Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/wp-slimstat-ex-config.php on line 342 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/pins.php on line 490 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 1002 MMABloggen » Blog Archive » Nogueira mot Velasquez bokad

Nogueira mot Velasquez bokad

Enligt MMAweekly är en match mellan Antonio Rodrigo Nogueira och Cain Velasquez bokad. Den kommer att gå av stapeln på UFC 108 den andra januari i Las Vegas.

Efter att ha vunnit mot Randy Couture på UFC 102 så har Nogueira nu chansen att få möta Velasquez som av många anses vara första titelutmanare efter Brock Lesnar och Shane Carwins match. Det kan däremot ändras nu efter att han accepterat en match mot Nogueira. Nu blir han tvungen att vinna även mot brasilianaren för att fortfarande få stå först i kön.

Anledningen till att Velasquez accepterade matchen i första hand är på grund av att Lesnar insjuknat flera gånger och inte har kunnat träna inför Carwin matchen, vilket gjort att han blivit tvungen att skjuta fram matchen. Velasquez gillade inte idén att vänta för länge på sin nästa match, därav accepterade han matchen mot Nogueira. Gå vidare för att se de andra matcherna som ryktas för galan.

Övriga ryktade matcher för UFC 108
Rashad Evans vs Thiago Silva
Gabriel Gonzaga vs Junior Dos Santos
Tyson Griffin vs Jim Miller
Carlos Condit vs Paul Daley
Martin Kampmann vs Rory Markham
Joe Lauzon vs Sam Stout
Cole Miller vs Dan Lauzon
Mark Munoz vs Ryan Jensen
Jake Ellenberger vs Mike Pyle

27 Responses to “Nogueira mot Velasquez bokad”

 1. Bare skrev:

  Helt okej kort tycker jag. “Rashad, don’t say nothing to me!”

 2. Johnsson skrev:

  Känns verkligen som en mardrömsmotståndare för Nogueira.

 3. jb skrev:

  bra fight!

 4. Adde skrev:

  Tror att Cain e för stark, för hungrig och för ung (?) för Big Nog men Big Nog är ju väldigt bekväm på rygg där han förmodligen kommer vara större delen av matchen men man ska aldrig räkna ut en gammal ring-räv (eller oktagon-räv) som Nogueira. Tror Cain vinner men ändå en väldigt öppen match!

 5. Axel skrev:

  Känns verkligen som en drömmotståndare för Big Nog, han har ju verkligen inga problem med att ha en snubbe ovanpå sig, snarare är det där han gillar att vara. Hur bra är Cains stand-up resp. BJJ? Inte särskilt. Snarare vill han ligga på motståndarna och slå ut dem, Big Nog som har en haka som tål de slag Cain kan leverera och som ständigt kommer söka submissions från botten. Ser bara att det kan gå på ett sätt…

 6. Reellron skrev:

  Blir riktigt ordentligt test för Cain o jag har defenitivt Noguiera som favorit, Cains största chans är att grinda till ett domslut med nedtagningar o GnP.
  Riktigt grymt card för övrigt, skulle vilja se alla matcher förutom de två sista

 7. Benke skrev:

  Tycker det är en perfekt match om vem som ska få nästa chans mot Lesnar efter Carwin. Känns ändå tyvärr lite som den riktiga superfighten saknas på det här nyårskortet. Massor av bra matcher, men ingen riktig nyårs-headliner.

 8. Farujah skrev:

  War Big Nog! Tror det här är perfekt för Nogueira, tror faktiskt att han tar det.

 9. Ludde skrev:

  Varför tyson griffin mot jim miller? Tyson kmr ju döda honom. Hur länge ska man vänta tills man får se junior dos santos mot cain? det hade blivit en sjukt bra match då jag ser dos santos som troligen den bästa strikern i ufcs heavyweight division

 10. erik skrev:

  Grymma match-ups i tungvikten, speciellt nogueira mot cain då. riktigt intressant hur det artar sig och nu lär man få se cains submissionförsvar testas samt nog kommer få se om han fortfarande hänger med när det börjar gå riktigt snabbt och hårt

 11. Shane54 skrev:

  …och Gonzaga offras som ett lamm igen! :cool:

 12. Fred skrev:

  Tror dansken behöver få till de om han ska hänga med i fortsättningen. Annars ser de kul ut. Gonzaga är alltid kul och mot Dos Santos kan de bli intressant.

 13. kakka skrev:

  Kanske de 2 mest intressanta match-ups som finns i HW divisionen. Cain och Nogueira är ju de allra bästa i HW divisionen för tillfället (+Lesnar). Den som vinner av Nog och Cain kommer förmodligen att ha mycket stora chanser att ta bältet från Lesnar om han nu behåller det. Sedan intressant match mellan Gonzaga och Dos Santos. Gonzaga som var sjukt lovande men har åkt på däng ett par ggr nu och Dos Santos som sett lovande ut, kan bli ett riktigt krig. Visst, det är inga title-shots men om dessa 2 matcher är med så är det ett av de mest intressanta matchkorten på länge tror jag.

 14. Sittarn skrev:

  Jippiii!!!
  Har hoppats på denna match sedan Velasques slog Rothwell.
  Perfekt matchning helt enkelt.

 15. Niclas 1 skrev:

  Tungviktsdivisonen är har blivit högintressant. Stornogge känns som en väldigt farlig motståndare för Cain.

 16. Zice skrev:

  Grymt spännande match, får se om Cain kan lösa this puzzle och köra på i sitt vansinniga tempo. Tror Thiago kan knocka Rashad om han envisas att föra fighten stående men om Rashad är lite smartare och mixar upp det med takedowns o GnP. Så kommer Rashad att vinna och trötta ut Thiago ordentligt.

 17. Akira skrev:

  Alltid osäkert ju, Cain har baserat de senaste matcherna på Nedtagning - Ground and Pound - Vinst. Att köra det mot Big Nog, som iaf förr i tiden överlevt Fedors GNP, är tveksamt. Big Nog har ju dessutom BJJ så det rinner ur öronen på honom, att ligga på rygg och dra in Cain i lite rullning passar väl honom utmärkt. Hans boxning är nog också snäppet högre än Cains.

  Men man ska nog inte underskatta Cain. Att fullständigt steamrolla Kongo och Rothwell säger ju en del.

 18. Akira skrev:

  Och jag håller på Thiago mot Rashad. Tror att han har groundskills som tar ut Rashads ev. nedtagningar, och hans längdövertag kan göra boxningen intressant.

  Men så gillar jag hans stil, bagner from tha slums :smile:

 19. Alexander skrev:

  Rashad mot Tiago har under en period varit en av mina drömfighter. Tror på Tiago, men kommer som sagt ALDRIG mer att underskatta Rashad. Den niten har jag gått på för många gånger nu.

 20. Klasse skrev:

  Cain tar matchen, inte lika lätt att subba killar som back in the days. Bara kolla på den perfekta darc-choken Nog hade mot Randy, för fem år sedan hade den suttit. Men nu lär sig killar att försvara.

 21. shad skrev:

  Big Nog rår inte på Cain… han e för stark och för hungrig! Visst kan Nog rida ut stormar på rygg, och han e mästare på att lura in submissions när tempot sjuker senare in i matcher… men där har vi hållhaken… tempot kommer aldrig sjunka. Cain kommer kasta runt honom i tre ronder… om inte domaren bryter innan för Nog har tagit för många slag i fejset.. hehe

  Thiago tar rashad…. lita på det!

 22. alex c skrev:

  Rashad är klar klar favorit mot Thiago, Thiago har i principt blivit skakad i alla sina matcher i ufc. Han har en slarvig stand up, som passar illa mot Rashads power och lätta fotarbete. Thiago går plattfotad rakt fram, hm kommer sluta illa kommer bli en KO seger för Rashad i slutet av första ronden.

  Dos Santos är lite överskattad, tycker inte han imponerade nå vidare mot en usel cro crop. Svårt att säga vad han står egentligen, en snabb KO mot werdum säger inte mycket och annars har han inte mött nå vidare motstånd. Tror Gonzaga har bättre standup och vinner på Tko i andra ronden. Rutinen avgör.

  Cain vinner på dec mot nog eller så vinner nog på sub men det är mindre trolligt. Cain kommer förmodligen att ta ner Nog med vilja, men har för dåligt tryck för att avsluta zombie nog, så nog kommer ha rätt mycket tid på sig att söka subar men tror att cain är för energisk till slut och kommer vinna en 30-27 seger efter att iaf klarat sig ur nåt farligt läge.

 23. alex c skrev:

  Att Thiago blivit skakad i typ varje match var att ta lite..

 24. Andreas H skrev:

  Cain vs Nog kan bli kul att se men känns ju väldigt mycket som den kommer gå till decision. Om det blir avslut är det isåfall pga sub från nog.

  Eftersom Noguiera har tagit Fedors värsta släggor så lär han knappast bli gnp:ad av Cain. Cain har ju dessutom visat att han har förvånandsvärt lite krut i nävarna.

 25. Ludde skrev:

  På vilket sätt skulle gonzaga ha en chans mot dos santos när dos santos tog werdum?

 26. CocaCola skrev:

  UFC gör det här bra! Bara så sent som i början av sommaren klagade alla på att HW såg för tunn ut. Nu har fighters hypats upp och matchats bra och helt plötsligt har UFC en spännande HW. Cain vs Nog är perfekt då vinnaren är solklar titelutmanare. Om Dos Santos spöar Gonzaga så seglar han upp som titelutmanare nästa gång eller efter ytterligare en fight.

 27. Richard skrev:

  Förutser att Nog armbarar eller trianglar Cain och att Thiago får göra sin segergest med en totalt knockad Rashad i bakgrunden.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235