Nattens videosammanställning

SMMAFs ordf. August Wallén i gårdagens Sportnytt

Fedor Emelianenko

Telekonferens med Emelianenko, Rogers och Coker

Jason “Mayhem” Miller

Fabricio Werdum

Roxanne Modafferi

Randy “The Natural” Couture

Brandon Vera

Ed Clays vlog med Brandon Vera och Lloyd Irvin

Paul Kelly om Henderson vs Bisping

Dan Miller

Frank Mir

Intervjuer från Superior Challenge

Mamed Khalidov tränar inför Sengoku

Marius Zaromskis HL av Genghis Con

Stötta MMABloggen genom att besöka en sponsor!

6 Responses to “Nattens videosammanställning”

 1. Dippoinzaghi skrev:

  Den där Martin Ingvar är ju emot all slags kampsport hoppas jag annars är han den störste hycklaren jag någonsin hört talas om. Mycket bra August i intervjun. Håller med Wallén om att man bör hellre ha tidiga bryt än sena. MMA har nu alltså fått uppmärksamhet tre dagar i rad på svt. negativ vad jag förstår under måndagen vilket det var. Missa sportspegeln men det jag sett var ju inte så bra för sporten och det här inslagget ovan var väldigt bra utformat anser jag. Förhoppningsvis så hoppas jag folk tittar innan dem dömer ut mma.

 2. shuu_bre skrev:

  roligt med intervjuerna efter sc4 faktist, tycker man får en mycket bättre bild av fightrarna direkt efter en fight då adrenalinen fortfarande pumpar änn när dom ställer upp på en vanlig intervju..

 3. Antonio skrev:

  Vi som gillar MMA ska vara väldigt tacksamma att vi har August Wallén och Marko Gyllenland som för vår talan varje gång det ska rackas ner på MMA. Dessa två killar är verkliga ambassadörer för sporten och mycket verbala och skickliga på att lyfta fram sporten på ett sakligt sätt.

 4. JG skrev:

  Martin ingvars prat om att man slår nästan medvetslösa fighters i mma… har han ens kollat på boxning? Förstår att dom måste hålla intervjuerna korta med honnom, annars hadde hans okunskap blivit ännu mera uppenbar. Har svårt att se att svt skulle ändra sin uppfattning av mma innom den närmsta tiden, de har för mycket av sitt förtroendekapital investerat för det. Trist men sant. Får hoppas på 4an eller att svt vågar bjuda in august och martin ingvars till ett ordentligt debatt program, för någon objektiv bedömning hos svt ligger nog ett par år i framtiden annars.

 5. B skrev:

  Herr Martin Ingvar låter som om han hade köpt sin titel på ebay.

 6. Alexander on tour skrev:

  Bra reportage.

  August är en klippa, hoppas han får vara med i debatt när Uppdrag Granskning sänt sitt (vad jag förmodar blir) “MMA är en brutal sport och alla är kriminella mördar” reportage.

  Hjärnforskaren har säkert rätt. Problemet är bara att utövare av andra sporter som hockey och fotboll också ständigt utsätts för våld mot huvudet. Senaste frisparken Zlatan sköt i mål gick i 140 km/h. Få den i skallen så är det godnatt.

  Detta är en bra dag för MMA. Utrymme i mainstream media, där ordföranden för MMA förbundet Sverige får komma till tals.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235