Ny presskonferens

Fightlinker bloggar live från dagens presskonferens med bland andra Dana White och Lorenzo Fertitta. Mycket av det som sas var tydligen siffror, siffror och mer siffror…som sömnpiller för mina öron. Men så står där en mening som väcker mitt intresse:

“Vi kommer att erbjuda Randy att gå match tidigt nästa år mot Nog och så får vi se.” - Dana White enligt Fightlinker

Om Couture skulle vilja ta denna match, vilket jag inte är så säker på…hur ska han kunna göra det med hedern i behåll? De andra alternativen som ges i presskonferensen är att Randy ses som pensionerad (och då får andra chansen på den lediga titeln) eller så blir det en fight i rätten om Randy försöker bryta kontraktet. Har ingen personlig erfarenhet av det amerikanska rättssystemet…men har förstått att rättsprocesser kan ta år. Känns just nu som att vi sett det sista av Randy i bur eller ring…?


Ono säger:
Varför skulle han vilja fightas mot Nog?
jeNk säger:
För att en sann mästare ska möta alla som ställs framför honom?
Ono säger:
jo men han vill ju inte fightas mot någon annan är Fedor…
Ono säger:
Varför skulle man vilja komma ur retirement för att möta Nog?
jeNk säger:
Kan du se Rampage ställa sådanna krav?
jeNk säger:
han är inte officiellt pensionär förrän han tackar nej.
Ono säger:
Randy har lite högre status och blivit mer fuckad än Rampage
jeNk säger:
ja jag vet inte…skiter i siffrorna. Men tycker att en sann mästare ska vara villig att möta alla. Men han har kanske svårt att motivera sig mot nån annan än fedor. Och då är man inte mästarmaterial längre och pensionärs-statusen blir ett faktum.

Tar och klipper där för vi fortsatte ett tag. Det blir mycket MMA relaterat chattande för min del… :)

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235