Machida snackar Lesnar

“Jag tänker inte på att gå i tungvikt, men jag tänker på en utmaning, kanske mot tungviktsmästaren. Men mitt fokus är absolut på min division, det andra är senare. Kanske en match mot Brock Lesnar. Han är en enorm kille och har visat sig vara väldigt aggressiv och stark, vem vet om vi en dag kan fightas. Jag respekterar honom som en fighter, han är väldigt stark, men jag är professionell och vill testa mig själv”.
- Lyoto Machida till Tatame

Brassen Machida har blivit en riktig citatmaskin på sistone. Han har bland annat snackat om matchen mot Rashad Avans, sin pappas roll som coach och nu en framtida match mot Brock Lesnar. Man måste ju i alla fall säga att han förstått konceptet med att skapa publicitet kring sig själv. Men vi får hoppas att han inte tappar fokus på den viktiga titelmatchen mot Rashad Evans på UFC 98. Och en eventuell match mot Brock Lesnar kan vi nog lämna tills vidare, det måste hända lite saker innan den ens känns som en eventuell möjlighet.

5 Responses to “Machida snackar Lesnar”

 1. JW skrev:

  …glöm inte att han dricker urin varje morgon också!

 2. Joakim Borgudd skrev:

  absolut! men det var ett tag sedan han sa det :wink:

 3. julle skrev:

  Det här känns bara som skriverier för att få upp snacket kring Machida, som om det skulle vara någon match machida mot Lesnar liksom…….

 4. niclas skrev:

  Vad menar du julle, vad skulle inte vara en match?

 5. Norre skrev:

  Machida vs Brock ser jag gärna, och tror Machida går ut som vinnaren. Glöm inte att Machida har under en period varit sumobrottare på 115kg :)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235