Leites om eventuell titelmatch

“Jag är i en bra position i viktklassen, jag har fem vinster och blir bara bättre i UFC. Jag vet inte vad som kommer hända, om de ger mig en titelmatch eller sätter mig som coach i TUF, men vad som än händer är det bra för mig”.
- Thales Leites snackar om framtiden i UFC.

På den senaste tiden har det kommit lite rykten om att brassen Thales Leites skulle ligga bäst till för en framtida titelmatch med Anderson Silva. Han har 5 raka vinster i UFC och totalt 14 vinster, bland annat mot toppnamnet Nate Marquardt, fastän den vinsten var tveksam. Karriärens enda förlust kom i debuten i UFC mot Martin Kampmann.

Men frågan är om han egentligen gjort sig värd en titelmatch, men kunde Patrick Cote få en titelmatch kan allt hända känns det som. Mellanvikten har ingen riktigt tydlig titelutmanare i nuläget, även om det känns som det finns starkare aspiranter än Leites. Både Demian Maia och Michael Bisping borde dock möta en riktigt tungt namn innan en titelmatch kan bli aktuell för dom. Och det känns som att läget är detsamma för Dan Henderson, om han går ner till mellanvikt igen. Men vi får se hur allt slutar, dock kan man förstå Silvas prat om pension om det är såna här matcher han har att se fram emot.

Nästa match för Anderson Silva verkar i nuläget inte bli av förrän tidigast i april och ingen motståndare eller ens vilken vikt det blir är ännu bestämt. Blir det inte förrän dess känns det som att alla tänkbara kandidater borde ha hunnit gå en match då, kanske gör det att allt klarnar.

3 Responses to “Leites om eventuell titelmatch”

 1. greg skrev:

  Det vore en skam att ge Leites titelmatch efter att han blivit mosad tre ronder av Marquart och sedan vunnit på en “teknikalitet”. Okami vs Bisping om platsen som försteutmanare någon?

 2. Juelz skrev:

  Låt silva gå upp till 205 tills det finns en värdig utmanare i mellanvikten tycker jag… Jag menar han lekte ju med Cote innan han förstörde sitt knä jag tror han hade gjort detsamma med Leites. Det finns ju namn i mellanvikten med potential förstår inte varför såna som Leites och Cote får chansen , det är väl ganska långt borta att dem skulle kunna spöa spindeln men tänk om … Leites MW champ låter bra fattigt.

 3. Jacksatan skrev:

  Det finns ju ingen som kan ta A.Silva stående. Inte i nån viktklass skulle jag säga. Ska nån ha chansen är det nån med jävligt bra nedtagningar och bra groundgame.

  Jag skulle kunna tänka mig att låta GSP äta upp sig till mellanvikten och sen köra mot Silva. Jag tror att han skulle kunna ha en bra chans, just med tanke på hans extremt bra nedtagningar. Kunde Travis L ta ner Silva på backen borde så klart GSP kunna göra det också. OCh han gasar inte efter en halv rond heller.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235