Nogueira mot Velasquez blir av i februari

Matchen mellan Anonio Rodrigo Nogueira och Cain Velasquez har nu fått ett nytt datum, de kommer att mötas på UFC 109 den 6 februari skriver mmamania. De var först planerade att mötas på UFC 108 en månad tidigare men Nogueira fick nyligen dra sig ur på grund av en allvarlig infektion.

Antagligen lärde Nogueira sig en läxa efter matchen mot Frank Mir där han varit inlagt kort före matchen, även då för en infektion. Han kommer med en färsk seger över Randy Couture och med en vinst mot lovande Velasquez kan han kastas in i titelstriden igen. Det lär dock Velasquez ha ett och annat att säga till om, han har vunnit fem raka matcher i UFC och lär göra allt för att slå en legend som Nogueria. På galan ryktas det också bli matcher mellan Anderson Silva och Vitor Belfort samt Randy Couture mot Mark Coleman.

8 Responses to “Nogueira mot Velasquez blir av i februari”

 1. Styrkan skrev:

  Tror faktiskt att Velasquez tar det…

  Big Nog har sett lite långsam ut på senare tid och jag tror att det stilmässigt är fördel för brottaren.

 2. brynolf skrev:

  Christ, ska Randy slåss IGEN? Inte mycket vila för guben om det där ryktet stämmer.

 3. Shane skrev:

  om det inte blir ännu fler sjuka så verkar ju 109 bli en riktigt bra gala

 4. Joakim Borgudd skrev:

  Ja det känns verkligen som att det blivit mkt av UFC 108 som hamnar på UFC 109 istället, inte så mkt kul kvar på första galan..

 5. Jens skrev:

  Matchen verkar ha flyttas till UFC 110…

 6. Peter skrev:

  om alla dom matcherna blir av på 109 kommer det galan va sick asså =D

 7. Gulo skrev:

  den kommer troligtvis koras vid UFC 110 I Australien. Beror sakert pa hur det blir om randy mot mark o silva vs vitor blir av vid UFC 109, da flyttas big nogs fight till 110

 8. Alexander on tour skrev:

  Det kommer bli som vanligt. Valasquez kommer brotta ner sin motståndare och med outröttlig cardio slå slag tills han vinner på poäng. Är han stor nog för att vinna mot Brock och Carwin, som inte kommer låta sig bli nedtagna?

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235