Patrick Cote

 

SportsNet rapporterar att Parick “I fucked him [Silva] up really bad” Cote kommer att vara tvungen att operera sitt knä då det var menisken som sa adjö under matchen med Silva. Cotes coach Stephane Patry berättar att Cote ursprungligen skadade knäet för ett år sedan och att skadan kom tillbaka under träning fyra veckor innan match. Cote valde att fortsätta att träna inför matchen (förmodligen för att han aldrig igen skulle få samma chans) och innan matchen så fick han en kortison-spruta i knäet så att han skulle kunna röra sig obehindrat. Cote beräknas vara fit for fight igenom om 6-8 månader. Så nu finns det ännu en anledning till varför Cote kan glömma en revansch-match mot Silva. Hoppas att han även tar och använder tiden för att komma till insikt…

27 Responses to “Patrick Cote”

 1. jeNk skrev:

  Han kanske bara försöker göra sponsorn Bud Light stolt… :twisted:

 2. Jonas skrev:

  jisses sicken nolla…göra en intervju aspackad :roll:

  kul iof :lol:

 3. rasmus skrev:

  exakt hur fuckade han upp Silva..?

 4. Mr.cute skrev:

  Han e ju packad XD

  Och varför tro på allt som MEDIA skriver, ni vet ju för fan att 90% är falskt!

 5. Mr.cute skrev:

  rasmus;

  killen är packad.. klart han slänger ur sig dumma kommentarer..

 6. David skrev:

  smart dude… NOT

 7. Alexander skrev:

  Ja han är packad,det måste han vara. Annars vet jag inte hur jag ska se på denna vid. Cotes misslyckade försök som stand-up komiker kanske.

  Enda anledningen att han klarade sig till 3e ronden var att Silva tyckte synd om honom.

  “I give him a lot of trubble”. Det värsta trubbel Anderson har varit i ufc, var väl när Lutter fick full mount.Och vi vet alla hur den matchen slutade.

 8. David skrev:

  fast jag tyckte inte om silvas nonchalanta stil i ringen i lördags¨.

  Kanske en dålig dag eller så, vad vet jag. Men han var inte ett dugg underhållande, pom man inte gillar se nån studsa upp och ner och åt sidorna i 11 minuter..

  vill se den silva som vill avsluta. inte den där.

 9. jb skrev:

  han är borta på painkillers..

  men att säga att silva tyckte synd om honom och att det var anledningen att han stod i tredje är ju lite löjligt, cote är en hårding helt enkelt, svår att slå ut även för den bäste

 10. Anders skrev:

  Faktum kvarstår, Silva lyckades inte vinna över Cote trots att han hade väldigt gott om tid.

 11. skurtbert skrev:

  Vaddå inte lyckades vinna? Han hade ju total kontroll i alla utväxlingar och hade vunnit lätt på poäng. Däremot lyckades han inte knocka Coté, men det är väl en helt annan historia? ;)

 12. Alexander skrev:

  Låt oss inte glömma att Silva hade både 4 och 5 ronden kvar och dessutom en stor del av 3 kvar. Han hade hunnit tko/ko Cote.

  Okej jb, tyckte synd var kanske att ta i, men du känner mig, jag gör det ibland i stridens hetta. :wink:

 13. julle skrev:

  haha Cote hade inte en suck:D

 14. yonsson skrev:

  Herrejävlar. Silva är ju thaiboxare. Har ni kollat på Bonjaski nån gång eller? Det är inte i första ronden man lägger in maxtempo. Att Silva TKOat folk i de första två ronderna är pga att hans motståndare klantat sig, inte för att Silva har varit agressiv.

 15. Anders skrev:

  Bonjaski hade knockat Cote i första ronden.

 16. deb skrev:

  Silva såg så jävla mycket större ut. Hur mkt vikt cuttar han innan match? Jämfört med tex. cote?
  Tråkigt att han skada knät, såg inge roligt ut alls!

 17. Sebastian H skrev:

  Haha det skulle bonjaski säkert gjort under K1 regler…. Bonjaski väger ju ett antal kg mer en vad silva och cote gör dock :roll:

 18. jeNk skrev:

  deb: Ta en en titt på All Access med Silva (som finns på MMABloggen) så får du svar på din fråga…Big Mac ingår i ekvationen!

 19. Pedro the Lion skrev:

  Var säger Cote det där? Det har jag helt missat. Finns det länk?

 20. Jonas skrev:

  snälla nämn inte bonjansky i samma mening som Silva :lol:

 21. JW skrev:

  var det bara jag som gav de två första ronderna till Cote?
  om man räknar sparkar och slag samt aggressivitet så vann Cote dem.

 22. jb skrev:

  ja det var bara du, för det var bara du som ville spela allan och vara lite djärv och tokig på mmabloggen

 23. deb skrev:

  jeNK jag har sett den men det var mer skillnaden mellan silvas viktnedgång jämfört me någon annan i samma viktklass som är intressant, tex. cote. Han ser relativt stor ut!

 24. deb skrev:

  jb Är det inte bara du och alla andra som tar förgivet att Silva har så mycket mer och ge än Rond1 och 2 (det gör jag, men skulle nog se om matchen igen för o avgöra) :)

  Störde mig faktiskt på att han ska sträcka fram handen för och hjälpa han upp… Hur snällt, godhjärtat etc. det än må vara! Cote tacka nej, det förstår man. Kramas vill man göra efteråt, inte under matchen :)

 25. jb skrev:

  håller med det va löjligt..

  angående matchen kan jag inte tänka mig att nån domare hade nåt annat än 20-18 till silva efter 2 ronder

 26. Johnneey skrev:

  Jag hörde Silvas folk säga till honom att “ditt game är att hoppa runt” haha på portugisiska dåra. så det var en medveten strategi, inte att han inte hittade luckor eller liknande som vissa verkar tro. Cote fick kämpa och blev ordentligt trött medan Silva chillade runt, i 3dje ronden kunden man se att en växel hade lagts in vilket förmodligen succesivt hade ökat.

 27. yonsson skrev:

  “i 3dje ronden kunden man se att en växel hade lagts in vilket förmodligen succesivt hade ökat.” -Klassisk thaiboxnings-strategi (som jag sa innan). Om du vet att du ska möta en agressiv fighter så kan du lika gärna softa runt lite och låta honom slita ut sig lite samtidigt som du lär dig hans tempo och eventuella luckor.

Lämna kommentar

 

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:


Deprecated: Function split() is deprecated in /storage/content/86/170586/nostalgi.mmabloggen.se/public_html/wp-content/plugins/wp-slimstat-ex/lib/track.php on line 235