Maia vill möta Bisping

Efter sin vinst mot Nate Quarry på UFC 91 pratade Demian Maia om att han vill ha en match mot britten Michael Bisping. Dom orden har satt igång saker i bloggsfären och i dagarna pratade Maia själv mer om det hela för tatame.

“Han är väldigt populär, det är en bra kille att möta nu och jag tror det vore en bra match. Det betyder inte att jag garanterat kommer vinna, han har mött bra killar och bjuder alltid på bra matcher och jag tror det vore en bra match för min karriär. Jag behöver bra matcher och jag tror tiden är rätt. Han är en kille som vill stå upp och inte gillar att hamna på marken, men han är inte lätt. Jag tänker alltid likadant, han kommer att undvika marken och jag kommer försöka ta ner honom och använda min BJJ för att få till en submission”.

12 Responses to “Maia vill möta Bisping”

 1. Martin skrev:

  värden vill inte se bisping bli fångad i en submission vi vill se honom bli krossad av ett 200kg monster i japan.

 2. rasmus skrev:

  menar du värden eller världen..? :mrgreen:

 3. aginamist skrev:

  Kommer inte bli av, Bisping slåss väl bara i England och de kan inte låta honom möta Maia och förlora :)

 4. Peter skrev:

  Tyvärr så är nog the UFC-brass ganska beskyddande över Bisping, då han är en enorm nyckelfigur i framgången för UFC i Storbritannien. Maia har lagt the jitz på Herman, MacDonald och nu Quarry, så en viss kontinuitet är ju uppenbar. Tror Maia är dåliga nyheter för Bisping och det skulle nog sluta med en värkande armled.

 5. Morgall skrev:

  Peter

  Vi ska komma ihåg att Bisbing har mött 2 väldigt rutinerade svartbältare i BJJ, Eric Shafer och Elvis Sinosic, han har klarat sig bra på marken mot dessa herrar..Båda på Tko

  Dock är Demian Maia på en högre nivå, men jag tror att de är inte så enkelt som man tror att få Bisbing att submitta, han har ju inte direkt blivit submittad i sin MMA karriär, här handlar om vem som har bäst brottning. Kan Bisbing hålla sig stående så vinner han.

 6. anonym skrev:

  Morgall, som du själv säger är demian maia på en högre nivå, och den nivån ligger någonstans över målnen om man räknar med bispings, iaf inom BJJ, men visst Bisping är en av de bättre sprawlersen så jag tror han skulle klarar sig väldigt bra men tror faktiskt MAIA skulle vinna den, och hoppas även på det om nu denna matchup faktiskt skulle bli av.

 7. Jesper Gunnarson skrev:

  Oavsett eventuell politik så hade det varit en intressant match

 8. julle skrev:

  Maia skulle äta Bisping det vet vi alla, dock blir man ju lite arg över att Bisping bara får lätta matcher för han ska vinna…… Leben domslutet var ju uppgjort:cry:

 9. deb skrev:

  En match jag skulle vilja se. Ännu mer efter julles kommentar! Tror det skulle bli en jämn match men att Bisping nog tar hem det. Skulle vara roligt om Maia vann!

 10. Biffmedpommes skrev:

  Itressant match, tror att Maia skulle lyckas subba Bisping faktiskt.

  Julle: Tycker du att Leben skulle vunnit? Visst jag ville nästan att han skulle få in sin knock där mot slutet av matchen pga av att han ville så mycket. Underhållande när han höll fram huvet för att få lite extra spö :P. Men han förlorade helt klart på poäng enligt mig.

 11. Gary skrev:

  Quarry har bättre brottning än Bisping och allt Maia behövde var en nedtagning mot Quarry.

 12. Peter skrev:

  Moragll, du har givetvis poänger om Bispings styrkor. Men Maia har ett helt annat game och har en mycket mer aggressiv jiu-jitsu. Om inte Bisping lyckas rätt fort med att få Maia ur balans med några väl riktade smällar så kommer det sluta på marken tillslut, och jag tror Maia skulle ta hem det rätt fort då.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235