känns de mer tveksamt till det med=p..Clay är verkligen motsatsen i personlighet, jordnära, trashtalkar inte, respektfull..Jason helt det motsatta.

 6. Matador! skrev:

  BJ e fan helt otrolig, han kan inte mena allvar, blir besviken på han, jag var en fan av han, men efter de här, så låter han mer som en bortskämd unge som inte kan acceptera att han förlora. Beviset på detta ser man ju själv genom att morsan gick till skiten och försvarade han. SNORUNGE!!!!!!!

 7. Keyvan skrev:

  Sengoku 7.

  http://www.mmahacks.com/

  Enjoy, livestream. Funkar bäst med Internet Explorer.

 8. Daniel Bodin skrev:

  King Mo!

 9. Ferocitas MMA skrev:

  BJ Penn är pinsam, undra om han någonsin kommer få sitt anseende tillbaka… För det första blir han totalt krossad av GSP vilket inte är så konstigt då GSP är både bättre och större, men det sänker i vilket fall som helst hans anseende som fighter. Det som verkligen sänker det är att han snackade skit innan matchen om att GSP är svag för att han klappar ur, sedan klappar han själv ur emellan ronderna :shock: Därefter hanterar han allting på ett sätt som får han att se ännu sämre ut! Damn snacka om att han har raserat sitt anseende :neutral:

 10. Rebel-Ape skrev:

  Ska bli intressant att se Lashley krossa Jason :)

 11. juelz skrev:

  Lashley kan nog slå in ansiktet på Guida om han vill, Jag tyckte det såg ut som att han hade hyfsat snabba och explosiva händer i hans förra match. Jason Guida ser mest ut som en soffpotatis även när han slåss så även om Lashley är oerfaren så tror jag inte Guida är tillräckligt bra.

  Är inte en boxningsring mindre än en MMA ring ? eller är det samma mått på dem ? får väl se hur dem gör jag kommer nog kolla på den galan om den finns att ladda hem sen.

 12. Jonte B skrev:

  Alltså vad är det med fighters och pungslag/sparkar egentligen?

  Fick lyssna två gånger på klippet med Guida, record på 17-19? Verkligen? Snacka om att leva på sitt namn…

 13. miranda skrev:

  Är Clay och Jason syskon?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235