Mer varsel

Rich Clementi och Luigi Fioravanti har båda blivit släppta från sina kontrakt med UFC:

Att Clementi blivit saxad visar på att ingen fighter som befinner sig på underkort eller Fight Nights inte har råd med två förluster i rad, oavsett hur det gått innan. Jag tror att vi kommer få se Clementi som inhoppare i UFC för någon skadad fighter efter att han vunnit några matcher i en annan organisation.

Att Fioravanti fick foten är däremot inte lika förvånande. Men även han kan komma tillbaka då jag tror han kan skörda många vinster utanför UFC med sin hårdnackade stil. Men åter igen, är 170 berkligen rätt för honom i UFC?

12 Responses to “Mer varsel”

 1. Karl-GSP skrev:

  Kan inta säga att jag är förvånad.
  Tycker inte någon av dom haft glansen kvar sen gamla dagar. Clementi är på något sätt avtrubbad.
  Och fiovianti ska självklart tappa några kg,n frågan om det hjälper? :P

 2. GaAmErDa skrev:

  Känns som om UFC vill satsa på lite nytt blod, speciellt i 155 divisionen. Båda har ju varit med ett tag men är fortfarande långt från några toppnamn. Lite väl hårt mot Clementi tycker jag men hans lön kanske går till nya spännande namn.

  Ska man förlora men vara kvar ska man fightas som Houston Alexander, 3 förluster på rad och får förlängt kontrakt. :lol:

 3. David skrev:

  avtrubbad var ordet!

 4. yonsson skrev:

  Det verkar som om båda har nått toppen i sin karriär (och passerat den) utan att komma nära titelhållaren, så för mig är det helt logiskt. Synd med Clementi bara. Han brukar vra underhållande.

 5. Handy skrev:

  Torska som Houston Alexander eller vara Matt Serras kompis verkar göra att man sitter säkert. Pete Sell var ju 1-4 i UFC (fyra raka förluster) innan han till slut lyckades vinna på domslut mot Josh Burkman.

 6. Sebastian H skrev:

  Tråkigt att dom släpper Clementi, han var underhållande! Han hade väl typ 5 vinster innan dom 2 förlusterna eller? :sad:

 7. Burre skrev:

  Hoppas dom släpper Chuck då om han förlorar mot Shogun, jag menar 1 vinst och 4 förluster på hans 5 senaste kommer det vara då.;P

 8. Niclas skrev:

  Intressant med en person som vill att UFC skall släppa Chuck, det är nog en ovanlig uppfattning! UFC kommer GARANTERAT inte släppa honom trots en förlust. Fast kanske erbjuda honom ett kontrakt med lite lägre lön, han är kanske inte värd de pengar han hittills fått (500.000 dollar per match, inte dåligt).
  Lite förvånad att dom släpper trotjänaren Clementi. Kanske konstigt, å andra sidan är han ingen contender alls. Men, som nämnts, kan han vara en utmärkt person att kasta in i sista sekunden om någon 155a blir sjuk eller skadad.
  Man får ju hoppas att Houston har tränat på marken, för där har han ju varit usel. Han behöver också träna sin stående defense. Men visst är han intressant att se på!

 9. Burre skrev:

  Jag var såklart ironisk med att släppa Chuck och självklart förstår jag att de inte kommer göra det då han är top3 bland de mest populära fighters och säljer PPV:s som ingen annan. Bara lite roligt/tråkigt att de ska vara andra regler för honom än andra. De lär ju mjölka ut honom även om han får 10 förluster till.

 10. julle skrev:

  Chuck har ju förtjänat sin storhet ändå

 11. Niclas skrev:

  Ok, det enda rimliga var att du var ironisk, det bore jag förstått:oops:
  Det finns, vilket jag tycker är rimligt, större tolerans för förluster om man har en historia av fantastiska prestationer. Och huruvida personen ändå bedöms ha stor potential gentemot bra fighters. Och sen, såklart, beror det på vem personen förlorat mot och på vilket sätt.
  Vad skulle krävas för att Lesnar skulle bli utkastad ???

 12. Jacksatan skrev:

  Sen tror jag UFC gärna ser emellan fingrarna när det gäller utpräglade brawlers och stående fighters. Det är nog lättare att släppa en brottare, vilket det redan finns en uppsjö av.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235